Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε :150-200 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : για ιντερνετ,γράψιμο εργασιών,πολύ λίγο gaming,ταινίες,μουσική και επικοινωνία

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:microsoft office,μtorrent,ccleaner,nero,vlc media player,google chrome,skype,msn,open office,winamp

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? για οθόνη υπολογιστή έχω μια τηλεόραση...για εξοικονόμιση χώρου

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? δεν χρειάζομαι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Νέος Κόσμος,Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα?  Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσει ένας φίλος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο; Θα ήθελα τα windows 7(έχω αυθεντικό cd με windows 7...και έτσι δεν θα τα αγοράσω)

Επεξ/σία από DimitrisPas13
Δημοσ.

Με 200€ σκούρα τα πράγματα...

Σκέψου μόνο το λειτουργικό κάνει 100€ περίπου αν το αγοράσεις αυθεντικό. Ή ανέβασε το budget σου να πάρεις κάτι που να αξίζει ή βρες κανά λαπτοπ σε προσφορά με αυτά τα χρήματα για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Με 200€ σκούρα τα πράγματα...

Σκέψου μόνο το λειτουργικό κάνει 100€ περίπου αν το αγοράσεις αυθεντικό. Ή ανέβασε το budget σου να πάρεις κάτι που να αξίζει ή βρες κανά λαπτοπ σε προσφορά με αυτά τα χρήματα για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

συγγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι έχω αυθεντικό cd με windows 7...και έτσι δεν θα τα αγοράσω

Δημοσ.

Mε τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να δεις στις αγγελιες για μεταχειρισμενο μηχανημα core 2 duo το οποιο γιαυτα που θες ειναι υπεραρκετο

Δημοσ.

Mε τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να δεις στις αγγελιες για μεταχειρισμενο μηχανημα core 2 duo το οποιο γιαυτα που θες ειναι υπεραρκετο

από καινούρια μηχανήματα τι μπορώ να πάρω;;;

Δημοσ.

ούτε έναν επεξεργαστή ή μια μνήμη ή μια μητρική;;;

εννοειται πως κατι απο αυτα μεμονωμενα ναι αλλα πληρες πισι οχι

Δημοσ.

υποθετω οτι απο τον παλιο θα κρατησεις  μονο το κουτι  γιατι σκληρος και dvdrom πρεπει να ειναι ide οποτε δεν μπαινουν σε νεες μητρικες επισης πρεπει να αλλαξης τροφοδοτικο

το παρακατω βγαινει στα 213 ευρο δεν παει πιο κατω

63683104.jpg

Δημοσ.

ελεος ρε παιδια γινεται πως δεν γινεται pc με λιγα χρηματα για αυτα που ζηταει απλα δεν ειναι ποιοτικο για τα γουστα των υπολοιπων 

ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ 198.63
ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΟ 168,63

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...