eyebill Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπερα στο forum. Εχω σύνδεση wind με router zte το οποιο δν εχει καλο σημα wireless.Σκεφτομαι να αγορασω ενα apple tv για να το συνδεσω με τον imac για θεαση ταινιων.Επισης να σας πω οτι οταν ανοιγω τον υπολογιστη πρεπει να κάνω εγω αναζητηση του δικτυου για να συνδεθω στο wifi.Λογικα αυτο ειναι προβλημα του router με αδυναμο σημα. Τι θα με συμβουλευατε να αγορασω σε μια σχετικα οικονομικη τιμη η μηπως τελικα δν θα εχω προβλημα κ με το υπαρχον router? Ευχαριστω για τις οποιες σας απαντησεις
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 α.να πρεπει να κανεις αναζητηση για να μπει στο ιντερνετ μου φαινεται παραξενο.ακομα και οριακα να ειναι το σημα η θα συνδεθει μονο του εφοσον πιανει εστω και λιγο το δικτυο η δεν θα συνδεεεται με τιποτα.αν το apple tv παιρνει ethernet απο τον ρουτερ τοτε δεν εχεις κανενα θεμα αρκει και το Pc σου η το mac σου οτι ειναι αυτο να ειναι και αυτο με ethernet πανω στο ρουτερ αμα τραβαει τις ταινιες απο εκει.αλλιως θα εχεις θεμα για αρχη. α.σιγουρεψου οτι το ρουτερ εκμπεμπει στο max αν υπαρχει μεσα στο μενου τετοια επιλογη.(σπανια υπαρχει). β.δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ. γ.το ρουτερ μακρια απο αλλα ασυρματα μακρια απο γωνιες τοιχων.οχι κολλητα στον τοιχο.οχι καταχωνιασμενα πισω απο επιπλα κτλ κτλ.δοκιμασε καπου ψηλα να το βαλεις.το ιδιο και τα usb wi fi sticks πχ.αν εχεις τετοιο τοτε του βαζεις επεκταση και το βγαζεις πιο ψηλα και οχι πισω απο το tower.γιατι αν ειναι θεμα του ρουτερ η ειναι θεμα αποστασης κτλ οποιαδηποτε συσκευη και να τραβαει wireless απο το zte θα εχει θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα