Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ω ναι! http://www.insomnia.gr/topic/424884-πώς-δουλεύει-το-adsl-από-το-σπίτι-μας-μέχρι-το-dslam-αναλυ/ για περισσότερα pm αν θες...
xpapias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τσέκαρε και ορεινή Αρκαδία για ηρεμία και όμορφα τοπία. Η ζωή είναι σχετικά φθηνή εκεί πέρα. Και αν πιάσεις φιλίες με τους γείτονες θα σου δίνουν και φρέσκα αυγά, ψωμί κλπ. Μερικά μέρη: Βυτίνα, Στεμνίτσα, Λαγκάδια, Λεβίδι, Τρόπαια, Δημητσάνα. (Βυτίνα και Λεβίδι πιο κοντά στην Τρίπολη). Εναλλακτικά, μπορείς να ψάξεις σε νησί κοντά στην Αττική. Π.χ. Αίγινα ή Κέα. Καλή τύχη ό,τι και αν κάνεις τελικά! Και ότι ετοιμαζόμουν και εγώ να προτείνω Αρκαδία. Θα πρότεινα πχ Αστρος, ή αν προτιμάς κάτι μεγαλύτερο Τρίπολη ή Λεωνίδιο. Πελοπόννησος είναι πανέμορφη.
petros_samurai Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τσέκαρε και ορεινή Αρκαδία για ηρεμία και όμορφα τοπία. Η ζωή είναι σχετικά φθηνή εκεί πέρα. Και αν πιάσεις φιλίες με τους γείτονες θα σου δίνουν και φρέσκα αυγά, ψωμί κλπ. Μερικά μέρη: Βυτίνα, Στεμνίτσα, Λαγκάδια, Λεβίδι, Τρόπαια, Δημητσάνα. (Βυτίνα και Λεβίδι πιο κοντά στην Τρίπολη). Εναλλακτικά, μπορείς να ψάξεις σε νησί κοντά στην Αττική. Π.χ. Αίγινα ή Κέα. Καλή τύχη ό,τι και αν κάνεις τελικά! Ειναι καλη επιλογη μιας και μπορω να παω με κτελ εκει.Ευχαριστω πολυ! Πως θα διαχειριζοσασταν τα 2κ ευρω? Πιστευετε πως μπορω να καλυψω τους πρωτους 1-3 μηνες?Δεν εχω αυτοκινητο ουτε καποια αλλα πραγματα,το μονο που εχω ειναι το pc μου και μαλλον μια γυναικεια συντροφια.
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εγώ προσωπικά, όχι επειδή είναι η πόλη μου, το Βόλο τον θεωρώ κορυφή, Βουνό και θάλασσα, νυχτερινή ζωή και γενικώς τα πάντα. Κι εγώ από Βόλο είμαι, αλλά νυχτερινή ζωή ίσως να βλέπεις σε άλλη διάσταση. Αν εξαιρέσεις αργίες και Σ/Κ τις καθημερινές περισσότερος κόσμος βγαίνει στο Βελεστίνο και στην Αγριά, παρά στο Βόλο.
Teaser Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πιστευετε πως μπορω να καλυψω τους πρωτους 1-3 μηνες?Δεν εχω αυτοκινητο ουτε καποια αλλα πραγματα,το μονο που εχω ειναι το pc μου και μαλλον μια γυναικεια συντροφια. Πολλά έξοδα οι γυναικείες συντροφιές. Άφησέ την στην Αθήνα 5
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ειναι καλη επιλογη μιας και μπορω να παω με κτελ εκει.Ευχαριστω πολυ! Πως θα διαχειριζοσασταν τα 2κ ευρω? Πιστευετε πως μπορω να καλυψω τους πρωτους 1-3 μηνες?Δεν εχω αυτοκινητο ουτε καποια αλλα πραγματα,το μονο που εχω ειναι το pc μου και μαλλον μια γυναικεια συντροφια. Αν έχεις καλή γυναικεία συντροφιά, κλείσε ένα φθηνό σπιτάκι για αρχή και ζήσε τον ερωτά σου (αν υπάρχει) Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στο δρόμο σου.
z4rx07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 μα πως να ζησει τον ερωτα του αμα δεν εχει να τον ταισει ;
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 μα πως να ζησει τον ερωτα του αμα δεν εχει να τον ταισει ; Για να την παίρνει μαζί, προφανώς θα έχει.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Να έχει και η κοπέλα όμως δικά της λεφτά αλλιώς θα τα βγάλετε πέρα πολύ δύσκολα...
archsatan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Θα μπορουσες να πας εξωτερικο φαση ασια/αφρικη η κ ευρωπη τπτα βουλγαρια/μολδαβια κλπ ωστε να μην χρειαζεσαι πολλα λ7. Αν τελικα μεινεις ελλαδα γνωμη μου να πας στον επιγειο παραδεισο δλδ στην Ικαρια. 2
petros_samurai Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ικαρια ειχα παει πριν αρκετα χρονια για διακοπες,ηταν πολυ ωραια.Βεβαια τοτε ηταν αλλες εποχες και διαφορετικη η ψυχολογια μου.Θελω να παω σε ενα μερος που να ξερω πως ανα πασο ωρα και στιγμη παιρνω αυτοκινητο η κτελ και φτανω σπιτι.Θα ηθελα τα παιδια απο Αρκαδια να μου πουν ποσο θα πληρωσω για σπιτι εκει.Οχι τιποτα τρελο,τα απαραιτητα για δυο ατομα. Θα ηθελα το πασχα να παω για μερικες μερες να δω τι παιζει,ποσα λεφτα θα χρειαστω για 7 ημερες πχ?
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Π.χ. με γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό στην Βυτίνα http://www.spiti24.gr/4346141-orofodiamerisma_retire_gia_enoikiasi-Vytina.html . Αν ψάξεις κι άλλο όμως θα βρεις και πιο φθηνά (πιο παλιάς κατασκευής). Για να πας το Πάσχα διακοπές γιατί δεν κοιτάς σε site όπως trivago κλπ. μήπως έχουν προσφορές τα ξενοδοχεία; Δυστυχώς όσον αφορά τις τιμές δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί Αρκαδία έχω εξοχικό οπότε δεν έχω πληρώσει ποτέ διαμονή σε ξενοδοχείο. Ας πει και κανας άλλος αν ξέρει.
deesnider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αν τελικα μεινεις ελλαδα γνωμη μου να πας στον επιγειο παραδεισο δλδ στην Ικαρια. Λάτρης των «τρελών» κι εσύ; Αυτό το νησί είναι μοναδικό, χωρίς πλάκα! Ή το αγαπάς όσο δεν πάει άλλο, ή το απεχθάνεσαι. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Για 'μένα πάντως είναι ...έρωτας σκέτος!
Superuser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Έλα τρίκαλα όπως πρωτοσκέφτηκες δεν θα σου λείψει τίποτα http://www.spiti24.gr/ricerca.php?action=refresh&criterio=&display=new&ordine=desc&mode=&idNazione=&idContratto=2&idCategoria=1&idTipologia=&idRegione=THE&idProvincia=TR&idComune=
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Η άποψη μου ειναι πως για να βρει δουλειά ο φίλος και να μπορεσει να ανταπεξέλθει οικονομικά, είναι να πάει σε κάποιο νησί. Να υπάρχει εισροή χρημάτων απο τον τουρισμό ουσιαστικά. Αν πάει στην Αρκαδία - Τρίπολη κλπ ουσιαστικά είναι χαμένος απο χέρι. Δεν θα βρει δουλειά πουθενά. Εναλλακτικά ίσως να ήταν λίγο καλύτερα η Καλαμάτα? Η Κέρκυρα? Η Ικαρία? Γενικά ένα μέρος που μπορείς να βρεις ευκολότερα δουλειά, να έχει θάλασσα κλπ. Για κάποιο λόγο αν ήμουν στη φάση του φίλου, θα προσπαθούσα για Ικαρία με σκοπό να μείνω για πάντα. Αν είσαι τυχερός και παράλληλα καλό ατομάκι, μπορείς να βρεις και σπίτι σχεδόν τσάμπα. Αρκετός κόσμος έχει απλά σπιτάκια που θα κάνεις τη δουλειά σου, τα οποία πλέον μπορεί να διαθέσει ακόμα και τσάμπα σε κάποιον που δεν θα θα του δημιουργήσει πρόβλημα και άντε να τον βοηθάει καμιά φορά σε καμία δουλειά κήπου. (πότισμα , σκάλισμα κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις