Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω ειναι φανταστικα για υπολογιστη.Εγω τα τσιτωνω και γινεται  ο χαμος.Πολυ δυνατα , αξιζουν και το τελευταιο λεπτο!!!!

Δημοσ.

και γω τα εχω τα Genius, τα χα πάρει παλιότερα 19 ευρώ, καταπληκτικά ηχεία, πολύ καθαρός ήχος ακόμα και οταν δυναμώνεις αρκετά, έχουν δύναμη και είναι και πανέμορφα με το ξύλο και το γυαλιστερό μαύρο! Βέβαια τα Z3 αν τα πάρεις με τα ίδια λεφτά ίσως και να ναι καλύτερο value4money αφού από οτι βλέπω ειναι αρκετά δυνατά απο αποψη ισχύος! Αν τα έχεις ακούσει και σε ικανοποιεί ο ήχος, ΧΤΥΠΑ ΤΑ!

Δημοσ.

να φανταστώ είναι με usb σύνδεση; ε

ψαχνα για το laptop αλλα σε logitech σχετικά μικρά με καθαρό ήχο..αυτη την μάρκα δεν την έχω ξανακούσει..Ειναι όντως τόσο καλά οσο λέτε γι αυτα τα λεφτά;

Δημοσ.

<p>να φανταστώ είναι με usb σύνδεση; ε</p>

Αποκλείεται . 14watts είναι πολλά για USB θύρα . Σίγουρα θα έχουν τροδοδοτικο.

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

μπάινουν στην πρίζα, με 220V δουλεύουν, ο μετασχηματιστής είναι ενσωματωμένος στο ένα εκ των 2 ηχείων και έχει και διακοπτάκι ON-OFF

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως τα  Logitech ειναι καλυτερα και ποιοτικότερα, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις! Παντως  τα Genius  τα εχω και ειναι παρα πολυ καλα!!!

Δημοσ.

Και εγώ τα είχα πάρει παλιότερα τα ηχειάκια. Εξαιρετικά για τα λεφτά τους! Τα προτείνω σε οποιονδήποτε τα θέλει για δεύτερο συστημα (π.χ σε εξοχικό, 2ο υπολογιστη κτλ) ή γαι περιστασιασκή ακρόαση μουσικής (π.χ στο μπαλκόνι τώρα που καλοκαιριάζει). Επειδή είναι 2.0 δεν έχουν αυτόν τον χαμό με τα καλώδια που γίνεται στα 2.1 και βολεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...