Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλώ κάποια βοήθεια από όποιον ξέρει...
Έχω laptop με win 7 32bit και θέλω να περάσω win 8 64bit. Βάζοντας το dvd των 8 για την εγκατάσταση στο boot μου βγάζει το εξής μήνυμα... (βλέπε εικόνα παρακάτω)

win_zpscda2ab27.jpg

Καμμιά ιδέα; frown.gif

Επεξ/σία από konv
Δημοσ.

επειδη ειναι απο αλλο φορουμ η εικονα και δεν ειμαι γραμμενος εκει, μου βγαζει το εξης μηνυμα

Λυπούμαστε!

Δυστυχώς δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Ορισμένοι από τους τυπικούς λόγους για τους οποίους εμφανίζεται αυτό το μήνυμα είναι οι παρακάτω: 
Προσπαθήσετε να επισκεφθείτε μία σελίδα ως επισκέπτης, χωρίς να έχετε «εισέλθει» (login) στο myphone.gr. Συμπληρώστε τη φόρμα εισόδου, που θα βρείτε λίγο πιο κάτω, και επιχειρήστε ξανά.
Δεν έχετε τα κατάλληλα προνόμια ώστε να προσπελάσετε τη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρείτε να επισκεφθείτε μία ενότητα του myphone.gr που σχετίζεται με τις λειτουργίες διαχείρισής του; Μήπως προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μία περιοχή στην οποία δεν έχετε ακόμη τη δυνατότητα συμμετοχής;
Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε ακόμη ολοκληρώσει τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το σχετικό email επιβεβαίωσης και ότι έχετε ακολουθήσει το σύνδεσμο (link) που περιέχεται σε αυτόν. Σημειώνεται ότι στις περιοχές της ενότητας My News (Ελλάδα, Κόσμος, Συσκευές και Απόψεις), δεν επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων, παρά μόνο ο σχολιασμός των υφιστάμενων άρθρων.
 Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα είναι πολύ πιθανόν να επιτρέπεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη. Ίσως να απαιτείται η εγγραφή σας ως μέλος για να μπορέσετε να την προσπελάσετε.

οποτε βαλε την εικονα απευθειας εδω

Δημοσ.

0xc00000e9 error code -> I/O error <- αυτό λέει η εικόνα 

Τσέκαρε την υγεία του σκληρού σου και τα 8αρια σου αν είναι κατεβασμένα σωστά (MD5 sum). 

Δημοσ.

Τι τα θες τα 8ρια ρε αδερφέ ??

Μπες bios και δες σε τι προφιλ ειναι ο σκληρός σου, αν ειναι σε sata κάντο ide και αν ειναι ide κάντο sata.

Δημοσ.

Τι τα θες τα 8ρια ρε αδερφέ ??

Μπες bios και δες σε τι προφιλ ειναι ο σκληρός σου, αν ειναι σε sata κάντο ide και αν ειναι ide κάντο sata.

τα θέλω γιατί έχω 3gb μνήμη και μου κολλάει συνέχεια και λέω γι'αυτό να βάλω τα 8άρια τα 64 με 6gb μνήμη για να μην κολλάει συνέχεια...

Δημοσ.

Μήπως ο επεξεργαστής σου δεν σηκώνει 64 bit λειτουργικό;

Για κοίταξε το μπας και είναι ο επεξεργαστής το πρόβλημα.

Δημοσ.

Eλπίζω τώρα να είναι οκ...

όσο για τα 8άρια, είναι σωστά.

Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό;;;Είναι π.χ. αυθεντικό cd;;;

Αν δεν είναι τότε αξίζει ίσως να δοκιμάσεις να το γράψεις σε άλλο Η/Υ ή έστω στον ίδιο αλλά σε πολύ χαμηλή ταχύτητα,ακόμα και σε άλλη μάρκα δισκάκια.

Δημοσ.

τα θέλω γιατί έχω 3gb μνήμη και μου κολλάει συνέχεια και λέω γι'αυτό να βάλω τα 8άρια τα 64 με 6gb μνήμη για να μην κολλάει συνέχεια...

Τα 3gb ram που εχεις θα έπρεπε να τα έβλεπε και με τα 32μπιτα windows 7.

Σε 32bit μπορούν να αναγνωριστούν εως 3,2 gb ( χμμμ τωρα που το σκέφτομαι τυχαίο που σε 32bit βλέπει ως 3,2gb ram ???)

Θέλεις να πεις οτι έβλεπες λιγότερη μνήμη με τα 7αρια ?

Γνώμη μου είναι να μείνεις με τα windows 7.

Δεν μας εχεις γράψει τι συστημα εχεις οπως και τι μνήμες.

Τρέξε κάποιο πρόγραμμα για την υγεια του σκληρού σου δίσκου.

Δημοσ.

Τυχερός είσαι είχα το ίδιο πρόβλημα την περασμένη βδομάδα.

βγάλε την μπαταρία απο το laptop και αφησέτο μόνο με ρεύμα.

Η μπαταρία θέλει αλλαγή.

Παρακαλώ κάποια βοήθεια από όποιον ξέρει...
Έχω laptop με win 7 32bit και θέλω να περάσω win 8 64bit. Βάζοντας το dvd των 8 για την εγκατάσταση στο boot μου βγάζει το εξής μήνυμα... (βλέπε εικόνα παρακάτω)

win_zpscda2ab27.jpg

Καμμιά ιδέα; frown.gif

Τυχερός είσαι είχα το ίδιο πρόβλημα την περασμένη βδομάδα.

βγάλε την μπαταρία απο το laptop και αφησέτο μόνο με ρεύμα.

Η μπαταρία θέλει αλλαγή όχι τα windows μετά θα πετάνε τα 7άρια.

Δημοσ.

Τα 3gb ram που εχεις θα έπρεπε να τα έβλεπε και με τα 32μπιτα windows 7.

Σε 32bit μπορούν να αναγνωριστούν εως 3,2 gb ( χμμμ τωρα που το σκέφτομαι τυχαίο που σε 32bit βλέπει ως 3,2gb ram ???)

Θέλεις να πεις οτι έβλεπες λιγότερη μνήμη με τα 7αρια ?

Γνώμη μου είναι να μείνεις με τα windows 7.

Δεν μας εχεις γράψει τι συστημα εχεις οπως και τι μνήμες.

Τρέξε κάποιο πρόγραμμα για την υγεια του σκληρού σου δίσκου.

Το ξανά αναφέρω γιατί είχα σοβαρό πρόβλημα για καιρό, κολλαγε και ήθελα να τον πετάξω από το 

παράθυρο. Όταν κολλάει το laptop το πρώτο που κάνουμε βγάζουμε τη μπαταρία και τον αφήνουμε μόνο με ρεύμα άμα συνεχίσει να κολλάει ψάχνουμε για κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...