pilouris3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Χερεται,εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη ανοιγει κανονηκοτατα απλα στην οθονη εμφανιζονται σχηματα σαν να χαλαει η οθονη,δοκιμασα και μια αλλη οθονη που ειχα αλλα παλι ειχα το ιδιο προβλημα.Μηπως ειναι η καρτα γραφικων η ειναι καποιο πιο σοβαρο προβλημα;Δεν εμφανιζει μπλε οθονη με γραμματα αλλα κανονικα τα bios,φορτωσει windows κτλπ,αχνοφενονται δηλαδη γιατι χαλαει η οθονη.
xristosk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 κάνε ένα update στους drivers της κάρτας γραφικών σου, αλλά μου φαίνεται ότι μας άφησε χρόνους η κάρτα σου. 1
sarpan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αν ειναι κατι αντιστοιχο τοτε φταιει η καρτα σου και μαλλον πας για καινουργια
pilouris3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω πολυ ναι ετσι ειναι η οθονη,δηλαδη καινουρια καρτα.
sarpan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=696061&mpage=1 Υπαρχει εδω ενας οδηγος με τον οποιο ισως η καρτα σου αντεξει λιγο παραπανω.Εγω προσωπικα δεν θα το εκανα,αλλα φαινεται να εχει γενικα αποτελεσμα
mikegad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Η κάρτα είναι σίγουρα ,αλλά αν είναι παλιό ή φθηνό μοντέλο ,μην μπεις καν στον κόπο του ψησίματος ,ειδικά αν δεν πολύπιάνουν τα χέρια σου. Καλύτερά φούρνησε τίποτα γεμιστά 1
pilouris3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδες...ειναι nvidia gforce 8600gt.Απλα ρωταω για σιγουρια μηπως ειναι καμια μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα