andrikos66 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 καλησπερα λεω να αγορασω το xperia s αξιζει σαυτα τα λεφτα η υπαρχει κατι καλυτερο.οσο το εχω ψαξει βλεπω οτι το xperia s ειναι πολυ top smartphone,εσεις τι λετε?
andrikos66 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 τα συγκρινα πιστευω το xperia σε καμερα επεξεργατη ειναι καλυτερο και βγαζει hdmi κατι που δεν εχει το nexus.
XMorsX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ειναι και φθηνοτερο το xperia s εκτος των αλλων. Επειδη και ενας φιλος μου βρισκεται ακριβώς στην ιδια φαση, κανουμε μια ερευνα για κινητα στα 250~300 ευρω. Προς το παρον εχουμε καταληξει στο S και αυτο: http://www.skroutz.gr/s/2678635/LG-Optimus-True-HD-LTE-P936.html Το LG εχει μεγαλυτερη IPS οθονη ιδιας αναλυσης, δεχεται επεκταση μνημης (αν και εχει λιγοτερη ενσωματομενη) και ειναι και φθηνοτερο. Απο την αλλη εχει 8MP camera και χανει και λιγο σε design. Μαλλον θα καταληξουμε στο xperia S γιατι δεν νομιζω να παρει update το LG σε Jelly Bean. Διαβαζοντας εδς βλεπς οτι γινεται να βαλεις upgrade: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355714 αλλα με αποθαρρυνουν και οι κριτικες για πολυ αδυναμη μπαταρια (λενε πως δεν αντεχει πανω απο μερα σε lte δικτυο).
kostas123pao Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το xperia S μια χαρά είναι. Αν θες μπορείς να δώσεις 40€ παραπάνω για να πάρεις το lg 4x. Το LG Optimus True HD καλό είναι αλλά έχει εμφανίσει προβλήματα με επανακινήσεις οπότε είναι ρίσκο.
andrikos66 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 βασικα μου αρεσει στo xperia s που βγαζει hdmi το lg 4x πολυ καλο αλλα παλι κλεινω πιο πολυ στο s
Nightfall_2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 το μόνο πρόβλημα με το xperia s είναι το sar του. Εκεί κολλάω προσωπικά
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ειναι και το ui της sony στη μεση που κολλαει σαν logo, ειναι σπαστικο, lag παντου... +1 Για το 4X
kostas123pao Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 το lg απο καμερα τι λεει Toυ s μάλλον είναι καλύτερη, γενικά είναι σχετικά καλή, όχι τίποτα φοβερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα