afesiadis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εχω αγωρασει εδω και πολυ καιρο το mlk iqtalk και οταν μηλαω στο τηλεφονο μηση ωρα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα υπαρχουν και αλλα ατομα με αυτο το προβλημα? Ακομα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει νεοτερο λογισμικο android και που μπορω να το βρω ?
bilakos10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχει νεότερη έκδοση android για το κινητό σου, οπότε μένεις με αυτή που έχεις. Σχετικά με την μπαταρία, ναι πέφτει πολύ γρήγορα και χρειάζεται φόρτισμα από 1 έως 3 φορές την ημέρα (σύμφωνα με έναν φίλο που έχει το κινητό)
gεεckin0s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Έχει μια χαρά μπαταρία.Απλά κατέβασε την φωτεινότητα στο 1/3 και θα δεις πραγματικά μεγάλη διαφορά.
pappous12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας. έχω το smartphone αυτο και δεν λειτουργει η μπροστινη καμερα οταν θελω να κανω βιντεοκληση στο skype. ξερει κανεις πως λειτουργει? γιατι αν ειναι να χρησιμευει η μπροστινη καμερα για να βγαζω φωτογραφιες τον εαυτο μου τοτε ειναι μεγάλη χαζομαρα Χ_Χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα