Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Πριν λιγη ωρα,φιλος μου εφερε τον φορητο του,ενα acer aspire 5920g zd1,με προβλημα στην οθονη,οπως μου ελεγε.

Τελος παντων,το συνδεω σε εξωτερικη οθονη με vga συνδεση και παρ`ολ`αυτα,καμια εικονα.Φωτακια,λαμπακια απο τον φορητο,αναμενα και ηχος απο το μπουταρισμα των windows,κανονικος.

Η καρτα γραφικων του,μια nvidia geforce 8600.

Το καλο με δαυτον,ειναι οτι εχει πολυ καλη προσβαση στο  hardware και με 5-6 βιδουλες απο πισω,εχεις πληρη προσβαση σε μνημες, σκληρο,καρτα δικτυου και καρτα γραφικων,την οποια εβγαλα και ειδα το μοντελο της (nvidia p407) και φυσικα δοκιμασα μηπως και ηταν κανα προβλημα στην συνδεση της.

Το προβλημα τωρα,ειναι,κατα πόσο ειμαι σιγουρος,οτι φταιει η καρτα και οχι κατι αλλο και δευτερον, που στο καλο μπορω να βρω καποια, σε Ελληνικο καταστημα (απο μεταχειρισμενα,αγγελιες ή οτιδηποτε).

Το καλο θα ηταν να ειχα μια στα χερια μου,ωστε να κανω αντικατασταση και να βεβαιωθω οτι θα δουλεψει...

Καμια ιδεα βρε παιδια...

Υπαρχει καμια περιπτωση να επισκευαστει η υπαρχων?? Μπας και την βαλω σε κανα φουρνο,ψυγειο καταψυξη,συντηρηση,σουβλα ή ... :devil:

Δημοσ.

πιστόλι θερμού αέρα/αλουμινοταινία γία σωστή "κάλυψη".εστιάζεις τήν μύτη (θερμός αέρας) στο chipaki(καί από τής 2 πλευρές) καί ΑΝ είσαι τυχερός θα ανοίξει.

κοίταξε καί στό youtube υπάρχουν πολλά diy μέ αυτά.

πολύ τό έχουν κάνει, αλλά δέν κράτησε πάρα πολύ.

Δημοσ.

πιστόλι θερμού αέρα/αλουμινοταινία γία σωστή "κάλυψη".εστιάζεις τήν μύτη (θερμός αέρας) στο chipaki(καί από τής 2 πλευρές) καί ΑΝ είσαι τυχερός θα ανοίξει.

πολύ τό έχουν κάνει, αλλά δέν κράτησε πάρα πολύ.

Καλη η ιδεα σου και ειμαι και τυχερος γιατι στην δουλεια μου,εχω πιστολι θερμου αερα.Θα το δοκιμασω απο Τριτη που θα παω δουλεια.Τουλαχιστον,ας παιξει εστω και λιγο ωστε να βεβαιωθω οτι το προβλημα ερχεται απο την καρτα γραφικων και οχι απο κατι αλλο και μετα βλεπω τι θα κανω.

Καμια ιδεα ,για αγορα αλλης καρτας?

Δημοσ.

κοίτα στά μεταχειρισμένα εδώ στό φόρουμ..αλλιώς από ebay.σίγουρα θά βρείς

Θελω καταστημα ή συναλλαγη απο Ελλαδα,ωστε να την δοκιμασω πριν την αγορασω.

Θα βαλω και αγγελια στις ζητησεις.

Δημοσ.

Θελω καταστημα ή συναλλαγη απο Ελλαδα,ωστε να την δοκιμασω πριν την αγορασω.

Θα βαλω και αγγελια στις ζητησεις.

είναι καί λίγο ψιλό ακριβές απ' ότι βλέπω.

Δημοσ.

Το βλεπω και `γω... :mad:

Εχω πεσει με τα μουτρα στον γουγλη και ψιλοαπογοητευτικα με αυτα που βλεπω...

ψήσιμο με θερμό αέρα  καί όσο κρατήσει.

κοίτα στό youtubi θά βρείς άπειρα.

Δημοσ.

Λοιπον,τα πραματα εχουν ως εξης:

Επειδη με "ετρωγε" και δεν ειχα την υπομονη να περιμενω εως μεθαυριο,ωστε να δουλεψω "σεσουαρ",επεσε αρκετο ψαξιμο και στο τελος κατεληξα να ακολουθησω τον παρακατω οδηγο για "ψησιμο" :

Και αφου εκανα οτι ελεγε, με καποιες διαφορες στην θερμοκρασια και το χρονο ψησιματος και αλλαζοντας στο τελος την θερμαγωγιμη αλοιφη,με arctic silver5,παταω το κουμπακι και...βουαλαααα...ειδωμεν το φως το αληθινο... :-D  :-D  :-D

Ολα καλα και ωραια...(μεχρι πότε,βεβαια).

Το καλο,ειναι οτι πλεον ξερω τι εφταιγε,ωστε στο μελλον να μην ψαχνομαι.

Το κακο,οτι δεν ξερω μεχρι πότε θα κρατησει...ιδωμεν...

Τεσπα,ηταν καλη εμπειρια,μιας και το δοκιμασα πρωτη φορα και η χαρα της επιτυχιας μεγαλη.

Αυτο που εκανα:

Προθερμανση του φουρνου στους 200.

Βαζοντας την καρτα,ανεβασα στους 230 για 10 λεπτα.

Τα τελευταια 2 λεπτα,ανεβασα θερμοκρασια στους 250 περιπου.

Κλεισιμο θερμοστατη στα 10 λεπτα και ανοιγμα φουρνου ωστε να πεσει αποτομα η θερμοκρασια του και μετα απο κανα 15αλεπτο,βγαζω ταψακι στην βεραντα να κρυωσει...τα υπολοιπα τα ξερετε...

Ευχαριστω τον coolerman για την συμπαρασταση και βοήθειά του και την επομενη φορα, θα την ψησω στον ατμο... :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...