johnn1314 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδια..ειμαι νεος στο forum και ζητω την κατανοηση σας..ασχολουμαι με την μουσικη dj...εδω και χρονια παιζω με cd..και λεω να κανω και ενα βημα παραπερα να προβω σε αγορα ενως mac...το mac θα λειτουργει και ως destop replaycment...ελεγα να επερνα το ρετινα να τα εσκαγα δλδ μια και καλη γιατι ειμαι της αποψης οτι μια φορα περνεις καλο pc...θα ειναι το πρωτο μου mac...εσεις τι λετε?αξιζει αν ναι ακουω επιχειρηματα ειδαλλως τι να κανω?
georsev Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 το επομενο βημα παραπερα ειναι να πας να σκασεις 2κ για να κανεις το hobby σου?και με ενα λαπτοπ με windows την δουλεια σου θα τν κανεις και περνεις και dekstop και 2ο λαπτοπ με τα ρεστα αν δεν παρεις mac..απλα προσεξε με την αγορα της καρτας ηχου...
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδια..ειμαι νεος στο forum και ζητω την κατανοηση σας..ασχολουμαι με την μουσικη dj...εδω και χρονια παιζω με cd..και λεω να κανω και ενα βημα παραπερα να προβω σε αγορα ενως mac...το mac θα λειτουργει και ως destop replaycment...ελεγα να επερνα το ρετινα να τα εσκαγα δλδ μια και καλη γιατι ειμαι της αποψης οτι μια φορα περνεις καλο pc...θα ειναι το πρωτο μου mac...εσεις τι λετε? αξιζει αν ναι ακουω επιχειρηματα ειδαλλως τι να κανω? κοίταξε εχω το macbook pro mid 2010 15 άρι .. Γενικά είναι καλό μηχάνημα με κάποια προβληματάκια ωστόσο που δεν δικαιολογούνται για το price range αυτων των μηχανημάτων.. Δεν θα έδινα 2 χιλιάρικα για το retina απλά δεν τα αξίζει..Μεχρι κα το 13άρι που κόστιζε 1250 ευρώ τώρα έχει ανέβει κι αυτό αρκετά.. Η τσέπη δική σου είναι ωστόσο κάνε οτι σε ευχαριστεί. Ειναι όμορφα μηχανήματα αλλα υπάρχουν και αλλα πλέον .. Με 1000-1200 βρίσκεις πολύ καλύτερα και ποιο ποιοτικά μηχανήματα πάντως και με 2 χρόνια εγγύηση. Δεν αξίζει για μένα κοινώς και στο λέω ως χρήστης macbook που πιάνω το "φθηνιάρικο" 17άρι Vaio που έχω σαν δευτερο των 600 ευρώ και το καταευχαριστιέμαι..
johnn1314 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 κοίταξε εχω το macbook pro mid 2010 15 άρι .. Γενικά είναι καλό μηχάνημα με κάποια προβληματάκια ωστόσο που δεν δικαιολογούνται για το price range αυτων των μηχανημάτων.. Δεν θα έδινα 2 χιλιάρικα για το retina απλά δεν τα αξίζει..Μεχρι κα το 13άρι που κόστιζε 1250 ευρώ τώρα έχει ανέβει κι αυτό αρκετά.. Η τσέπη δική σου είναι ωστόσο κάνε οτι σε ευχαριστεί. Ειναι όμορφα μηχανήματα αλλα υπάρχουν και αλλα πλέον .. Με 1000-1200 βρίσκεις πολύ καλύτερα και ποιο ποιοτικά μηχανήματα πάντως και με 2 χρόνια εγγύηση. Δεν αξίζει για μένα κοινώς και στο λέω ως χρήστης macbook που πιάνω το "φθηνιάρικο" 17άρι Vaio που έχω σαν δευτερο των 600 ευρώ και το καταευχαριστιέμαι.. woow! δεν εχω διαβασει ποτε αλλοτε στο νετ..χρηστες mac να μην ειναι ευχαριστημενοι με την εν λογω εταιρια...το μεροκαματακι εξτρα βγαινει με την μουσικη..απλα το εχω αποθημενο να το παρω το μακ..(τι κανει η διαφημιση ε?) βγαινεις εξω και βλεπεις ολους τους dj με μακ...ε και εχω καποιες οικονομιες και λεω να το χτυπησω...οπως ειπα θελω κατι δινατο γιατι θα λειτουργει και ως destop replaycment.. woow! δεν εχω διαβασει ποτε αλλοτε στο νετ..χρηστες mac να μην ειναι ευχαριστημενοι με την εν λογω εταιρια...το μεροκαματακι εξτρα βγαινει με την μουσικη..απλα το εχω αποθημενο να το παρω το μακ..(τι κανει η διαφημιση ε?) βγαινεις εξω και βλεπεις ολους τους dj με μακ...ε και εχω καποιες οικονομιες και λεω να το χτυπησω...οπως ειπα θελω κατι δινατο γιατι θα λειτουργει και ως destop replaycment.. επισησ θελω οπως προυπα να παρω ενα μηχανημα και να ξεχασω τη σημαινει lag και μπλε οθονη..και για καμια 4ετια να ειμαι κομπλε σε θεμα τεχνολογιας...τωρα δεν ξερω..ειναι και το αλλο πολλα προβληματακια του ρετινα ακουγονται..π.χ ζεστενεται ευκολο προβληματα με οθονη..και αλλα τετοια
Rush13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 νομίζω χρησιμοποιουν ενα συγκεκριμένο προγραμματάκι γ'αυτο έχουν ολοι mac οι dj , δεν ειμαι κ σίγουρος βέβαια. Θα σε καλύψει μια χαρα το συγκεκριμένο μην φοβάσαι και για 4 χρονια που λές άνετα , μονο για gaming δεν κάνει. Και ειναι και αρκετά σταθερο , αφου το έχεις άχτι και φυσικά τα λεφτά go for it . Αυτο με την οθονη πρεπει να ήταν για τα πρώτα μοντέλα, για θερμοκρασίες δεν έχω ακουσει κάτι
johnn1314 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 νομίζω χρησιμοποιουν ενα συγκεκριμένο προγραμματάκι γ'αυτο έχουν ολοι mac οι dj , δεν ειμαι κ σίγουρος βέβαια. Θα σε καλύψει μια χαρα το συγκεκριμένο μην φοβάσαι και για 4 χρονια που λές άνετα , μονο για gaming δεν κάνει. Και ειναι και αρκετά σταθερο , αφου το έχεις άχτι και φυσικά τα λεφτά go for it . Αυτο με την οθονη πρεπει να ήταν για τα πρώτα μοντέλα, για θερμοκρασίες δεν έχω ακουσει κάτι το προγραμμα που χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ ειναι to traktor το οποιο ειναι συμβατο και με windows...απλα ειμαι σε δυλημα 1) να περιμενω να βγαλουν τουσ husswel επεξεργαστες 2) να παρω κανενα πιο οικονομικο macboook pro (παντα 15 ιντσες οθονη) 3) να μην παρω μακ?
Rush13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 1) Αν μπορείς να περιμενεις μαζί σου , αλλα δεν ακουστηκε τιποτα για το ποτε θα πάρουν αναβάθμιση, Αν δεν κάνω λάθος βγηκε το καλοκαιρι το 15άρι Retina. 2) Προσωπικά θα πήγαινα στο 13άρι Retina που βγήκε πρόσφατα, στα 1300 ευρώ. Το θεωρο καλύτερη επιλογή 3) Ειναι καλά μηχανήματα , αν το αντέχει η τσέπη σου και για την δουλεια που το θές δεν βρίσκω τον λόγο να μην πάρεις. Την δουλεια σου θα την κάνεις και με windows laptop στα μισά λεφτά δεν τίθεται θέμα για αυτό, αλλα εσυ ξέρεις τι θές. Το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάρεις το macbook κα να πείς τι βλακεια ειναι αυτο ειναι για πέταμα, ειναι καλό μηχάνημα αλλα κοστίζει αρκετά
johnn1314 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 1) Αν μπορείς να περιμενεις μαζί σου , αλλα δεν ακουστηκε τιποτα για το ποτε θα πάρουν αναβάθμιση, Αν δεν κάνω λάθος βγηκε το καλοκαιρι το 15άρι Retina. 2) Προσωπικά θα πήγαινα στο 13άρι Retina που βγήκε πρόσφατα, στα 1300 ευρώ. Το θεωρο καλύτερη επιλογή 3) Ειναι καλά μηχανήματα , αν το αντέχει η τσέπη σου και για την δουλεια που το θές δεν βρίσκω τον λόγο να μην πάρεις. Την δουλεια σου θα την κάνεις και με windows laptop στα μισά λεφτά δεν τίθεται θέμα για αυτό, αλλα εσυ ξέρεις τι θές. Το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν πρόκειται να πάρεις το macbook κα να πείς τι βλακεια ειναι αυτο ειναι για πέταμα, ειναι καλό μηχάνημα αλλα κοστίζει αρκετά ναι το ξερω ηθελα να προσθεσω και οτι θα ειναι το πρωτο μου μακ..τωρα θα το σκεφτω λιγο ακομα και μαλλον θα το χτυπησω
Rush13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ειδικά αν πάς για το 15άρι πρόσεχε μονο απο που θα το πάρεις μην έχεις τρεχάματα μετά, να εισαι σίγουρος για το after sales support , δεν ειναι και λίγα τα λεφτά που δίνεις
iMarilina Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλησπέρες, σου απαντησα στο πμ σου Επιπλέον, ναι, μπορείς να πάρεις μπόμπα μηχάνημα με λιγότερα λεφτά κλπ αλλά αμα το θες να παρεις μακ, πραγματικά δε θα το μετανιώσεις Ρετινα-ξερέτινα δεν παίζει τόσο ρόλο. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 το θέμα για μένα δεν ειναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά η ποιότητα κατασκευής και η οθόνη ως επι το πλείστων.. Αυτα τα έχει το MAC αλλα επίσης και κάποια αλλα μηχανήματα επαγγελματικές σειρές Τoshiba HP κάποια μοντέλα SONY Samsung κ.α ..τα οποία επιπλέον έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικά hardware σε χαμηλότερη τιμή.. Δεν μιλάω για μοντέλα των 700 ευρώ αλλα για 1000-1200 ευρώ.. Αυτό ειναι το σκεπτικό μου και οχι οτι με λιγότερα λεφτά θα αγοράσεις μόνο καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και ποιότητα. Αν τώρα το 13άρι retina το βρήκες 1300 τσίμπα το χωρίς δευτερη σκέψη.. Εγώ 1600 το έχω δεί το πιο οικονομικό. Ακυρο λές για το προηγούμενο μοντέλο μάλλον στα 1300 ευρώ..μέχρι αυτά τα λεφτά αξίζει.Αλλα αν θέλεις να δείς επιδόσεις θα του βάλεις και ενα SSD οπωσδήποτε.
georsev Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Να παει σε 15αρι με αυτονομη γραφικων αν δεν εχει προβλημα να σκασει 2000κ.Το 13αρι με την ρετινα ειναι η χειρωτερη αγορα.Θα σκασει τοσα λεφτα και θα παρει hd4000;
johnn1314 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 μετα ελεγα να επερνα αν οχι το ρετινα ενα i5 και να περνουσα ssd kai 8 ραμ...(σχετικα με τα mac θελω να πω οτι ειμαι λιγο ασχετος windows χρηστησ ειμαι αλλα τελευταια εχω απογοητευτει και διαβαζω απο πολλους οτι αξιζει να πληρωσεις για mac
NiCk_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Είμαι χρήστης Mac από το 2006 και κάτοχος Macbook Pro 15'' Retina από πέρσι τον Αύγουστο .. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και είναι μακράν το καλύτερο laptop που έχω χρησιμοποιήσει .. Οι θερμοκρασίες του είναι πάρα πολύ καλές, τα fans δεν τα έχω ακούσει καν να δουλεύουν εδώ και 8 μήνες και η οθόνη είναι φανταστική .. Φυσικά έχω διαβάσει για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά συνήθως στο internet ποστάρουν αυτοί που ψάχνουν λύση για προβλήματα .. Όσοι είναι ικανοποιημένοι, απλά δεν ποστάρουν μετα ελεγα να επερνα αν οχι το ρετινα ενα i5 και να περνουσα ssd kai 8 ραμ...(σχετικα με τα mac θελω να πω οτι ειμαι λιγο ασχετος windows χρηστησ ειμαι αλλα τελευταια εχω απογοητευτει και διαβαζω απο πολλους οτι αξιζει να πληρωσεις για mac Δεν θα το πρότεινα .. Είναι κρίμα να χάσεις την οθόνη, την νέα κατασκευή, speakers, fans, ακόμα και το HDMI port στο πλάι .. Επίσης δεν θα έπερνα το 13'' Retina γιατί με 300 ευρώ περισσότερα πέρνεις κάτι πολύ καλύτερο .. Quad Cores αντί dual cores, και dedicated graphic card .. Φυσικά αν θέλεις το 13'' μέγεθος και την Retina, τότε δεν είναι άσχημη αγορά, αλλά ακριβή .. Αν πάλι δεν θέλεις τόσο πολύ την Retina, πάς σε Macbook Air το οποίο θεωρώ καλύτερο value for money ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα