mikeas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πολύ καλός decoder HD και σε καλή τιμή. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702536&sid=1
giorginho Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολυ δημοφιλης αυτος ο δεκτης -edited μια που σβηστηκε το σχετικο μυνημα- παντως... καμια 10αρια θεματα σε 12 μηνες εχουν ανοιξει εδω μεσα... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2013 από giorginho
mikeas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλά, δεν τρώγεστε ούτε ωμοί ούτε ψημένοι που λεν στο χωριό μου. Δεν θέλετε να κάνουμε γενικόλογα θέματα για το eshop, δεν σας αρέσει όταν βγάζουμε μία προσφορά που είναι προσφορά, ότι βγάζουμε το λέτε διαφήμιση, τότε τι θέλετε να κάνουμε; Να μην ενημερώνουμε το λαό;
sdfun Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλά, δεν τρώγεστε ούτε ωμοί ούτε ψημένοι που λεν στο χωριό μου. Δεν θέλετε να κάνουμε γενικόλογα θέματα για το eshop, δεν σας αρέσει όταν βγάζουμε μία προσφορά που είναι προσφορά, ότι βγάζουμε το λέτε διαφήμιση, τότε τι θέλετε να κάνουμε; Να μην ενημερώνουμε το λαό; Kαλά, κι εσύ δεν ξέρεις ότι το εθνικό σπορ του Ελληνάρα είναι η μιζέρια, η απαξίωση, η κακία και όλοι να τα ξέρουν όλα? 16
drdedus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αθλιοτατο epg και info.. πιο άθλιο δεν γίνετε αλλά ίσως o καλύτερος σε λήψη όσοι έχετε προβλήματα λήψης αυτός σίγουρα θα κάνει οτι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας δεκτης 1
Ogos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μαγκες θελω να το βαλω στην ΤV , αλλα δεν λεει κατι για τηλεκοντρολ μεσα , να ελπιζω?
2koykoy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εχει τηλεκοντρολ και ειναι καλος και τιμιος στα λεφτα του δεκτης, αλλα ειναι σπαστικο τα δυο τηλεκοντρολ και οταν κανει διακοπες ρευματος χαλαει η λιστα με τα καναλια.
newtech Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μαγκες θελω να το βαλω στην ΤV , αλλα δεν λεει κατι για τηλεκοντρολ μεσα , να ελπιζω? Περιεχόμενα συσκευασίας: LIFEVIEW LV6TBOXHDA1 SET TOP DVB-T MPEG4 HD, τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες, τροφοδοσία ρεύματος, Εγχειρίδιο χρήσης.
leros2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μαγκες θελω να το βαλω στην ΤV , αλλα δεν λεει κατι για τηλεκοντρολ μεσα , να ελπιζω? Καλώδιο σύνδεσης δεν βάζουν ...
salida Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 καλός ο αποκωδικοποιητης, καλό σήμα όντως. θετικά: παίζει ότι έχω δοκιμάσει απο αρχεία (και subs με ίδιο όνομα μέσα στον φάκελο) έχω σκληρό 250αρι (2.5') συνδεμένο, ntfs, τον τροφοδοτεί και τον διαβάζει κανονικά. αρνητικά:μικρά κουμπιά στο τηλεκοντρόλ δεν εμφανίζει πλήρως τους τίτλους αναπαραγωγής αρχείων( έχει περιορισμό κοντά στους 15 χαρακτήρες) epg όντως είναι μέτριο ...καλλώδιο σύνδεσης προφανώς δεν έχει μέσα δεν μου έχει κολλήσει σχεδόν ποτε (μια φορά που κολλούσε , έφταγε το βύσμα της κεραίας που δεν πατούσε καλά )
drdedus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εχει τηλεκοντρολ και ειναι καλος και τιμιος στα λεφτα του δεκτης, αλλα ειναι σπαστικο τα δυο τηλεκοντρολ και οταν κανει διακοπες ρευματος χαλαει η λιστα με τα καναλια. Ενας ακόμα λόγος που τα κανάλια χάνονται ειναι επειδή για 2 -3 μέρες εμφανίζονται κάποια "περιστασιακά" κανάλια Γενικότερα όταν βλέπεις επιλογές για auto update να την απενεργοποιεις, και φτιάξτε την λίστα με τα αγαπημένα και στο fav group 1 κλπ και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα 1
skoulas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εχει τηλεκοντρολ και ειναι καλος και τιμιος στα λεφτα του δεκτης, αλλα ειναι σπαστικο τα δυο τηλεκοντρολ και οταν κανει διακοπες ρευματος χαλαει η λιστα με τα καναλια. Κανε firmware update...εγω απο τοτε που εκανα δεν αντιμετωπισα ξανα προβλημα... Για τα 2 τηλεκοντρολ αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα τηλεκοντρολ 10 σε 1 απο lidl οταν ηταν προσφορα και σωθηκα... (καποια πληκτρα βεβαια χρειαστηκε να κανω χειροκινητο προγραμματισμο...) 1
2koykoy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Κανε firmware update...εγω απο τοτε που εκανα δεν αντιμετωπισα ξανα προβλημα... Για τα 2 τηλεκοντρολ αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα τηλεκοντρολ 10 σε 1 απο lidl οταν ηταν προσφορα και σωθηκα... (καποια πληκτρα βεβαια χρειαστηκε να κανω χειροκινητο προγραμματισμο...) Επειδή είμαι άσχετος απο αυτα μπορείς να μου πεις την διαδικασία firmware update ;
Narayan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την ενημέρωση, έφυγε παραγγελία για τον father που έψαχνε δέκτη
skoulas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Επειδή είμαι άσχετος απο αυτα μπορείς να μου πεις την διαδικασία firmware update ; Εχουν βγει 2 εκδοσεις αυτου του αποκωδικοποιητη και δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο firmware εχω περασει... Αν διαβασεις Site: http://www.insomnia.gr/topic/437507-lifeview-lv6tboxhd-set-top-dvb-t-mpeg4-hd-3190-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/">εδω (ειναι παλαιοτερο θεμα) τις 4-5 πρωτες σελιδες θα βγαλεις ακρη...Αυτο που θα σου προτεινα ειναι να τον δουλεψεις λιγο και αν δεν "χανει" τη σειρα των καναλιων να τον αφησεις οπως ειναι...Δεν ξερω αν εχουν κανει καποια αλλαγη με το firmware γιατι απο τοτε που δεν μου ξαναπαρουσιασε το προβλημα δεν ασχοληθηκα ξανα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα