bobiras13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ακουστικα Monoprice Enhanced Bass Hi-Fi Noise Isolating 5 ευρω απο 21 αρχικη τιμη και με πολυ καλες κριτικες http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007VEQ2UU/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B007VEQ2UU&tag=camelcamel-21&linkCode=as2
Spyros7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ωραίος ο TS, πάνω που έψαχνα.. Συν τα μεταφορικά κάπου ~13 ευρώ Έχει και Super Saver Delivery πάντως για παραγγελία >25p
Maoukos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 thx TS τα τσιμπησα , καιρο ηθελα να αγορασω αλλα βαριομουν να ψαξω
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι του αμαζον το προιον, ειναι FBA (Fulfilled by Amazon). Ειδα την προσφορα χθες το πρωι, αλλα οταν ειδα FBA ξενερωσα. Η παραγγελια που ειχα ετοιμη να ριξω επεσε χωρις τα ακουστικα λοιπον... Αν παρετε κατι αλλο που ειναι FBA τοτε θα εχετε τα δωρεαν μεταφορικα. 2
dith Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τα ακουστικα είναι τυπου Turbo-X (μαζικη παραγγελια φτηνων κινεζικων με την σταμπα του εισαγωγεα) και δε γεμιζουν το ματι ουτε καν οπτικα (ειδικα αυτο το ασημι πλαστικο μηδενικης ποιοτητας που θυμιζει κουζινικά της μπαρμπι). Με αυτα τα δεδομένα, είναι δυνατον να περιμενεις την ποιοτητα που ισχυριζονται καποιοι στις κριτικες τους??? Απορω μερικές φορες με τα γραφόμενα στο amazon... ειδικά όταν ο ένας βαζει 0 κι άλλος 5 για το ίδιο θεμα Δεν ειναι του αμαζον το προιον, ειναι FBA (Fulfilled by Amazon). Ειδα την προσφορα χθες το πρωι, αλλα οταν ειδα FBA ξενερωσα. Η παραγγελια που ειχα ετοιμη να ριξω επεσε χωρις τα ακουστικα λοιπον... Αν παρετε κατι αλλο που ειναι FBA τοτε θα εχετε τα δωρεαν μεταφορικα. αυτο με το FBA το διαπιστωσα προσφατα σε παραγγελια που είχε μικτα απο amazon κι απο fba: Χρεωθηκαν μεταφορικα, για τα οποια δοκίμασα να κάνω μια ερωτηση στην υποστήριξη με mail και μου ηρθε απαντηση με παραπομπή στον κανόνα που αναφέρεις.... If your order contains items that are labelled as "Fulfilled By Amazon" those items themselves will need to total £25 or more to qualify for FREE Super Saver Delivery. αλλα επειδη αρχικα δεν την κατάλαβα, μπηκα χωρις να το πολυαναλυσω στο chat για διευκρινίσεις. Στο chat, για να μη τα πολυλογω, μου έρχεται η αναλαμπη και διαβάζω σωστά τον κανόνα. Ενώ όμως ανέφερα στον εργαζόμενο οτι καταλαβα πως δεν εχω δικιο, αυτός επέμενε οτι η παραγγελια μου ήταν eligible και τελικα μου αφαιρεσε τα μεταφορικά απο την παραγγελία μου. Επέμενα αρκετά μάλιστα, σε σημείο να τον ενοχλήσω αλλα δεν ακουγε τιποτα! Μετα απο αυτο δε ξερω τι τελικα ισχυει! Να κανουμε μικτες παραγγελιες και να κλαιγομαστε στο chat? Προφανώς ο κανονας υπάρχει, και το βλέπεις και στο καλάθι σου.... αλλά ίσως υπάρχει σχετική εντολή, όποιος θιξει το θέμα στην υποστηριξη να απαλλάσσεται των μεταφορικών
jonkyr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλημερα. Ομολογω οτι δεν καταλαβα τον λογο για τον οποιο ο φιλος Ματριξ αφαιρεσε το FBA, θα εξηγησω αμεσως με τις δικες μου εμπειριες μηπως βοηθησω τη συζητηση. Τον Δεκεμβριο εκανα κι εγω αγορα ανω των 25 λιρων (προσοχη στον αριθμο, 25 οχι 20) και ειδα οτι χρεωθηκα μεταφορικα για τρια προϊοντα. Στο τσατ μου τα αφαιρεσαν οταν ρωτησα τον λογο (ευγενικα φυσικα). Ξαναγινε τη δευτερη φορα (απο αφηρημαδα μου) με τεσσερα προϊοντα αυτη τη φορα, καποια εκ των οποιων FBA. Ξανα αφαιρεση μεταφορικων απο το τσατ. Πριν απο λιγες ημερες εκανα αγορα τριων αντικειμενων, το βασικο (ακριβοτερο) FBA. Τα μεταφορικα εκει... Επεμεναν. Πριν κανω την αγορα, μπηκα στο τσατ. Μιλησα εκει, η κοπελα διαπιστωσε οτι "the products are eligible for Free Super Saver", με προετρεψε να τα αγορασω οσο ημασταν ακομα ονλαιν στο τσατ (οπως κι εκανα), την ενημερωσα οτι εγινε η παραγγελια και σε 20'' εκεινη μου αφαιρεσε τα μεταφορικα. Η διαφορα; Ο κανονισμος ειναι κανονισμος: με 20 λιρες ΔΕΝ εχουμε δωρεαν μεταφορικα, το τσατ θελει 25 λιρες για να προχωρηση στην αφαιρεση τους. Με δυο λογια, βαλτε στο καλαθι προϊοντα ως 25 λιρες, μιληστε στο τσατ ΠΡΙΝ την αγορα και η λυση θα βρεθει.
bobiras13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δοκιμασα να κανω checkout με 6 ακουστικα αξια 22 λιρων και μου εβγαλε δωρεαν μεταφορικα
pedrojay Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φυσικά,γιατί όπως έχει ξαναγραφτεί το όριο είναι 20 λίρες.Δύο είναι δηλαδή οι περιπτώσεις για δωρεάν μεταφορικά από το amazon και είναι οι εξής: 1.Αγορά προϊόντων πάνω από 20 λίρες με πωλητή το ίδιο το amazon 2.Αγορά προϊόντων πάνω από 20 λίρες από τρίτους πωλητές με την ένδειξη "Fulfilled by Amazon".Μπορεί να είναι από έναν μόνο ή από πολλούς μαζί με την ίδια ένδειξη,δεν έχει σημασία. Συνδυασμός προϊόντων με πωλητή amazon και τρίτου πωλητή FBA στην ίδια παραγγελία δεν δίνει δωρεάν μεταφορικά.Αυτός είναι ένας περιορισμός που ίσως οφείλεται σε θέματα logistics,μηχανογράφησης κτλ.Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα,δεν με πολυαπασχολεί αφού ισχύουν ξεχωριστά τα προαναφερθέντα. Κατά τ'άλλα,στο chat έχουμε δει πολλές φορές για διάφορα θέματα ότι ξεπερνιούνται περιορισμοί/κανόνες για να εξυπηρετηθεί ο πελάτης,δεν μου κάνει εντύπωση. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 @dith+jonkyr Συμφορουμιτες και φιλοι, αν ηταν κατι που θα καιγομουν να το παρω θα το εβαζα στην παραγγελια και θα μιλουσα μαζι τους (αν μαλιστα πρωτα δεν εβρισκα κατι αλλο FBA). Ο λογος που δεν το εβαλα στο καλαθι κατα την παραγγελια μου ηταν οτι δεν θελω να τους "ενοχλω" χωρις λογο ζητωντας διαφορα, εχουν εναν κανονισμο και τον σεβομαι. Δεν ειναι καλο να γινεται καταχρηση της ποιοτητας τους. 1
dith Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 @dith+jonkyr Συμφορουμιτες και φιλοι, αν ηταν κατι που θα καιγομουν να το παρω θα το εβαζα στην παραγγελια και θα μιλουσα μαζι τους (αν μαλιστα πρωτα δεν εβρισκα κατι αλλο FBA). Ο λογος που δεν το εβαλα στο καλαθι κατα την παραγγελια μου ηταν οτι δεν θελω να τους "ενοχλω" χωρις λογο ζητωντας διαφορα, εχουν εναν κανονισμο και τον σεβομαι. Δεν ειναι καλο να γινεται καταχρηση της ποιοτητας τους. Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις επάνω στο θέμα! Συμφωνώ μαζί σου Matrixxx,έτσι σκέφτομαι κι εγω ....δε θέλω να υπερ-εκμεταλλευομαι ευνοικές παραχωρήσεις. ΑΛΛΑ ακριβώς έτσι σκεπτόμενοι, περιορίζουμε τις αγορές μας όπως έκανες κι εσύ με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Πολύ καλό για την δική μας τσέπη (γλιτώνουμε αρκετές άχρηστες καταναλωτικές εξάρσεις), αλλά πολύ κακό για το amazon καθώς χάνει αρκετές πωλήσεις. Με μια δευτερη ανάγνωση δηλαδή, κανονικά δε θα έπρεπε να έχεις αυτή την ψυχολογία, οτι δηθεν τους ενοχλείς/κλαιγεσαι κτλ κτλ, καθώς απο κάθε αγορα αυτοί κερδίζουν.... Τέτοιου τζίρου καταστήματα, εκτός των τυπικών μαθηματικών, μεταφράζουν σε οικονομικό κέρδος την ικανοποιηση και την εμπιστοσύνη του πελάτη. Αν χαρίσουν σε εμένα 5 ευρω μεταφορικών, θα το βγάλουν στο 100πλάσιο επειδή θα έρθω εδω μέσα να σας το πω χαρούμενος και θα τσιμπήσουν δεκάδες νέους πελάτες. Είναι αυτό ακριβώς που λείπει απο τα "δικά" μας καταστήματα, [που πλέον έχουν και δικαιολογία μιας και δεν έχουν ούτε κεφάλαιο, ούτε αγοραστές, ούτε σταθερό περιβάλλον για να κάνουν κάτι τετοιο] Καταλήγοντας...μάλλον θα πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το amazon, και κάθε τετοιο κατάστημα, όπως θα σκεφτόμασταν το σουπερμαρκετ της γειτονιάς και να εκμεταλλευόμαστε κάθε είδους παραχώρηση που κάνουν. Δε την κάνουν τυχαία, επειδη μας συμπαθησε ο εργαζόμενος στην υποστήριξη.... πάντα έχουν κέρδος απο αυτο! Τα λέω σε εσάς, να τα ακούω κι εγω.... 2
jonkyr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Απο τα λιγα που εχουμε πει εδω μεσα Matrixxx, πιθανως ξερεις ποση εκτιμηση εχω στον τροπο σκεψης σου. Ωστοσο, στην προκειμενη περιπτωση θεωρω οτι δεν εχεις (απολυτο) δικιο. Σαφως και δεν υπαρχει λογος να "ενοχλουμε", ομως προκειται για κατι που ειναι γραμμενο στους κανονισμους: το FBA ειναι δωρεαν στις 25 λιρες. Επειδη συμφωνω με τον pedrojay και πιθανως προκειται για τεχνικο θεμα, πρεπει να λυσουν το "προβλημα". Αν ειμαι λαθος και δεν εχω καταλαβει καλα καποιον απο τους ορους χρησης, τοτε παρακαλω αγνοηστε την προηγούμενη προταση (ή τις δύο προτάσεις αν προτιματε). Επισης, συμφωνω απολυτα και με την παρατηρηση του dith... Θα προσθεσω ακομα οτι "ενοχλουμε" εργαζομενους, οι οποιοι συνεχιζουν να εχουν θεσεις εργασιας ακριβως επειδη υπαρχουμε εμεις, οι καταναλωτες για να ζηταμε διευκρινισεις. Δεν διαχωρισα ποτε εργαζομενους "εσωτερικου/εξωτερικου", το δικαιωμα στην εργασια ειναι εξισου σημαντικο σε καθε χωρα. Off topic, βεβαιως, τα τελευταια μας μηνυματα, αλλα νομιζω οτι εχουν παντα σημασια σε ενα φορουμ, ακομα κι αν προκειται για ενα νημα μεσα στις "Προσφορες" Εξισου off topic: To avatar του dith ειναι εξισου ιερο με το δικαιωμα στην εργασια. Χωρις εργασια, δεν θα ειχαμε την ευκαιρια να τους δουμε απο κοντα 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 @dith+jonkyr Συμφορουμιτες και φιλοι, αν ηταν κατι που θα καιγομουν να το παρω θα το εβαζα στην παραγγελια και θα μιλουσα μαζι τους (αν μαλιστα πρωτα δεν εβρισκα κατι αλλο FBA). @dith για την δευτερη παραγραφο: Με εχουν κερδισει απολυτα εδω και 2-3 χρονια και συνεχιζουν να δουλευουν σε αυτη την κατευθυνση σταθερα, δεν θα ειχα καλυτερη ιδεα γι αυτους αν τους ενοχλουσα για τα ακουστικα, γνωριζω εκ των προτερων οτι θα απαντουσαν θετικα (απο παλια εμπειρια φιλου). @jonkyr Πριν 2 χρονια που ειδα στην πραξη αυτο το προβλημα τους το επεσημανα και ειπαν θα το δουν, δεν εκαναν κατι απο τοτε αλλα δεν με απασχολει και ιδιαιτερα αφου σπανια αγοραζω κατι τριτου πωλητη. Αν τυχει ομως και υπαρχει λογος να τους "ενοχλησω" για αυτο το θεμα θα το κανω. Σε δοσεις και στο ποδι τα εγραψα αυτα λογω ελλειψης χρονου αυτη την στιγμη. 1
dith Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Απο τα λιγα που εχουμε πει εδω μεσα Matrixxx, πιθανως ξερεις ποση εκτιμηση εχω στον τροπο σκεψης σου. Ωστοσο, στην προκειμενη περιπτωση θεωρω οτι δεν εχεις (απολυτο) δικιο. Σαφως και δεν υπαρχει λογος να "ενοχλουμε", ομως προκειται για κατι που ειναι γραμμενο στους κανονισμους: το FBA ειναι δωρεαν στις 25 λιρες. Επειδη συμφωνω με τον pedrojay και πιθανως προκειται για τεχνικο θεμα, πρεπει να λυσουν το "προβλημα". Αν ειμαι λαθος και δεν εχω καταλαβει καλα καποιον απο τους ορους χρησης, τοτε παρακαλω αγνοηστε την προηγούμενη προταση (ή τις δύο προτάσεις αν προτιματε).Υπάρχει κανόνας στους όρους της σελίδας τους, που αναφέρει οτι για εκτος Ηνωμενου Βασιλείου πρεπει να συμπληρωθουν 25 λίρες με προιόντα που έχουν πωλητη το ίδιο το Amazon.co.uk ή 25 λιρες για όσα έχουν εκτελεστή το amazon (fulfilled by amazon). Δηλαδη 15 λιρες προιον αμαζον + 15 λιρες προιον fba = 30 λιρες αλλα χωρίς δικαιωμα δωρεαν αποστολής. Το αναφέρει σε ΜΙΑ προταση, που θέλει καλή αναγνωση για να το καταλάβεις: If your order contains items that are labelled as "Fulfilled By Amazon" those items themselves will need to total £25 or more to qualify for FREE Super Saver Delivery. Εξισου off topic: To avatar του dith ειναι εξισου ιερο με το δικαιωμα στην εργασια. Χωρις εργασια, δεν θα ειχαμε την ευκαιρια να τους δουμε απο κοντα χαχαχαχα... έβγαλε λαβράκι το avatar. Μη μου πεις οτι ήρθαν Ελλάδα και δε πηρα χαμπαρι!!! Στη δική μου περίπτωση το ιερό δικαίωμα της εργασίας δε παρεχει τα ιερά εισητήρια και τον ιερό χρόνο να τους δούμε στο εξωτερικό
jonkyr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Υπάρχει κανόνας στους όρους της σελίδας τους, που αναφέρει οτι για εκτος Ηνωμενου Βασιλείου πρεπει να συμπληρωθουν 25 λίρες με προιόντα που έχουν πωλητη το ίδιο το Amazon.co.uk ή 25 λιρες για όσα έχουν εκτελεστή το amazon (fulfilled by amazon). Δηλαδη 15 λιρες προιον αμαζον + 15 λιρες προιον fba = 30 λιρες αλλα χωρίς δικαιωμα δωρεαν αποστολής. Το αναφέρει σε ΜΙΑ προταση, που θέλει καλή αναγνωση για να το καταλάβεις: If your order contains items that are labelled as "Fulfilled By Amazon" those items themselves will need to total £25 or more to qualify for FREE Super Saver Delivery. Αυτο δεν το γνωριζα/καταλαβα, αρα ηταν δικο μου λαθος εξ' αρχης [Σχετικα με το avatar: 2004, 2007, 2010, 2013 (ακομα αντεχουμε). Το "Ελλαδα" ξεχασε το. Αν θελεις μπλα μπλα, σε πμ για να μην ενοχλουμε εδω] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα