Greek souvlaki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Παιδια ποσοι εχετε μια απο τη παρακατο κονσολες εγω προσοπικα εχω το ps3 εσεις? Sent from my iPad using Insomnia
RedPanda Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 To σημαντικό δεν είναι πόσο έχουν ps3 ή xbox αλλά πόσα έχουν από το καθένα... 1
Greek souvlaki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μερικοι εχουν της δυο κονσολες μονο και μονο για να πεζουν στην μια halo και σην άλλην god of war Sent from my iPad using Insomnia 1
RedPanda Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κακά τα ψέματα το 360 ήταν σαν τα πατατάκια, κανείς δεν μπορούσε να έχει μόνο ένα ! 1
Greek souvlaki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ναι με το red ring of death πειγεναν και αγοραζαν καινουργιες Sent from my iPad using Insomnia
Greek souvlaki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Συλεκτες xD Sent from my iPad using Insomnia
cortaN@ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Το 360 FAT είναι αθάνατο, τέλος Αγαπημένο! Δείτε σχεδιασμό για κονσόλα του 2005. DVD-rom, άσπρο χρώμα ενσωματώνοντας τις τάσεις της Apple και της Nintendo εκείνη την εποχή, προσόψεις αλλά και full body customization (ούτε NFS Underground 2 και Forza 2 να ήταν), memory units αλά PS2 αλλά και 3 θύρες USB 2.0 (το Slim PS3 αλλά και το Superslim παραμένουν με τις 2 θύρες USB παρόλο που είναι πολύ πιο καινούρια στην αγορά), σκληρός δίσκος επεκτάσιμος και Wifi, δυνατότητα τοποθέτησης οριζόντια ή κάθετα. Χειριστήριο αξεπέραστο ακόμα και σήμερα σε design, εργονομία, με σύνδεση για charging και σύνδεση για headset εν έτη 2005. Πιστεύω η MS πήρε όλα τα θετικά του σχεδιασμού του legendary PS2 και τα ενσωμάτωσε στο 360 FAT μαζί με ένα πολύ καλό και ισορροπημένο hardware για την εποχή του και ούτε στα όνειρά της δεν περίμενε να φτάσει το 360 εδώ που έχει φτάσει σήμερα. Κοιτάξτε μόνο τι γραφικά έχει βγάλει το κουτί από το...2005 με τα Halo 4, Forza 4/Horizon, Gears 3/Judgement, Crysis 2/3, Hot Pursuit, Farcry 3, Max Payne 3 και μας έρχεται και το GTA 5 και το Adventurer και άλλα. Έπαιζα Hot Pursuit σήμερα στο 360 και πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω πόσο όμορφα γραφικά έχει το παιχνίδι μαζί με ΑΑ solution και σταθερότατα 30 fps που είναι απολύτως playable με ακρίβεια. Το Most Wanted σε κάποια σημεία στον τεχνικό τομέα είναι κατώτερο. Χειρότερο aliasing, τα μοντέλα των αυτοκινήτων μου φαίνονται το πολύ ισάξια ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χειρότερα και το fps είναι ασταθές. Βέβαια έχει το καλό πως έχει open world και πολλά effect και πολλά αυτοκίνητα. Αλλά το Hot Pursuit πραγματικά κάποιες στιγμές είναι υπέροχο. Ίσως για μένα ένα από τα καλύτερα arcade racing games σε αυτή τη γενιά μαζί με το PGR 4 και το Motorstorm: Pacific Rift. - anyway βγήκα offtopic!
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Cortan, το 360 fat δεν είχε built-in Wi-Fi, απαιτούσε extra dongle που το πλήρωνες μάλιστα κερατιάτικα στην MS (ένας λόγος για τον οποίο το πούλησα).Σχεδιαστικά καλό ήταν, αλλά το λευκό χρώμα με τον καιρό κιτρίνιζε. Βέβαια με τις προσόψεις έσωζες κάπως την κατάσταση. Full body δεν μπορούσες να αλλάξεις, μόνο με unofficial mods.Πάντως μετά απο 10+ χρόνια gaming οφείλω να ομολογήσω οτι όντως το χειριστήριο του 360 είναι μακράν το καλύτερο ever, απλά δεν υπάρχει εργονομικά. Ειδικά για άτομα με μεγάλα χέρια είναι 100% fit. Οφείλω να ομολογήσω οτι μου έλειψε η αίσθηση του, όταν πήρα PS3 το DualShock μου φαινόταν... "last-gen" κυριολεκτικά σε σχέση με το χειριστήριο του 360. Ειδικά οι LT-RT σκανδάλες του είναι έτη φωτός καλύτερες απο τα αντίστοιχα L2-R2 του PS3, και αυτό κάνει μπαμ στα racing games. Κυριολεκτικά στο 360 έχεις τέλειο έλεγχο του γκαζιού/φρένου με τα shoulders, το DS σε περιορίζει αρκετά.Σίγουρα ένα απο τα πράγματα που μου έλειψε πιο πολύ απο το 360, μαζί με το Gears και το Trials HD. 2
cortaN@ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Aυτό εννοούσα, πως είναι add-on μαζί με το σκληρό δίσκο. Σκέψου πως βγήκε το 2005...Σαφέστατα το τιμολογούσε υψηλά η MS και δε δικαιολογούνταν. Αλλά προσωπικά δε με ενόχλησε από την άποψη πως δε μου χρειάστηκε το Wifi, προτιμούσα το LAN που είναι αξιόπιστο και γρήγορο και σταθερό. Πάντως ήταν τσιμπημένη η τιμή του. Έπρεπε να είναι χαμηλότερα (αν και μπορούσες να το βρεις γύρω στα 40 ευρώ από ebay). Το κιτρίνισμα που λες πρώτη φορά το ακούω ως σημαντικό πρόβλημα. Εγώ άλλαξα 4 φορές κονσόλα 360 Το πρώτο το αγόρασα το 2008 στα 200 ευρώ + σκληρός δίσκος 20gb 23 ευρώ, μετά το πούλησα το 2011 στα 140 ευρώ. Παράλληλα τον Αύγουστο του 2010 είχα αγοράσει δεύτερη FAT arcade στα 110 Ευρώ και την πούλησα ένα μήνα μετά στα 150 ευρώ και το Δεκέμβριο του 2010 αγόρασα Slim 4gb με 165 ευρώ, μετά πούλησα και το Slim στα 130 ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι και αγόρασα τον Οκτώβριο Jasper 360 FAT στα 115 ευρώ. Και τα 3 FAT που έχουν περάσει από τα χέρια μου δεν μου είχαν κιτρινίσει. Ούτε του ξαδέρφου μου το FAT, ούτε ενός φίλου μου. Βέβαια έχω δει κάποιες κονσόλες online που έχουν κάπως κιτρινίσει. Με το full body δεν ήταν unofficial, θυμάμαι είχαν βγει full body official αρκετά (πρόχειρα θυμάμαι τα Gears of War 2 το οποίο γμτ έπρεπε να το είχα πάρει, το είχα βρει σε πολύ καλή τιμή. Το Street Fighter IV επίσης). Και οι προσόψεις πολύ ωραία φάση, έχω μία από Viva Pinata, πολύ όμορφη και μία από το FF XIII. Θα ψάξω να βρω και καμία άλλη τώρα που ξαναέχω FAT. Για το χειριστήριο, συμφωνώ 100 τοις εκατό μαζί σου στο σχολιασμό. Πραγματικά έτη φωτός οι σκανδάλες. Εμένα πιο πολύ με βολεύει μάλιστα το ενσύρματο χειριστήριο που είναι λίγο ελαφρύτερο και είναι πιο ξεκούραστο ύστερα από πολύωρη χρήση παιχνιδιού. Αν νοσταλγείς το 360, μπας και θέλεις να σου φέρω ένα καινούριο από εδώ; Υπάρχει το 360 S 4GB σε limited έκδοση άσπρο (όπως στο bundle με το Star Wars Kinect) στα 130 Eυρώ καινούριο και υπάρχει και το 360 S 250GB μαύρο μαζί με Forza 4 + Skyrim στα 170 ευρώ.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μπά, το έχω παρατήσει το άθλημα. Να φανταστείς, πλέον το PS3 το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά σαν media server, και ελάχιστα ως παιχνιδοκονσόλα. Το τελευταίο παιχνίδι που αγόρασα ήταν ακριβώς ένας χρόνο πρίν, και απο εκεί και μετά έπαιζα μόνο ότι έδινε το PS Plus. Ειδικά τώρα που το Plus μου έληξε, δεν παίζω καθόλου, άντε κανένα event στο Gran Turismo 5 που και που. Βέβαια απο Σεπτέμβρη θα καούμε πάλι με το GTA V, όποτε ίσως να είναι αναγκαία αυτή η αποτοξίνωση Υ,Γ: Όντως κιτρίνιζε το λευκό 360, όπως και όλες οι λευκές συσκευές, ειδικά σε χώρους όπου υπήρχε συνεχώς τσιγάρο. Μέχρι και οι τοίχοι κιτρινίζουν απο την νικοτίνη, βασικά οτιδήποτε είναι ανοιχτόχρωμο σε ένα χώρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα