ra62 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μιλάω για το λάπτοπ samsung qx510. Κάποια πλήκτρα σταμάτησαν να λειτουργούν αλλά ανταποκρίνονται κάτω από ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα το Caps Lock και το R δε λειτουργούν αλλά όταν πατάω Shift + Caps Lock + R τότε εμφανίζει το σύμβολο %. Στο xev έχει την ίδια συμπεριφορά, όταν πατάω μόνο του το R δεν εμφανίζει τίποτα, όταν πατάω τον τρελό συνδυασμό καταλαβαίνει το %. Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει? Το άνοιξα και καθάρισα τις επαφές αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι drivers?
bilakos10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ψάξε στο Google για το πως να κάνεις reset τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου σου.
ra62 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να ποστάρεις ένα παράδειγμα για οποιδήποτε πληκτρολόγιο? με τις λέξεις που χρησιμοποίσησα για την αναζήτηση μου έβγαλε ρυθμίσεις του τύπου πόσο γρήγορα να αναβοσβήνει ο κέρσορας κλπ. δεν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημά μου. Εμένα είναι σα να στέλνει λάθος keycodes για κάποια πλήκτρα.
bilakos10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Βασικά για αρχή πάνε στα βοηθήματα, άνοιξε το on screen keyboard και πάτα με το ποντίκι πάνω στο γράμμα που έχει το πρόβλημα. Αν το εμφανίζει κανονικά τότε μάλλον κάτι παίζει με το κανονικό πληκτρολόγιο σου. Κάπου διάβασα ότι κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα το έλυσαν κάνοντας αυτό που σου ανέφερα.
rastafari Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τα windows πόσο καιρό τα έχεις περασμένα ?? Πρόσφατα έκανα format στο laptop ένος φίλου που είχε παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε. . .
mikegad Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δεν δοκιμάζεις και κανένα bios reset καλού κακού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα