paris_rx8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπερα... Θα ηθελα τις αποψεις σας καθως θα ηθελα να μαθω ξεροντας οτι το flash bios ειναι αρκετα επικινδυνο κ δεν υπαρχει καμια ασφαλεια επιτυχιας...σε τι περιβαλλον ειναι πιο ασφαλες να γινει.... (Ms-dos ή Windows με Atiwinflash) Ειμαι κατοχος δυο 7870 club3d joker κ οι καρτες αρνουνται να κρατησουν σταθερα τα ρολογια τους οταν υπερχρονιστουν...Ανεβοκατεβασματα κ γενικα καθολου σταθερες... Οποτε κ εχω μπει σε διαδικασια να φλασαρω το bios της vtx3d 7870 μιας κ ειναι ιδιες καρτες με την δικια μου κ απο οτι εχω συζητησει με κατοχους της δεν εχουν αυτο το προβλημα... Να αναφερω οτι το ιδιο αποτελεσμα υπαρχει κ χωρις το cf δλδ κ σαν single card...εχοντας παντα μεσω του trixx το (disable ulps) καθως ενεργοποιημενο κ το force constand voltage... Αναμενω τις αποψεις σας..
WalkerSW Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τι εννοεις ανεβοκατεβαίνουν τα ρολογια? Κατα την διαρκεια που παίζεις?
duffyduck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αυτο σημαινει οτι ειτε υπερθερμαινονται ειτε δεν δινεις αρκετη ταση κατα τον υπερχρονισμο. Αλλα παλι γιατι δεν αφηνεις τα στοκ ρολογια ?
cliobaccarra Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς την ζημιά στην κάνει το boost mode που διαθέτει η κάρτα, τυχαίνει να έχω την ίδια και η μόνη λύση είναι να της φλασάρεις το bios, φαντάζομαι έχει το 0.31 version, η μέσω του msi afterburner με την επιλογή που έχει να κρατάει σταθερά τα ρολόγια ακόμα και σε idle mode. Το τελευταίο δεν στο προτείνω για ευνόητους λόγους, οπότε μονόδρομος το flash. Αν αποφασίσεις να τις κάνεις στείλε μου να σου πω λεπτομέρειες καθώς και ποιο version bios να βάλεις. φυσικά και το dos είναι πιο ασφαλής , και εγώ από εκεί την έκανα Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από cliobaccarra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα