petros_samurai Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κοιταω να την κανω πριν το πασχα απο Αθηνα οπου μενω και λεω να παω καπου πιο χαλαρα,εχω καποια λιγα λεφτα στην ακρη για να κανω μια νεα αρχη.Ειμαι νεος και μπορω να τα καταφερω πιστευω,τα λεφτα που εχω δεν ειναι πανω απο 2κ .Δεν ξερω που να παω ομως,δουλευω απο το ιντερνετ και το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ιντερνετ εκει που θα παω.Σκεφτομαι για τρικαλα αλλα και εκει χαμος γινεται,κανα χωριο δεν θα με χαλαγε αν και δεν θα ξερω κανεναν.Τι λετε?
Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πήγαινε κάπου που ξέρεις κόσμο, ή μπορείς να γνωρίσεις εύκολα. Δε θ' αντέξεις μόνος σου. Πέραν αυτού, πρέπει να έχεις εύκολη πρόσβαση σε κάποιο αστικό κέντρο. Θα σου χρειάζεται πιο συχνά απ' όσο πιστεύεις. Δε λέει να πας να μείνεις στο Άνω Κατσικοχώρι που απέχει 1 ώρα με αυτοκόνητο από την... Κατερίνη. Άλλα θέματα. Δύο χιλιάρικα είναι λίγα. Πρώτο ενοίκιο και εγγύηση για ένα σκατόσπιτο είναι 600€, άλλα 300€, ίσως και πιο πάνω, είναι η μετακόμιση. Εγγύηση για ρεύμα στη ΔΕΗ, τέλη εγκατάστασης γραμμής στον ΟΤΕ για το internet, κλπ, κλπ. Τα πρώτα σου χίλια ευρώ έφυγαν πριν το καταλάβεις. Συνεχίζουμε: σε χωριό δεν υπάρχει λόγος να μείνεις, εκτός κι αν έχεις χωράφια. Ποιο το νόημα να πας σε χωριό ενώ δουλεύεις απ' το internet; Δε σ' εξυπηρετεί κάπου.
capten- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πηγαινε σε κάποιο νησί.Μπορείς να βγάλεις επιπλέον χρήματα κάνοντας δουλειά σχετικά με τον τουρισμό.Αλλά σε κάποια νησιά έχουν πρόβληματα με το δίκτυο{ιντερνετ}
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εγώ πάλι θα προτείνω Σέρρες! Τα καλά: 50 λεπτά από Θεσ/νίκη με αυτοκίνητο, 1 ώρα και 20 λεπτά με ΚΤΕΛ. Νοίκια στα πατώματα ! Εγώ έδινα 200€ για 2 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο στο κέντρο! Η forthnet έχει ταχύτατο internet στις Σέρρες. Φθηνό φαΐ, φθηνή τοπική αγορά. Αρκετός νέος κόσμος λόγω του ΤΕΙ. Το καλοκαίρι έχει την κοιλάδα για ομορφιά, το χειμώνα τον Λαϊλιά με το χιονοδρομικό. Τα κακά: Εφόσον έρχεσαι από Αθήνα θα σου φανεί τελείως χωριό. Είναι αρκετά χωριό Ξέχνα τα κλαμπάκια, ξέχνα τα ψαγμένα μαγαζιά, ξέχνα κάθε τι μοντέρνο για διασκέδαση. Αν σ'αρέσουν τα ρακόμελα και το κρασί ακούγοντας παπάζογλου και μάλαμα, αν σ'αρέσει το μπύρα απ'το περίπτερο και άραγμα στην πλατεία, αν σ'αρέσει ο καφές, καλά είσαι στις Σέρρες. Αν σ'αρέσουν τα κλαμπ, τα μπαρ και οι ντισκο κινδυνεύεις να χορεύεις δίπλα σε χασάπη απ'το Μητρούσι Σερρών που φοράει μωβ ηλεκτρίκ πουκάμισο ανοιχτό ως τον αφαλό, σταυρό χριστόδουλου ανάμεσα στις τρίχες, 11 δαχτυλίδια και παντελόνι λάτεξ κωλητό που στον κώλο γράφει BIESEL.... Μετά τις 23:00 αν βγεις έξω και δε πας στο κέντρο, θα σιγοτραγουδήσεις το άδεια η πόόόόλη, που πήγαν όόόόόόλοι;;; Όλα αυτά πάντως, αν έχεις καλή παρέα και αυτοκίνητο για να πηγαίνεις Θεσ/νίκη ξεπερνιούνται... Εφόσον έχεις το εργασιακό λυμμένο σου προτείνω Σέρρες ανεπιφύλακτα!!!! 7 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 H αληθεια ειναι πως δεν γνωριζω κοσμο εκτος αθηνων,και αυτους που ηξερα απο σχολες και στρατους εχω κοψει καλως η κακως.Τα λεφτα ειναι πολυ λιγα αλλα δεν εχω αλλα και δεν μπορω να μεινω αλλο εδω.Σκεφτομουν για νησι αλλα εκει πρεπει οντως να ξερω καποιον.Φευγω απο δω γιατι θελω να ειμαι καπου χαλαρα,νομιζω και σε νεκροταφειο καλυτερα θα περναω απο την αθηνα!
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οπου και να πας θεμα δικο σου ειναι και οχι του τοπου... τελος χωρια εντος αττικης ειναι και λουτσα,μαραθωνας,καπανδριτη,χασια κτλ...
salonika91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εγώ πάλι θα προτείνω Σέρρες! Τα καλά: 50 λεπτά από Θεσ/νίκη με αυτοκίνητο, 1 ώρα και 20 λεπτά με ΚΤΕΛ. Νοίκια στα πατώματα ! Εγώ έδινα 200€ για 2 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο στο κέντρο! Η forthnet έχει ταχύτατο internet στις Σέρρες. Φθηνό φαΐ, φθηνή τοπική αγορά. Αρκετός νέος κόσμος λόγω του ΤΕΙ. Το καλοκαίρι έχει την κοιλάδα για ομορφιά, το χειμώνα τον Λαϊλιά με το χιονοδρομικό. Τα κακά: Εφόσον έρχεσαι από Αθήνα θα σου φανεί τελείως χωριό. Είναι αρκετά χωριό Ξέχνα τα κλαμπάκια, ξέχνα τα ψαγμένα μαγαζιά, ξέχνα κάθε τι μοντέρνο για διασκέδαση. Αν σ'αρέσουν τα ρακόμελα και το κρασί ακούγοντας παπάζογλου και μάλαμα, αν σ'αρέσει το μπύρα απ'το περίπτερο και άραγμα στην πλατεία, αν σ'αρέσει ο καφές, καλά είσαι στις Σέρρες. Αν σ'αρέσουν τα κλαμπ, τα μπαρ και οι ντισκο κινδυνεύεις να χορεύεις δίπλα σε χασάπη απ'το Μητρούσι Σερρών που φοράει μωβ ηλεκτρίκ πουκάμισο ανοιχτό ως τον αφαλό, σταυρό χριστόδουλου ανάμεσα στις τρίχες, 11 δαχτυλίδια και παντελόνι λάτεξ κωλητό που στον κώλο γράφει BIESEL.... Μετά τις 23:00 αν βγεις έξω και δε πας στο κέντρο, θα σιγοτραγουδήσεις το άδεια η πόόόόλη, που πήγαν όόόόόόλοι;;; Όλα αυτά πάντως, αν έχεις καλή παρέα και αυτοκίνητο για να πηγαίνεις Θεσ/νίκη ξεπερνιούνται... Εφόσον έχεις το εργασιακό λυμμένο σου προτείνω Σέρρες ανεπιφύλακτα!!!! Το χωριο μου ειναι στις σερρες,εχω θειους στις σερρες και ο αδερφος μου περασε στο τει στις σερρες. Συμφωνω με ολα τα παραπανω εκτος απο τα κακα το 3 .Δεν ξερω για χειμωνα αλλα για καλοκαιρι δεν ισχυει με την καμια.Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Η forthnet έχει ταχύτατο internet στις Σέρρες. facepalm όμως
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το χωριο μου ειναι στις σερρες,εχω θειους στις σερρες και ο αδερφος μου περασε στο τει στις σερρες. Συμφωνω με ολα τα παραπανω εκτος απο τα κακα το 3 .Δεν ξερω για χειμωνα αλλα για καλοκαιρι δεν ισχυει με την καμια.Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα Κι εγώ ζούσα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και βρέθηκα για σπουδές στις Σέρρες. Πέρασα 4 όμορφα χρόνια εκεί. Κάθε τι που λέω είναι αλήθεια. salonika91, και το καλοκαίρι έτσι είναι.. Δε το λέω απαραίτητα για κακό, εγώ που δεν είμαι του club πχ και έτσι κι αλλιώς δε πήγαινα, δεν είχα κανένα πρόβλημα... Αλλά θα ξέρεις κι εσύ ότι κάθε Σάββατο κατεβαίνουν με πούλμαν απ'τα χωριά για να πάνε να ξεφαντώσουν (ψάξε στο fb, prisonClub Serres, θα με καταλάβεις).....
z4rx07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Διακρίνω μια απελπισία στο τόνο της γραφής σου και δεν θα το έλεγα καλό αυτό. Θα τολμήσω να σε ρωτήσω (ανώνυμοι είμαστε, ενα unsername εχουμε απλως) γιατί θέλεις να φύγεις από Αθήνα, τί σε προέτρεψε σε αυτήν την τακτική και γιατί νομίζεις ότι θα είναι καλύτερα σε κάποια επαρχιακή πόλη/χωριό. Εγώ προσωπικά, όχι επειδή είναι η πόλη μου, το Βόλο τον θεωρώ κορυφή, Βουνό και θάλασσα, νυχτερινή ζωή και γενικώς τα πάντα. 1
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 facepalm όμως Ω ναι! Και κόβω το offtopic εδώ...
salonika91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κι εγώ ζούσα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και βρέθηκα για σπουδές στις Σέρρες. Πέρασα 4 όμορφα χρόνια εκεί. Κάθε τι που λέω είναι αλήθεια. salonika91, και το καλοκαίρι έτσι είναι.. Δε το λέω απαραίτητα για κακό, εγώ που δεν είμαι του club πχ και έτσι κι αλλιώς δε πήγαινα, δεν είχα κανένα πρόβλημα... Αλλά θα ξέρεις κι εσύ ότι κάθε Σάββατο κατεβαίνουν με πούλμαν απ'τα χωριά για να πάνε να ξεφαντώσουν (ψάξε στο fb, prisonClub Serres, θα με καταλάβεις)..... μα στην κοιλαδα γινετε χαμος. valley,σπιτακι και δεν θυμαμε κ εγω ποσα αλλα.Ολα στην σειρα που ειναι
bobiras13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οι γονεις σου απο που ειναι ; δεν εχει καπου εκτος Αθηνα συγγενεις ;
petros_samurai Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οι γονεις σου απο που ειναι ; δεν εχει καπου εκτος Αθηνα συγγενεις ; Oι γονεις μου εχουν γεννηθει εξωτερικο και γενικα ειμαι αποκομμενος απο συγγενικα μου προσωπα. Διακρίνω μια απελπισία στο τόνο της γραφής σου και δεν θα το έλεγα καλό αυτό. Θα τολμήσω να σε ρωτήσω (ανώνυμοι είμαστε, ενα unsername εχουμε απλως) γιατί θέλεις να φύγεις από Αθήνα, τί σε προέτρεψε σε αυτήν την τακτική και γιατί νομίζεις ότι θα είναι καλύτερα σε κάποια επαρχιακή πόλη/χωριό. Εγώ προσωπικά, όχι επειδή είναι η πόλη μου, το Βόλο τον θεωρώ κορυφή, Βουνό και θάλασσα, νυχτερινή ζωή και γενικώς τα πάντα. Ας πουμε πως περασα μερικες δυσκολες καταστασεις η οποιες με αλλαξαν σαν ανθρωπο προς το χειροτερο.Αναζητω ενα μερος να ανασυγκροτηθω παλι και να ξεκινησω κατι μονος μου.Θα ηθελα ενα μερος με χαμηλο ενοικιο μιας και τα εσοδα μου δεν ειναι πολλα.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τσέκαρε και ορεινή Αρκαδία για ηρεμία και όμορφα τοπία. Η ζωή είναι σχετικά φθηνή εκεί πέρα. Και αν πιάσεις φιλίες με τους γείτονες θα σου δίνουν και φρέσκα αυγά, ψωμί κλπ. Μερικά μέρη: Βυτίνα, Στεμνίτσα, Λαγκάδια, Λεβίδι, Τρόπαια, Δημητσάνα. (Βυτίνα και Λεβίδι πιο κοντά στην Τρίπολη). Εναλλακτικά, μπορείς να ψάξεις σε νησί κοντά στην Αττική. Π.χ. Αίγινα ή Κέα. Καλή τύχη ό,τι και αν κάνεις τελικά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις