Προς το περιεχόμενο

macbook pro retina 15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι χρήστης Mac από το 2006 και κάτοχος Macbook Pro 15'' Retina από πέρσι τον Αύγουστο .. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και είναι μακράν το καλύτερο laptop που έχω χρησιμοποιήσει .. Οι θερμοκρασίες του είναι πάρα πολύ καλές, τα fans δεν τα έχω ακούσει καν να δουλεύουν εδώ και 8 μήνες και η οθόνη είναι φανταστική .. 

Φυσικά έχω διαβάσει για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά συνήθως στο internet ποστάρουν αυτοί που ψάχνουν λύση για προβλήματα .. Όσοι είναι ικανοποιημένοι, απλά δεν ποστάρουν ;)

Δεν θα το πρότεινα .. Είναι κρίμα να χάσεις την οθόνη, την νέα κατασκευή, speakers, fans, ακόμα και το HDMI port στο πλάι .. 

Επίσης δεν θα έπερνα το 13'' Retina γιατί με 300 ευρώ περισσότερα πέρνεις κάτι πολύ καλύτερο .. Quad Cores αντί dual cores, και dedicated graphic card .. Φυσικά αν θέλεις το 13'' μέγεθος και την Retina, τότε δεν είναι άσχημη αγορά, αλλά ακριβή .. Αν πάλι δεν θέλεις τόσο πολύ την Retina, πάς σε Macbook Air το οποίο θεωρώ καλύτερο value for money .. 

λες ε? μαλλον θα το χτυπησω(iam confused :P) τι οθονη φοραει το δικο σου?

κατι διαβασα υπαρχουν διαφορες μεταξυ samsung και lg που φοραναι τα εν λογω μακ...παντα 15 ιντσεσ μιλαμε και προ..οχι το air..επισης εσυ απο που το εχεις αγορασει?

σκεφτομαι να το παρω απο greek expansys μεσο ενος φιλου να γλιτοσω το φπα...και κατι τελευταιο..τι χρηση το κανεισ το μακ?

και δεν παίρνεις με κανά 950άρι καινούργιο το MD101 (13'' i5 @ 2.5) από κανά εξωτερικό ;)

13'' μικρο...και ουτε hdmi για εξωτερικο μονιτορ..υπαρχουν και ανταπροτες αλλα ενταξει

Δημοσ.

λες ε? μαλλον θα το χτυπησω(iam confused :P) τι οθονη φοραει το δικο σου?

κατι διαβασα υπαρχουν διαφορες μεταξυ samsung και lg που φοραναι τα εν λογω μακ...παντα 15 ιντσεσ μιλαμε και προ..οχι το air..επισης εσυ απο που το εχεις αγορασει?

σκεφτομαι να το παρω απο greek expansys μεσο ενος φιλου να γλιτοσω το φπα...και κατι τελευταιο..τι χρηση το κανεισ το μακ?

Η οθόνη του είναι Samsung .. Γενικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ Samsung και LG, αλλά το πρόβλημα με τις LG είναι ότι είχαν κάποια προβλήματα (ghosting) .. Αυτά όμως συνέβαιναν κυρίως στις αρχές .. Νομίζω πλέον οι περιπτώσεις που έχουν πρόβλημα είναι πολύ λιγότερες .. 

Ναι, μιλάω για το 15'' Macbook Pro Retina .. Το είχα αγοράσει από την Αγγλία γιατί ήθελα να εκμεταλλευτώ φοιτητική έκπτωση .. 

Η χρήση που του κάνω είναι πολύ βασική .. Internet browsing, μουσική, ταινίες και κανά παιγνίδι πού και πού .. Τίποτα το εξεζητημένο .. 

Δημοσ.

Η οθόνη του είναι Samsung .. Γενικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ Samsung και LG, αλλά το πρόβλημα με τις LG είναι ότι είχαν κάποια προβλήματα (ghosting) .. Αυτά όμως συνέβαιναν κυρίως στις αρχές .. Νομίζω πλέον οι περιπτώσεις που έχουν πρόβλημα είναι πολύ λιγότερες .. 

Ναι, μιλάω για το 15'' Macbook Pro Retina .. Το είχα αγοράσει από την Αγγλία γιατί ήθελα να εκμεταλλευτώ φοιτητική έκπτωση .. 

Η χρήση που του κάνω είναι πολύ βασική .. Internet browsing, μουσική, ταινίες και κανά παιγνίδι πού και πού .. Τίποτα το εξεζητημένο .. 

μια χαρα...εγω ελεγα να επερνα αυτο http://www.expansys.com.gr/apple-macbook-pro-retina-display-15-i7-2-4ghz-8gb-256gb-ssd-os-x-lion-qwerty-247805/

το 2.4

Δημοσ.

μια χαρα...εγω ελεγα να επερνα αυτο http://www.expansys.com.gr/apple-macbook-pro-retina-display-15-i7-2-4ghz-8gb-256gb-ssd-os-x-lion-qwerty-247805/

το 2.4

Ναι, ουσιαστικά αυτό είναι το αναβαθμισμένο version του δικού μου που βγήκε μέσα στον Φλεβάρη .. Μια χαρά νομίζω ..

Δες και μια ματιά εδώ .. Είναι οι αρχικές μου εντυπώσεις από το Retina  ;)

http://www.insomnia.gr/topic/455473-retina-macbook-pro-review

Δημοσ.

Ναι, ουσιαστικά αυτό είναι το αναβαθμισμένο version του δικού μου που βγήκε μέσα στον Φλεβάρη .. Μια χαρά νομίζω ..

Δες και μια ματιά εδώ .. Είναι οι αρχικές μου εντυπώσεις από το Retina  ;)

http://www.insomnia.gr/topic/455473-retina-macbook-pro-review

το εχω διαβασει εδω και καιρο.. :) μολισ το ποσταρες..απλα λεω να το παρω απo ebay τι λες? electronic king αγγλια στα 1780

Δημοσ.

το εχω διαβασει εδω και καιρο.. :) μολισ το ποσταρες..απλα λεω να το παρω απo ebay τι λες? electronic king αγγλια στα 1780

Αν ο seller είναι respected, τότε γιατί όχι ;; Η εγγύηση θα ισχύει και δεν θα πληρώσεις ούτε τελωνείο αφού θα σταλεί από χώρα της Ε.Ε. .. Προσωπικά το πρώτο μου Mac (2006) από το ebay το αγόρασα ;)

Δημοσ.

Αν ο seller είναι respected, τότε γιατί όχι ;; Η εγγύηση θα ισχύει και δεν θα πληρώσεις ούτε τελωνείο αφού θα σταλεί από χώρα της Ε.Ε. .. Προσωπικά το πρώτο μου Mac (2006) από το ebay το αγόρασα ;)

σωστος γιατι ειναι αρκετη η διαφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...