pedrojay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Πολύ καλά τα λέτε και οι τρείς.Όπως κατάλαβες jonkyr,μάλλον δεν πληρούσες τις προϋποθέσεις για δωρεάν μεταφορικά,οπως νομίζω και ο dith,οπότε κατά κάποιο τρόπο σας έκαναν "χάρη".Αυτό κατάλαβα εγώ ότι θέλει να αποφεύγει ο matrixxx,να ζητάει κάτι ενώ δεν το "δικαιούται" βάσει των όρων. Στα υπόλοιπα που γράφετε περί "ενόχλησης",έχετε απόλυτο δίκιο αλλά θα είχαν εφαρμογή στο ακόλουθο σενάριο.Το bug/ηθελημένος περιορισμός/ότι άλλο του amazon είναι ότι ακόμα και αν έχεις το απαιτούμενο ποσό με πωλητή amazon ΚΑΙ το απαιτούμενο από πωλητές FBA σε ΜΙΑ παραγγελία δεν βγάζει τα δωρεάν μεταφορικά.Πρέπει να τη σπάσεις σε δύο.Σε αυτή την περίπτωση φυσικά και το σωστό είναι να επικοινωνήσεις και να το διευθετήσουν,όπως είναι δουλειά τους άλλωστε. Κατά τ'άλλα,συγχαρητήρια για το επίπεδο της συζήτησης 2
jonkyr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ναι, ακριβως αυτο ειπα. Οτι ζητουσα κατι το οποιο ουσιαστικα δεν δικαιουμαι. Θα ειμαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα, δεν εχω κανεναν λογο να "πρεσαρω" το Αμαζον με τον κινδυνο να "χαθει" για εμας. Ευχαριστω για τα καλα λογια.
giorginho Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σε αυτο το θεμα οι Αγγλοι ειναι φαουλ. Το γερμανικο αμαζον στελνει (εντος Γερμανιας οπου ισχυουν δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 20 ευρω) μια χαρα με δωρεαν μεταφορικα μαζι ενα πχ 10ευρω απο αμαζον και ενα 10ευρω απο 3ο πωλητη FBA... Oι Αγγλοι γιατι να μην κανουν το ιδιο; Ο "επεξηγηματικος" κανονας που αναφερθηκε ειναι προσφατος! Δε ξερω πόσο προσφατος αλλα σιγουρα και εγω εχω 2-3 παραδειγματα που ενω ΔΕΝ υπηρχε αυτος ο κανονας (ελεγε 25 λιρες συνολο ειτε ειναι απο αμαζον ειτε FBA) χρεωθηκα μεταφορικα και μου εγινε ειτε αφαιρεση 1 φορα που προλαβα ειτε πιστωση κατοπιν εορτης 1-2 φορες και ειχα υποβαλει γραπτα τα παραπονα μου γιατι δεν δουλευε το συστημα τους σωστα τοτε. Προφανως αντι να φτιαξουν το συστημα θεωρησαν ευκολοτερο να προσθεσουν μια γραμμουλα στους κανονισμους για να ειναι 'καλυμενοι'. Not Eligible:The availability of Super Saver Delivery (SSD) requires that all items are grouped into one delivery and depends on the delivery destination selected. For UK addresses all items sold directly by Amazon.co.uk and any Marketplace items that are "Fulfilled by Amazon" are eligible for SSD, with the exception of deliveries made to Amazon Locker locations. Review the Amazon Locker Help page for further information. For specified European destinations, your order must be £25 or over (including VAT) to qualify for SSD, and can include Marketplace items that are "Fulfilled by Amazon". (νταξει το ξερουμε για το "20αρικο" απλα κανω copy-paste γιατι αυτο ειδα στο λινκ "γιατι δεν επιλεχθηκε για δωρεαν μεταφορικα η παραγγελια μου" στην οποια ειχα 'καλυψει' το χρηματικο οριο αλλα ειχα μεσα τα ακουστικα του τιτλου και μου πεταξε ενα 7λιρο εξτρα για μεταφορικα. Eδω δεν υπαρχει καποιος περιορισμος, αλλα βρηκα την προταση που αναφερθηκε στους γενικοτερους ορους.)
dith Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι, ακριβως αυτο ειπα. Οτι ζητουσα κατι το οποιο ουσιαστικα δεν δικαιουμαι. Θα ειμαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα, δεν εχω κανεναν λογο να "πρεσαρω" το Αμαζον με τον κινδυνο να "χαθει" για εμας. Ευχαριστω για τα καλα λογια. Έχουμε αγανακτήσει τόσο πολύ με την αρπακτική πρακτική των ελλαδικών καταστημάτων, που τρέμουμε στην ιδέα να ξαναγίνουν μονοπώλιο, εν τη απουσία του amazon! Εγώ πάντως επιμένω, πως ειδικά για το FBA δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Όταν σε μια παραγγελία έχεις μικτά αντικειμενα, που όμως συμπληρώνουν το απαραίτητο ποσό των 25 λιρών, τότε στο amazon ΔΕΝ θα κοστίσει κάτι παραπανω να αποστείλει τα αντικείμενα αυτά, απο ότι αν επρόκειτο για αντικείμενα που είχαν σαν πωλητή αποκλειστικά το amazon uk. Τα αντικείμενα fba στεγάζονται ήδη στις ίδιες αποθήκες με τα δικά τους! Ο όρος για την συμπλήρωση 25 λιρών αποκλειστικά απο αντικείμενα FBA, προφανώς υπάρχει για να δίνει ένα επιπλέον κίνητρο αγοράς περισσότερων τετοιων προιόντων. Το οποιο με τη σειρά του θα προσελκύσει κι άλλους πωλητές να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα FBA . [Που με τους ρυθμούς που αναπτύσσεται και τα οφέλη απο την συμμετοχή του (http://services.amazon.co.uk/services/fulfilment-by-amazon/faq.html), θα κάνει το amazon μονοπώλιο σε μερικά χρόνια.] Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα μεγεθη του amazon είναι ήδη τρομακτικά και η τάση του είναι να εξαπλώνεται και όχι να συρρικνώνεται. Εγώ δε θα φοβόμουν μη το χάσουμε, αλλα μη μας κάτσει στο σβέρκο.... Ενδεικτικά: Μια ματιά στο τρέχον δίκτυο διανομής του http://www.mwpvl.com/html/amazon_com.html. Και σκεφτείτε τι θα μπορούσε να κάνει μια υπεραγορά τύπου amazon με ένα δικό της εικονικό νόμισμα αν επεκταθεί σε αγορες προιόντων (https://developer.amazon.com/post/Tx2EZGRG23VNQ0K/Introducing-Amazon-Coins-A-New-Virtual-Currency-for-Kindle-Fire.html). Εγώ πάντως δε βλέπω τον Bezos να πολυκαθυστερεί να δίνει δωράκια καφετιέρες όταν δε ξερεις τι να κάνεις τους πόντους σου.... και μετά βλέπουμε φυσικά .... πάει το Πλαίσιο και το Get it now... τα χάσαμε 1
jonkyr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εξαιρετικες οι παρατηρησεις του φιλου diht. Αυτο που δεν μου αρεσει στο Αμαζον ειναι οτι μπορει να ειναι friendly για τον πελατη, αλλα δεν δειχνει διολου friendly για τον εργαζομενο http://www.dailymail.co.uk/news/article-2286227/Amazons-human-robots-Is-future-British-workplace.html Ξερω σε τι κοινωνια ζουμε, καπου πηρε το αυτι μου κατι για καπιταλισμους και τετοια, αλλα εχουν διαφορα αυτα απο το modern slavery που επιβαλλεται γυρω μας. Επισης, ξερω οτι ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off topic και ζητω συγγνωμη εκ των προτερων 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σε αυτο το θεμα οι Αγγλοι ειναι φαουλ. Το γερμανικο αμαζον στελνει (εντος Γερμανιας οπου ισχυουν δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες ανω των 20 ευρω) μια χαρα με δωρεαν μεταφορικα μαζι ενα πχ 10ευρω απο αμαζον και ενα 10ευρω απο 3ο πωλητη FBA... Oι Αγγλοι γιατι να μην κανουν το ιδιο; Γιωργο κανεις λαθος. Οπως το αμαζον Γερμανιας στελνει εντος Γερμανιας αναμικτα ετσι και το Αγγλικο στελνει δωρεαν αναμικτα εντος Αγγλιας. "For UK addresses all items sold directly by Amazon.co.uk and any Marketplace items that are "Fulfilled by Amazon" are eligible for SSD" Οποτε πού βλεπεις τη διαφορα και βγαζεις φαουλ τους Αγγλους σε σχεση με τους Γερμανους; "You foul" λοιπον Οι Αγγλοι ειναι οι μονοι που δινουν δωρεαν μεταφορικα και εκτος της χωρας τους και μονο φαουλ δεν ειναι. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα μεγεθη του amazon είναι ήδη τρομακτικά και η τάση του είναι να εξαπλώνεται και όχι να συρρικνώνεται. Εγώ δε θα φοβόμουν μη το χάσουμε, αλλα μη μας κάτσει στο σβέρκο.... Δυστυχως αυτο δεν ειναι αυτο που βλεπω εγω. Προσωπικα βλεπω εκ του αποτελεσματος και φοβαμαι εδω και σχεδον ενα χρονο οτι ειναι πολυ πιθανο να το χασουμε (τα δωρεαν μεταφορικα του Αγγλικου, γιατι αν δεν υπηρχαν αυτα δεν θα υπηρχε για μας το αμαζον στην ουσια): Το Γερμανικο πριν ενα περιπου χρονο αλλαξε πολιτικη χρεωσης μεταφορικων. Φυσικα πολυ προς τα πανω. Τραγικα προς τα πανω στις περισσοτερες περιπτωσεις. Για παραδειγμα σε συγκεκριμενη παραγγελια τα μεταφορικα για Ελλαδα ηταν με το παλιο συστημα 12 ευρω ενω τωρα ειναι 50€! Εχει ανεβει πολυ η στανταρ χρεωση ανα αντικειμενο οπως επισης εχει υπερδιπλασιαστει (ισως λεω και λιγο) η τιμη ανα κιλο βαρους. Μεχρι τοτε ειχα αγορασει 15 φορες απο το Γερμανικο, απο τοτε δεν πηρα τιποτα απολυτως, πεθανε το Γερμανικο για μας. Και αν σκεφτουμε και το οτι η Αγγλια ειναι οχι απλα πολυ κοντα αλλα μεσα στην κριση σε αντιθεση με την Γερμανια που ειναι "απενταντι", ο φοβος ισως (λεω ισως επειδη μιλαμε για πολυεθνικη και οχι για εθνικη επιχειρηση) γινεται ακομα μεγαλυτερος. Επισης νεες πολιτικες αυτοπροστασιας του αμαζον απο χαμενα πακετα ενεργοποιηθηκαν πριν αρκετους μηνες οπως το Amazon Locker. Οποτε ειναι εμφανες οτι οχι μονο δεν επαναπαυονται απεναντι σε "προβληματα κοστους" αλλα αρχιζουν να τα αντιμετωπιζουν εμπρακτα και ειναι πονοκεφαλος γι αυτους.
dith Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 50!!! Δεν το γνώριζα αυτό. Παει πανω απο μήνας που πηρα κατι απο εκει και ήταν λογικο το ποσό των μεταφορικών. Πάντως νομίζω οτι είναι πιο σύνθετο το θέμα. Καθώς βλέπω μια τάση να υπερισχύει το uk σαν διαχειριστικό κέντρο για την παραγγελιοληψία και την υποστήριξη. Καθώς εδώ και μήνες, 9 στις 10 παραγγελίες μου απο το uk, εκτελούνται απο το γερμανικό με την DHL, με την ετικέτα στο κουτί να αναγράφει την γερμανικη τιμη (€) και περιγραφή. (Και δεν ειμαι ο μόνος, γιατί διαβάζω για τόνους παραπόνων σχετικά με τις καθυστερήσεις της DHL!) Και μάλιστα σε καποια αντικείμενα που βρήκα σε πολύ χαμηλη τιμή στο γερμανικό αλλα προτιμησα τα δωρεάν μεταφορικά του αγγλικού, ήρθαν με αυτοκολλητάκι με την χαμηλη τιμη σε ευρω να με κοιταει και να μου βγάζει την γλώσσα καθώς εγώ το είχα πληρώσει παραπάνω! Ελπίζω οτι είναι θέμα logistics αυτό με τα αυξημένα μεταφορικά, και να μην επιβεβαιωθείς! Βέβαια, το μεγαλύτερο μας ζήτημα σαν έλληνες είναι αν θα έχουμε γενικώς γιούρια... αλλα ας μην βγουμε εκτός θέματος
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 50 γιατι ηταν κατι που ειχε βαρος 4-5 κιλα. Παλια ηταν 12ευρω για το ιδιο βαρος/ιδια ακριβως παραγγελια! Σχετικα με τα παρακατω, οι αποθηκες ειναι διασπαρτες σε Αγγλια, Γερμανια, (και λιγα σε) Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια. Οταν αγοραζεις απο την Χ χωρα μπορει να βρισκεται το προιον σε αποθηκη και να σου ερθει απο την Ψ χωρα. Αυτο συμβαινει απο παλια. Συμβαινει αμφιδρομα. Οι τιμες των επι μερους αμαζον δεν ειναι ιδιες στο Χ προιον. Απο οπου και να το παραγγειλεις ομως, απο την ιδια αποθηκη θα ξεκινησει για να σου ερθει. Δεν ισχυει λοιπον αυτο που φανταστηκες οτι ειναι διαχειριστικο κεντρο ληψης παραγγελιων η Αγγλια, απλα ετυχε τα προιοντα σου να ειναι σε Γερμανικες αποθηκες. Μου εχει τυχει και το αναποδο, παραγγελια απο το Γερμανικο αμαζον να μου ερθει απο Αγγλια. Οπως επισης και προιον που φευγει απο Αγγλικη αποθηκη να πηγαινει πρωτα στη Γερμανια και μετα να ερχεται Ελλαδα με κουτι "DHL" (δεν μιλω για κουριερ). Ουτε η υποστηριξη ειναι με κεντρο απο Αγγλια, οταν μιλας με Γερμανια παιρνεις υποστηριξη απο Γερμανια, οταν μιλας με Αγγλια παιρνεις υποστηριξη (απο Ινδους συνηθως) που ειναι στην Αγγλια. Οι χαμηλοτερες τιμες που βλεπεις πανω στο κουτι οταν φευγει απο Γερμανια ειναι λογω του οτι ειναι οι καθαρες αξιες, χωρις τον ΦΠΑ. Ειναι η τιμη που πληρωσες. Οι Αγγλοι απλα εχουν πολιτικη να μην εχουν τυπωμενες τιμες στο κουτι και καλα κανουν.
dith Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Έψαξα λίγο μήπως ξαναβρω αυτο που είχα διαβάσει σχετικά με την χρήση του uk σαν διαχειριστικό κέντρο, αλλα δε το βρίσκω (οπότε δε μπορω να διασταυρώσω και την αξιοπιστία του) Δεν εννοω φυσικά οτι τα προιόντα θα αποθηκευονται στην Αγγλία, το αντίθετο μάλιστα... Είναι σαφές οτι χρησιμοποιείται η πιο βολική αποθήκη για την αποστολή αντικειμένων εδω και χρόνια. Απλά όταν βλέπω οτι το διεθνές σύστημα του amazon (που προφανώς είναι κεντρικοποιημένο σε ένα μεγάλο ποσοστό) με αποτρέπει μέσω αυξημένων μεταφορικών να αγοράσω απο τη γερμανική αποθήκη άμεσα, και τελικά μου στέλνει δωρεάν το ίδιο προιόν αν απλά χρησιμοποιήσω μια άλλη σελίδα (uk), για εμένα είναι προφανές οτι κάτι τετοιο συμβαίνει. Ούτε φυσικά υποστηρίζω οτι θα φυγει ο γερμανός τηλεφωνητής της υποστηριξης και θα μετεγκατασταθει στην Αγγλία. Απλά προσπαθώ να βρω λογικά επιχειρήματα για αυτές τις αποφάσεις τους, καθώς δεν υπάρχει ο καλός Άγγλος και ο κακός Γερμανός, αλλά προφανώς κάποια επιχειρηματική πρακτική που τις επιβάλλει. Και για να επιστρέψω στο θέμα μας: Καλά, το οτι είμαστε μεγάλα λαμόγια σαν έλληνες, και πρέπει κάποια στιγμή να το αποτινάξουμε για να ανακτήσουμε λίγη απο την αξιοπρέπειά μας είναι δεδομένο. Αλλά, ειδικά για τα μεταφορικά των FBA αντικειμένων, νομίζω οτι δεν είναι ούτε εκμεταλλευση της εξαιρετικής after sales πολιτικής τους, ούτε αιτία για να σταματήσουν να στέλνουν δωρεαν. Εϊναι ξεκάθαρο οτι δεν τους κοστίζει ούτε πένι παραπάνω απο ότι να στέλνανε αποκλειστικά δικά τους.... Θα τσεκάρω το επόμενο "γερμανικό" πακέτο να δω αν αντιστοιχεί η αναγραφόμενη τιμη με καποια ονλαιν αποφορολογημενη τιμή, όπως παρατήρησες. edit: εν τω μεταξυ βρηκα τον διάλογο με το amazon και θυμήθηκα γιατί μπηκα στο chat. Είχα στην παραγγελία ένα φλασάκι 26 λιρών του αμαζον, και μια θηκη λαπτοπ 10 λιρών απο fba, και μου χρεώνουν μεταφορικά. Ρωταω με mail και μου απαντάει η κοπελιά με την σελίδα με τους όρους και με αφήνει να με τρώει η αδικία . Βρίσκω λοιπον το φλασακι απο καποιον FBA με 1 λιρα επιπλέον, το οποιο μαζι με την τσαντα ΚΑΡΑδικαιούται δωρεάν μεταφορικών...και φυσικα σαν συνολο βγαίνει φθηνότερο απο την παραγγελία μου που είναι ηδη ενεργή.... 37 έναντι 43 λιρων! Μπαίνω λοιπον στο chat για να τους πω το προφανές: ο όρος αυτός που έχετε ειναι ηλίθιος, καθώς θα με αναγκάσετε να ακυρώσω την παραγγελία μου με την οποια βγάζετε το κέρδος σας απο το φλασακι των 26 λιρων, και θα αγοράσω τα πάντα απο τρίτους με αποτέλεσμα να χάσετε χρήματα (εδω γελάμε βέβαια). Φυσικά ο υπάλληλος δεν χρειαστηκε να ακούσει τιποτα απο αυτα και μου επεστρεψε άμεσα τα μεταφορικά... τον ενόχλησα διότι επέμενα να του το πω και να μάθω ποια ειναι η πολιτική τους επάνω στο θέμα
pedrojay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Προφανως αντι να φτιαξουν το συστημα θεωρησαν ευκολοτερο να προσθεσουν μια γραμμουλα στους κανονισμους για να ειναι 'καλυμενοι'. Συμφωνώ με αυτό,κι εγώ νομίζω ότι μπήκε πρόσφατα αυτός ο όρος. Από την άλλη,ίσως αυτό να έχει και άμεση σχέση με την πρόσφατη εμφάνιση της νέας κατηγορίας "Add-on items",μικροαντικειμένων δηλαδή που πλέον δεν μπορούν να παραγγελθούν μόνα τους με χρέωση μεταφορικών αλλά υποχρεωτικά με qualified παραγγελία.Ίσως λόγω αυτού να αναθεώρησαν/τροποποίησαν κάποιες προϋποθέσεις για δωρεάν μεταφορικά. (Άσχετο-σχετικό) Μάλιστα στο help των add-on items,επειδή ακριβώς είναι καινούργιο,λέει ξεκάθαρα ότι το όριο είναι 20 λίρες για δωρεάν αποστολή της παραγγελίας.Οπότε το 25 που γράφει στα κλασικά σημεία,μάλλον έχει ξεμείνει από παλιά. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200955240&pop-up=1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Βρίσκω λοιπον το φλασακι απο καποιον FBA με 1 λιρα επιπλέον, το οποιο μαζι με την τσαντα ΚΑΡΑδικαιούται δωρεάν μεταφορικών... ΔΕΝ δικαιουται δωρεαν... (Άσχετο-σχετικό) Μάλιστα στο help των add-on items,επειδή ακριβώς είναι καινούργιο,λέει ξεκάθαρα ότι το όριο είναι 20 λίρες για δωρεάν αποστολή της παραγγελίας.Οπότε το 25 που γράφει στα κλασικά σημεία,μάλλον έχει ξεμείνει από παλιά. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200955240&pop-up=1 Το 20 λιρες για τα addon ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο το τυπικο οριο για εμας για FSS, δεν ειναι για τους εκτος Αγγλιας, αλλα και για εντος Αγγλιας αυτο το 20αρι.
pedrojay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι,το είδα ότι είναι και για Αγγλία το 20άρι.Αλλά αφού δεν αναφέρει ξεχωριστά κάπου το international και δεδομένου ότι ισχύουν και για μας τα add-on,μπορεί να ερμηνευτεί ότι για όλους 20 είναι,λέμε τώρα Α,και σε αυτό που απάντησες στον dith ότι δεν δικαούται δωρεάν,γιατί?Μπερδεύτηκα ή μάλλον κάτι μου διαφεύγει.
dith Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ΔΕΝ δικαιουται δωρεαν... Μα είναι 2 αντικείμενα απο FBA που στο σύνολο τους είναι 37 λιρες. Για ποιον λόγο να μην δικαιούται? Μου ξεφευγει κάτι?
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Α, σορυ, νομιζα οτι ηταν απο τριτο πωλητη το δευτερο προιον σου και το αλλαξες με fba. Δεν το διαβασα σωστα. Το φλασακι αλλαξες, οποτε ναι δικαιουται δωρεαν. Ναι,το είδα ότι είναι και για Αγγλία το 20άρι.Αλλά αφού δεν αναφέρει ξεχωριστά κάπου το international και δεδομένου ότι ισχύουν και για μας τα add-on,μπορεί να ερμηνευτεί ότι για όλους 20 είναι,λέμε τώρα Α,και σε αυτό που απάντησες στον dith ότι δεν δικαούται δωρεάν,γιατί?Μπερδεύτηκα ή μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Εγω μπερδευτηκα οχι εσυ Ειναι 20 για ολους το add-on και για μας, το οριο add-on ομως ειναι αλλο πραγμα και ασχετο με το ποσο για FSS (ασχετως που ετυχε να ταιριαζει). Την πρωτη φορα που πηρα add-on item μαλιστα, (με το που εσκασαν, τελη Οκτωβριου του 12) παρατηρησα οτι δεν μετραει το 20λιρο για τιμη με Ελληνικο ΦΠΑ, αλλα απλα στο καλαθι πριν το τσεκαουτ. Αν βαλεις ας πουμε "κανονικα" προιοντα 19.95 λιρων που κατα το τσεκαουτ θα υπερβουν τις 20 λιρες λογω διαφορας ΦΠΑ και ενα add-on, ΔΕΝ σε αφηνει να πας προς το τσεκαουτ με το addon και σε ενημερωνει οτι δεν στο δινει επειδη εισαι κατω απο 20 λιρες.
DeareN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ακρως ενημερωτικά όλα αυτά παιδιά και με την ευκαιρία επειδή είχα κάτι fba για το galaxy s3 μου στο καλάθι με τα ακουστικά συμπληρώθηκαν 25 λίρες και guess what? Free shipping...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα