Προς το περιεχόμενο

one x σε s3???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εδω κ λιγο καιρο ειμαι κατοχος του one x και χρονιος θαμονας της htc...αξιζει να παω για αλλαγη σε s3???μονο για s3 μιλαμε οχι για τα καινουργια...ευχαριστω...

Δημοσ.

Κατ εμε οχι και τοσο, αλλα εγω θα πηγαινα ανετα, γιατι εχει και sd card και ειναι και πιο δυνατο και εχει και μια οθοναρα! Γενικα αν ερχεσαι απο htc sense η αλλαγη θα σου φανει καπως με το touchwiz της sammy αλλα οχι κατι τρομερο

Δημοσ.

με την καμία όμως, το htc one-x έχει μακράν από τις καλύτερες οθόνες σε όσα review έχω διαβάσει, αλλά και από κοντά που το έχω δει....επίσης ο tegra 3 θα πάρει αρκετά παραπάνω με τους νέους drivers που θα βγάλει η nvidia, αν και έτσι και αλλιώς όπως είναι και τώρα δε νομίζω να σε προβληματίζει κάπου...

Δημοσ.

με την καμία όμως, το htc one-x έχει μακράν από τις καλύτερες οθόνες σε όσα review έχω διαβάσει, αλλά και από κοντά που το έχω δει....επίσης ο tegra 3 θα πάρει αρκετά παραπάνω με τους νέους drivers που θα βγάλει η nvidia, αν και έτσι και αλλιώς όπως είναι και τώρα δε νομίζω να σε προβληματίζει κάπου...

Εγω ψιλο-δοαφωνω... Εχω δουλεψει και τις δυο συσκευες και πιστευω πως σε αποκριση και σε support το s3 το παταει κατω το one x και επισης οι amoled οθονες ειναι απιστευτες

Δημοσ.

και εγώ διαφωνώ μαζί σου, κυρίως στην οθόνη αφού θεωρώ ότι η lcd που έχει είναι μακράν καλύτερη στην απεικόνιση λευκού και μαύρου από την amoled...αλλά γούστα είναι αυτά...εκεί που δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης είναι στην ποιότητα κατασκευής..το htc τα σπάει...

αλλά τσάμπα συζητάμε...να μην είχε κάποιο από τα 2 και να ήθελε να αγοράσει να το συζητούσαμε...αλλά το να έχει ένα από τα 2 και να θέλει να πάρει το άλλο είναι απλά πέταμα χρημάτων...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,δανηστεικα ενος φιλου το s3 τλκ για κανεναν λογο η αλλαγη,πολυ καλο το σ3 αλλα εμενα μ φανηκε πολυ τσαπατσουλικο κ απο ποιοτητα δεν σχολιαζω μακραν htc μιλαω προσωπικα για μενα...κατι αλλο μηπως γνωριζετε εχω θεμα με το wifi κ αποτι ειδα στο google καποια ονε χ βγηκαν προβληματικα εχετε καποια αποψη?το αναγνωρισε κ η htc αλλα δεν λεει κατι για αντικατασταση ξερετε πως πρεπει να κινηθω?ευχαριστω..

Δημοσ.

Σαν οθόνη και ποιότητα κατασκευής το one x είναι καλύτερο.

Κάποια είχαν θέματα.Αν κοιτάξεις σε διπλανό γνωστό forum θα δεις σχετικά.

Δημοσ.

Ναι στο δικο μ,οχι δεν ψαχνομε για προβληματα...κ αποτι ειδα γιατι μ εκανε μεγαλη εντυπωση το wifi του καποιες φουρνιες βγηκαν ελατωματικες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...