WalkerSW Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 καρτα γραφικων γιατι του βαζετε ? γιατί οι προτάσεις συστημάτων από τότε που αποχώρησαν κάποια άτομα πάνε κατά διαβόλου! 5
nikos1982 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 γιατί οι προτάσεις συστημάτων από τότε που αποχώρησαν κάποια άτομα πάνε κατά διαβόλου! δλδ εσυ αν εβαζες τον 750k καρτα γραφεικων δεν θα εβαζες?
WalkerSW Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εγώ πάντως στις προτάσεις βλέπω Α4 3400 και 5400 πάντως όχι 750Κ
nikos1982 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2553835/Asus-F2A55-M-LK.html http://www.skroutz.gr/s/2645720/AMD-Athlon-II-X4-750K-Box.html http://www.skroutz.gr/s/2357433/Samsung-SH-224BB.html το dvd σου θελει μετατροπεα που και παλη δεν εχει βαλει gpu αν και θα επρεπε.
WalkerSW Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δουλευομαστε μεταξύ έτσι? δες λίγο τις προτάσεις του bade. και για πιο λόγο να βάλεις Κάρτα σε PC με apu που προορίζεται για interner skype officer?
benign Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 γιατί οι προτάσεις συστημάτων από τότε που αποχώρησαν κάποια άτομα πάνε κατά διαβόλου! Σωστη παρατηρηση,αλλα και οι ζητουντες προτασεις θα μπορουσαν να επιδειξουν λιγη ωριμοτητα και να κοιταξουν τις προσφατες προτασεις που εχουν γινει σε αλλα ατομα με παρεμφερεις αναγκες. Και οχι να ανοιγουν κατευθειαν νεο νημα για ακριβως παρομοιες αναγκες.Εγω προσωπικα για αυτο τον λογο εχω σταματησει εδω και 2 χρονια+ να δινω προτασεις. Σε ολα τα ξενα φορα,οι admins διαγραφουν θεματα που εχουν ακριβως το ιδιο περιοχομενο με αλλα προσφατα που εχουν ηδη απαντηθει και προτρεπουν τα νεα και απειρα μελη πρωτα να διαβαζουν τι εχει γραφει σχετικα με αυτο που θελουν και μονο αν δεν υπαρχει κατι που να τους καλυπτει να ανοιγουν νεο θεμα. Προς τον φιλο που ανοιξε το θεμα. Με το budget που διαθετεις,μονο λυση απο τις δημοπορασιες του ινσομνια σε συμφερει.Μερικες φορες υπαρχουν καλες ευκαιριουλες αρα κατα την προσωπικη μου γνωμη ,μην βιαστεις και ψαξτο λιγο. 7
terry308 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 γιατί οι προτάσεις συστημάτων από τότε που αποχώρησαν κάποια άτομα πάνε κατά διαβόλου! Πολλοί δεν αποχώρισαν , απλά απέχουν από το να γράψουν και να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους , είτε από πολλούς που μπαίνουν για να trollάρουν ή να μαλώσουν κτλ, ήδη υπάρχουν πολλά θέματα και κάθε μέρα γίνονται ακόμα περισσότερα νέα (και ίδια) , καταντάει κουραστικό στο τέλος. On topic , στις αγγελίες υπάρχουν καλές περιπτώσεις σε μεταχειρισμένα , δεν θέλεις απαιτητικά υποσυστήματα . Αν πάλι θέλεις να πας σε καινούργια oi λύσεις FM1 & FM2 είναι VFM 3
martinoff Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Σωστη παρατηρηση,αλλα και οι ζητουντες προτασεις θα μπορουσαν να επιδειξουν λιγη ωριμοτητα και να κοιταξουν τις προσφατες προτασεις που εχουν γινει σε αλλα ατομα με παρεμφερεις αναγκες. Και οχι να ανοιγουν κατευθειαν νεο νημα για ακριβως παρομοιες αναγκες.Εγω προσωπικα για αυτο τον λογο εχω σταματησει εδω και 2 χρονια+ να δινω προτασεις. Σε ολα τα ξενα φορα,οι admins διαγραφουν θεματα που εχουν ακριβως το ιδιο περιοχομενο με αλλα προσφατα που εχουν ηδη απαντηθει και προτρεπουν τα νεα και απειρα μελη πρωτα να διαβαζουν τι εχει γραφει σχετικα με αυτο που θελουν και μονο αν δεν υπαρχει κατι που να τους καλυπτει να ανοιγουν νεο θεμα. Προς τον φιλο που ανοιξε το θεμα. Με το budget που διαθετεις,μονο λυση απο τις δημοπορασιες του ινσομνια σε συμφερει.Μερικες φορες υπαρχουν καλες ευκαιριουλες αρα κατα την προσωπικη μου γνωμη ,μην βιαστεις και ψαξτο λιγο. το κοντινότερο που βρήκα στο topic αφορούσε budget 300€ και φυσικά το έψαξα και έχω πάρει μια ιδέα αλλά δεν βγαίνουν τα κουκιά από αγγελίες το πρότεινα αλλά απορρίφθηκε από τον ενδιαφερόμενο
eclipse13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ε αν δεν βγαίνουν τα κουκιά και τα ρεβίθια περίμενε να μαζέψεις παραπάνω ....με λίγα δυστυχώς στην αγορά της τεχνολογίας αγοράζεις απο τα υπόγεια ράφια. Sent from my iPhone using Insomnia
artshadows Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 παρε ενα συστημα fm2 και καθαρισες αλλιως ενα 1155 η ενα am3+ αφου εχεις και τα υπολοιπα μια χαρα .4gb ειναι υπερκομπλε και για gaming!και μετα βαζεις και αλλα 4 αν χρειαστει που αποκλειται για αυτα που κανεις αλλα λεμε, το fm2 τα εχει ολα και συμφερει διοτι η επεξεργαστες επι το πλειστων εχουν καρτα γραφικων το ιδιο ψιλο ισχυει με το 1155 με χειροτερες ενσωματωμενες καρτες γραφικων,αλλα υπαρχουν και αμ3+ που εχουν η μητρηκες ενσωματωμενη καρτα τσεκαρε το skroutz.gr για τιμες και διαλεξε το κΑΤΑΣΤΗΜΑ που σε συμφερει συνυπολογιζοντας και τα υπολοιπα μεταφορικα κτλπ το fm1 και 1155 το μονο προβλημα που εχουν ειναι η μικροτερη μελλοντικη υποστιριξη τα λεφτα που διαθετεις φτανουν 1
bade Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 τον πολλαπλασιαστη δεν τον διχνει αλλα τονεχω παει 115MHz γιατι και ενας αλλος δεν με πιστευε και δεν ιξερα πως να του το διξω
bloodmaniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 τον πολλαπλασιαστη δεν τον διχνει αλλα τονεχω παει 115MHz γιατι και ενας αλλος δεν με πιστευε και δεν ιξερα πως να του το διξω και τι θερμοκρασιες εχεις αν επιτρεπετε?
Superpie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 πρωτον γραφει 4,7GHz και οχι 5,1GHz και μαλιστα μεσα απο τα windows πολλες φορες γραφουν αλλα ντα 'αλλων.Και εγω οταν ειχα ενα i7 950 που τον ανεφερε ως 3,8ghz και δεν ηταν τοσο.. Αρα φιλε μου ανοιξε ενα προγραμμα οπως το cpu-z και ποσταρε φωτογραφιες
Ashmadia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 πρωτον γραφει 4,7GHz και οχι 5,1GHz και μαλιστα μεσα απο τα windows πολλες φορες γραφουν αλλα ντα 'αλλων.Και εγω οταν ειχα ενα i7 950 που τον ανεφερε ως 3,8ghz και δεν ηταν τοσο.. Αρα φιλε μου ανοιξε ενα προγραμμα οπως το cpu-z και ποσταρε φωτογραφιες νομιζω οτι περισσοτερο θα επρεπε να μας ανησυχει αυτο που ειπωθηκε για την ιδια αποδοση με i5 παρα το μεγεθος του overclocking.. και μαλλον ολα αυτα ειναι off-topic...
bilakos10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εσυ λες οτι αμαν βαλει fm1 αργοτερα δεν θα βρισκει για αναβαθμηση σωστο έγξτε τα προϊόντα σας και τις ποσότητες και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ 1827936 AMD A4 5300 (FM2 / 3.4GHz / 1MB,7480D)Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρεςX 46,56 € 1829394 Gigabyte F2A75M-D3H(FM2,A75M,m-ATX)Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρεςX 75,50 € 1923668 MSI R6450-MD1GD3H 1GB DDR3Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρεςX 42,90 € σύνολο : 164,96 € ΠΛΑΙΣΙΟ ΚαταστήματαΤεχνική υποστήριξηΓια επιχειρήσειςΗ εταιρείαPlaisio Blog Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ Tο καλάθι μου Status παραγγελίαςΤρόποι πληρωμήςΈξοδα αποστολήςWishlistΠεριοχή μελώνΒοήθεια ΧΡΗΣΙΜΑ Ευκαιρίες καριέραςΕνημέρωση επενδυτώνΕπικοινωνίαSitemap STOCKHOUSEΈλα στο Stock House και βρες τις χαμηλότερες τιμές. ΚΑΤΑΛΟΓΟΙΔιάβασε εδώ την τελευταία έκδοση. PLAISIO ACADEMYΗ τεχνολογία απλά. PLAISIO RADIO100 αφιερώματα, χιλιάδες κομμάτια. όροι χρήσης | προσωπικά δεδομένα | ασφάλεια συναλλαγών | Copyright © 1999 - 2013. All rights Reserved. Plaisio eBusiness Team και αργοτερα αμαν θελει να παιζει παιχνιδια ή κανει crssfire ή περνει μια καλη καρτα και τελος Το επόμενο βήμα είναι να ανεβάσεις και φωτοτυπία της καρτούλας που βγάζει το Πλαίσιο στους υπαλλήλους του; Προς topic starter: Πάνε για AMD A4 3400 με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και άσε τις εξωτερικές κάρτες μιας και για την κατηγορία σου είναι άσκοπο έξοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα