Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά οι LT-RT σκανδάλες του είναι έτη φωτός καλύτερες απο τα αντίστοιχα L2-R2 του PS3, και αυτό κάνει μπαμ στα racing games. Κυριολεκτικά στο 360 έχεις τέλειο έλεγχο του γκαζιού/φρένου με τα shoulders, το DS σε περιορίζει αρκετά.

Ψήνομαι να πάρω για μένα ένα Slim White Limited Edition στα 130 ευρώ. Να σου πάρω και σένα ένα ? :P

Και μετά παίρνεις Hot Pursuit και Forza Horizon με 360 controller και LT/RT όπως λες! Άλλη αίσθηση...!

Δημοσ.

Built in WiFi b/g/n, το πιο σημαντικό. Παίζει τεράστιο ρόλο σε HD media streaming, σαφώς καλύτερο απο το απλό b/g του fat 360 (αλλά και όλων των PS3).

Ψήνομαι να πάρω για μένα ένα Slim White Limited Edition στα 130 ευρώ. Να σου πάρω και σένα ένα ? :P

Και μετά παίρνεις Hot Pursuit και Forza Horizon με 360 controller και LT/RT όπως λες! Άλλη αίσθηση...!

Δεν παίζει φράγκο αυτή την περιόδο, άσε που σου εξήγησα πιο πίσω τι παίζει. Άντε κανα GT5 να βάλω που και που για κανένα αγώνα 3-4 γύρων, και μετά eye candy στον καναπέ με το replay που έχω κάνει. Μέχρι εκεί :P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχει καμια διαφορα το xbox fat με το Slim ??

Sent from my iPad using Insomnia

πλεον οσα fat xbox360 με jasper mobo ειναι ''ιδιο'' με τα slim..δλδ δεν βγαζουν προβλημα..

καμια αλλη ιδιαιτεροτητα δεν υπαρχει αναμεσα σε αυτα..

@cortaN@ μην πετας οτι ναναι,και οταν το λες να μιλας συγκεκριμενα..

τωρα ως προς το τοπικ που ανοιχθηκε..

να πω και εγω ειχα ενα χβοχ360 οταν πρωτοβγηκε (2005),μετα το 2010 την πουλησα και πηρα μια jasper με την οποια ειμαι ακομα και σημερα με rgh,βεβαια περασαν και απο τα χερια μου αλλη μια jasper και ενα slim ps3 τα οποιοα τα πουλησα..

Υ.Γ. τωρα μετανιωνω που εδωσα το ps3 γτ μου ηρθε να παιξω τις αποκλειστικοτητες του στην μεγαλη οθονη

Δημοσ.

To slim έχει ενσωματωμένο wifi, περισσότερες usb θύρες, ειδική θύρα για το Kinect, ώστε να μη θέλει ρεύματα και τέτοια, καίει λιγότερο ρεύμα, κάνει λιγότερο θόρυβο, είναι μικρότερο, είναι (αν κι αυτό είναι υποκειμενικό) πιο κομψό κι έχει και κουμπιά αφής. Αυτά δεν είναι αρκετά, ξέρω 'γώ; 

Δημοσ.

πλεον οσα fat xbox360 με jasper mobo ειναι ''ιδιο'' με τα slim..δλδ δεν βγαζουν προβλημα..

καμια αλλη ιδιαιτεροτητα δεν υπαρχει αναμεσα σε αυτα..

@cortaN@ μην πετας οτι ναναι,και οταν το λες να μιλας συγκεκριμενα..

τωρα ως προς το τοπικ που ανοιχθηκε..

να πω και εγω ειχα ενα χβοχ360 οταν πρωτοβγηκε (2005),μετα το 2010 την πουλησα και πηρα μια jasper με την οποια ειμαι ακομα και σημερα με rgh,βεβαια περασαν και απο τα χερια μου αλλη μια jasper και ενα slim ps3 τα οποιοα τα πουλησα..

Υ.Γ. τωρα μετανιωνω που εδωσα το ps3 γτ μου ηρθε να παιξω τις αποκλειστικοτητες του στην μεγαλη οθονη

Διάβασες τι έγραψα? Το παιδί ρώτησε τι διαφορά έχει το Slim με το Fat?

Δεν ρώτησε για το Slim και το Fat σε θέμα αξιοπιστίας. Σε θέματα αξιοπιστίας ένα Jasper είναι το ίδιο αξιόπιστο με τα Slim πάνω-κάτω από θέμα ποιοτικού ελέγχου.

O Vole Maulder ανέφερε τις διαφορές που έχουν. Εγώ να προσθέσω σε αυτά και το Valhalla chip που είναι CPU+GPU ενωμένα σε ένα chip με μικρότερη μέθοδο λιθογραφίας.

Στα μείον είναι πως δε δέχεται officially τους σκληρούς από τα fat, εκτός και αν αγοράσεις θήκη για Slim, βγάλεις το σκληρό από το fat και το βάλεις στο Slim. Επίσης δεν έχουν τις επιλογές customization που έχει το Fat. Και δεν έχουν (και δε δέχονται) τα memory units από το Jasper. - φυσικά κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με οποιοδήποτε usb slim.

Γενικά το 360 Slim αντίθετα με το PS3 Slim (και ιδίως το Superslim) βελτιώθηκε σε build quality, σε βάρος (είναι ελαφρύτερο) και σε features. Πάντως το fat το αγαπάω πιο πολύ, ίσως επειδή ήταν το πρώτο 360 που έχω. Συν πως το design του μου αρέσει ακόμα πάρα πολύ.

Δημοσ.

Α ναι, να απαντήσουμε και στην ερώτηση του topic starter :P

Εγώ τώρα έχω ένα Xbox S κι ένα PS3 Slim. Είχα το χοντρό Χμποχ αρχικά, χάλασε 3 φορές και τελικά αποφάσισαν να μου στείλουν άλλο, του 2007 μοντέλο (τότε ήταν επίκαιρο), το οποίο περιέργως κρατάει ακόμα, μετά από αμέτρητες ώρες. Αυτό το έδωσα σε ένα φίλο όταν τελικά υπέκυψα στα κάλλη του Slim :D

• Like 1
Δημοσ.

Κακίες, εγώ ένα έχω μόνο.

Οκ, είχα πάρει και ένα RRoDed μπας και το φτιάξω, αλλά το έστειλα στην πορεία. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ένα και μοναδικό x360 S 4gb και το λατρεύω.! ;-)

Επεξ/σία από andrikakis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...