pantelis21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και εγώ κρήτη σκέφτηκα αμέσως. Χανιά η ρεθυμνο. Δεν ξέρω τι παίζει με τα ενοίκια μιας που εχω συγγενείς εκεί κ σπίτι. Παρόλο που μένω θεσσαλονίκη ευσεβης πόθος είναι να μετακόμισω κάποτε εκεί. Και έχοντας σπίτι κ συγγενείς δε θα είναι δύσκολο. Χανιά κ ρεθυμνο είναι απλά υπέροχα. Υπέροχος καιρός ηλιος ακόμα κ το χειμώνα κ ξέρω άτομα που κάνουν μπάνιο στη θάλασσα 11ΜΉΝΕΣ το χρόνο. Και πολλά αλλά καλά όπως υπέροχο φαγητό γραφήκα χώρια και πολύς νέος κόσμος το καλοκαίρι και ηρεμία το χειμώνα. Για ενοίκιο δε γνωρίζω καθόλου αλλά είναι ανάλογα την περιοχή. Άλλο παραθαλάσσια άλλο χωριό ΧΩΡΊΣ καν μίνι μάρκετ όπου έχει 1λεωφορείο/μέρα. Φυσικά στο ενδιάμεσο θα την ΒΡΕΙΣ τη λύση. Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
black_widow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πλάκα πλάκα Σαλαμύκονο ξέρουμε αν έχει καλό internet; Με κόβω αναγκαστικά στα μέσα του χρόνου προς τέλη να μετακομίζω εκεί , θα την αφήσω απλήρωτη τη ΔΕΗ εδώ , δε βλέπω άλλη λύση στον ορίζοντα...
petros_samurai Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ειναι κανεις απο Ικαρια?Τι ενοικιο θα βρω εκει?Μπορω να παρω την κοπελα μου και να παμε εκει να ψαξουμε τιποτα?Θα μου φτασουν 2κ ευρω για την αρχη?
black_widow Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ειναι κανεις απο Ικαρια?Τι ενοικιο θα βρω εκει?Μπορω να παρω την κοπελα μου και να παμε εκει να ψαξουμε τιποτα?Θα μου φτασουν 2κ ευρω για την αρχη? Πρέπει να αναφέρεις και για τη κοπέλα, τι δουλειές ξέρει να κάνει, αν δουλεύει μέσω net και αυτή, το budget σου είναι για 2 άτομα σωστά ;
petros_samurai Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Η κοπελα μου ειναι διακοσμητρια με προυπηρεσια αλλα δεν νομιζω πως σε νησι θα κανει κατι τετοιο.Παλιοτερα δουλευε σε νυχτερινα μαγαζια σαν μπαργουμαν αλλα αυτες ηταν αλλες εποχες,δεν θα ηθελα να κανει τετοια δουλεια για να σα πω τη αληθεια. Το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι να καταφερω να επιζησω με τα λεφτα που εχω στην ακρη και μετα βλεπουμε. Οταν ενοικιαζεις σπιτι εχει μεσα κουζινες και πλυντηρια? Η άποψη μου ειναι πως για να βρει δουλειά ο φίλος και να μπορεσει να ανταπεξέλθει οικονομικά, είναι να πάει σε κάποιο νησί. Να υπάρχει εισροή χρημάτων απο τον τουρισμό ουσιαστικά. Αν πάει στην Αρκαδία - Τρίπολη κλπ ουσιαστικά είναι χαμένος απο χέρι. Δεν θα βρει δουλειά πουθενά. Εναλλακτικά ίσως να ήταν λίγο καλύτερα η Καλαμάτα? Η Κέρκυρα? Η Ικαρία? Γενικά ένα μέρος που μπορείς να βρεις ευκολότερα δουλειά, να έχει θάλασσα κλπ. Για κάποιο λόγο αν ήμουν στη φάση του φίλου, θα προσπαθούσα για Ικαρία με σκοπό να μείνω για πάντα. Αν είσαι τυχερός και παράλληλα καλό ατομάκι, μπορείς να βρεις και σπίτι σχεδόν τσάμπα. Αρκετός κόσμος έχει απλά σπιτάκια που θα κάνεις τη δουλειά σου, τα οποία πλέον μπορεί να διαθέσει ακόμα και τσάμπα σε κάποιον που δεν θα θα του δημιουργήσει πρόβλημα και άντε να τον βοηθάει καμιά φορά σε καμία δουλειά κήπου. (πότισμα , σκάλισμα κλπ) Υπαρχει περιπτωση να μεινεις δωρεαν καπου στην Ικαρια?Παιζει τετοια φαση?Μου ακουγεται λιγο τρελο,ξερεις εδω κοιταμε να αρπαξουμε κανα ευρω παραπανω στην Αθηνα λολ
archsatan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 τωρα, μαν ψαχνωντας θα πας. Το μονο καλο ειναι π εχεις καποιο εισοδημα στανταρ εν μερει. Απο την αλλη οι ικαριωτες δν ειναι κ οι πιο φιλοξενοι ανθρωποι εν ελλαδι, αλλα αν εισαι σωστος απεναντι τους γρηγορα θα ενσωματωθεις στην κοινωνια τους κ ισως βρεις και καλη δουλεια σαν 2η τουριστικα φαση - μη κουραζεσαι κιολας. Και να θυμασαι δεν βιαζομαστε/δεν αγχονομαστε/κρασι,κατσικι κ χορτο να υπαρχει κ ολα καλα
scullyist Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Οταν ενοικιαζεις σπιτι εχει μεσα κουζινες και πλυντηρια? Με μία γύρα στις αγγελίες θα δεις ότι στην πλειοψηφία, όχι. Περισσότερες πιθανότητες θα έδινα στο να βρεις μερικώς επιπλωμένο, πέρα των ηλεκτρικών που αναφέρεις (χωρίς να είναι αδύνατο, απλά πιο σπάνιο συνολικά). Λογικά αυτές οι έξτρα παροχές αυξάνουν και λίγο το ενοίκιο.
sphinxgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να μεινεις δωρεαν καπου στην Ικαρια?Παιζει τετοια φαση?Μου ακουγεται λιγο τρελο,ξερεις εδω κοιταμε να αρπαξουμε κανα ευρω παραπανω στην Αθηνα λολΑν δεν ψάχνεις μέσα σε πόλη και σούπερ μέρος, είναι αρκετά πιθανό. Απλά όπως σου ειπα χρειάζεσαι λίγο χρόνο να γνωρίσεις κόσμο και να σε εμπιστευθούν.
saab_21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 πανε ταυλανδη φιλε.επιγειος παραδεισος.τρομερα φτηνη ζωη μεσα στη χλιδα και με 10 ευρω καθε μερα θα χωνεις τοπ κλας γκομενακι.πανε και θα με θυμηθεις 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει... πρωην κατοικος αλλα και εγω λογω δουλειας την εκανα Δεν ξερω την ζωη σου (εξοδους-νυχτα-κτλ) αλλα αλλα σε τετοιο χωριο τα εξοδα σου θα πεσουν κατακορυφα.. τα καλοκαιρια κανεις και κανα sιτε για κανενα camping-bar-ξενοδοχειο και βγαζεις κανενα ψιλο για την αδεια διαλεξε ενα μεγαλουτσικο χωριο κοντα σε θαλασσα... πιο φτηνα νοικια δεν νομιζω να βρεις.. αν εχει και χωρο για κανα μπαξεδακι θα εισαι αρχοντας! αν και εγω ημουν πρωτο ποδι με κλειστα ματια θα σου προτεινα το δευτερο.. "για να γινει λιγο επικαιρο η Ιερισσος ειναι και μαμω τα μερη" βεβαια υπαρχουν και αλλα!
archsatan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 πανε ταυλανδη φιλε.επιγειος παραδεισος.τρομερα φτηνη ζωη μεσα στη χλιδα και με 10 ευρω καθε μερα θα χωνεις τοπ κλας γκομενακι.πανε και θα με θυμηθεις Δεν εχεις ιδεα απο ται μπζηλε!
fsbmaniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Για μενα η θεσσαλονικη ειναι η καλυτερη πολη ,μπορεις να βρεις σπιτι με 140 ευρω 15 ετιας μακρια απο κεντρο βεβαια ...με ενα ποδηλατο μπορεις να εισαι κεντρο σε 15 Λ .Η ζωη ειναι εντονη ,τα μαγαζια γεματα ,και η κριση δεν την εχει επηρεασει τοσο πολυ εως πολυ λιγο .Οι πολλοι φοιτητες ειναι το μεγαλο καναλι συναλλαγματος στην ουσια απο αλλες περιοχες στην θεσσαλονικη . Χαλκιδικη ...καλοκαιρι.....ΖΩΑΡΑ και ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ...πραγματικα μπορεις να κανεις αδιανοητη ζωη με λιγα χρηματα ,βολτες περιπατους ολα μα ολα. Εχει φτηνη νυκτερινη ζωη ,πολλες οικονομικες επιλογες στα φοιτητικα στεκια με καφε απο 1.5 ευρω...και καθημερινες καφες 2-2.5 ευρω στην παραλια...αλλιως στο χερι με 1 ευρω και αραγμα προβλητα λιμανι ....με αλλους 200 Επισης Σερρες ειναι καλα αλλα πολη χωρις θαλλασα....ειναι σαν να ζεις μιση ζωη . Εαν εισαι τυπος που ψαρευει ,ασχολειται με κατασκευες κτλ τοτε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ φιλε.....δεν θα βρεις καλυτερα πουθενα . Και να θυμασαι την ζωη που κανεις στην Ελλαδα με λιγα χρηματα δεν τα κανεις πουθενα στο κοσμο ,και για ταυλανδη κτλ ...επισης οι βορειες ειναι σε μεγαλη πλειοψηφια κοπελες για σπιτι . Ενας αθηναιος που ζει στη θεσσαλονικη 3 χρονια τωρα ...φυγε απο την κολαση να νιωσεις ζωη φιλε οικονομικη και με ποιοτητα 1
artshadows Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 επισης πολυ ωραια ειναι Ευβοια 1-1.30 ωρα απο την Αθηνα εχει πολυ ωραια παραθαλασια μερη ,ασθηση νησιου χωρις να χρειαζεσαι πλοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις