Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω για το λάπτοπ samsung qx510. Κάποια πλήκτρα σταμάτησαν να λειτουργούν αλλά ανταποκρίνονται κάτω από ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα το Caps Lock και το R δε λειτουργούν αλλά όταν πατάω Shift + Caps Lock + R τότε εμφανίζει το σύμβολο %. Στο xev έχει την ίδια συμπεριφορά, όταν πατάω μόνο του το R δεν εμφανίζει τίποτα, όταν πατάω τον τρελό συνδυασμό καταλαβαίνει το %.

Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει? Το άνοιξα και καθάρισα τις επαφές αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι drivers? 

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να ποστάρεις ένα παράδειγμα για οποιδήποτε πληκτρολόγιο? με τις λέξεις που χρησιμοποίσησα για την αναζήτηση μου έβγαλε ρυθμίσεις του τύπου πόσο γρήγορα να αναβοσβήνει ο κέρσορας κλπ. δεν έχει κάποια σχέση με το πρόβλημά μου. Εμένα είναι σα να στέλνει λάθος keycodes για κάποια πλήκτρα.

Δημοσ.

Βασικά για αρχή πάνε στα βοηθήματα, άνοιξε το on screen keyboard και πάτα με το ποντίκι πάνω στο γράμμα που έχει το πρόβλημα. Αν το εμφανίζει κανονικά τότε μάλλον κάτι παίζει με το κανονικό πληκτρολόγιο σου.

Κάπου διάβασα ότι κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα το έλυσαν κάνοντας αυτό που σου ανέφερα.

Δημοσ.

Τα windows πόσο καιρό τα έχεις περασμένα ??

Πρόσφατα έκανα format στο laptop ένος φίλου που είχε παρόμοιο πρόβλημα

και λύθηκε. . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...