Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη μου δεν μου βγαζει το σκληρο δισκο μου,, ξεκιναει κανονικα και μου βγαζει αυτο "DISK BOOT FAILURE. INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER"..! δουλευε κανονικα ο υπολογιστης απλος μια μερα εβαλα δευτερο σκληρο δισκο και  τον εβαλα στην θεση του πρωτου για να του κανω format  και δεν μου τον εβρισκε τον σκληρο δισκο, ξανα συνδεσα   το παλιο σκληρο δισκο και μου βγαζει αυτο ολοι την ωρα  ο σκληρος  οταν ανοιγω τον υπολογιστη δειχνη να δουλευει να ξεκιναει και καλα μηπως ξερεται τι φταιει...Λειτουργικο  Windows XP και ο σκληρος παιρνει καλωδιο Sata !

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για να διαβάσω την παράγραφο μου βγήκαν τα μάτια και δεν κατάλαβα και τι εννοείς ...

Για κάποιον λόγο το κείμενο μου έφερε στο μυαλό αυτό το βιντεάκι 

Δημοσ.

Αμα δεν σαρεσει κατι να μην το διαβαζεις και να μην το σχολιαζεις...! Δεν ειμαστε τοσο εξυπνοι σαν και εσενα ολοι..

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου νεος και εγω εδω αλλα αυτο το ξερω

λοιπον το λαθος που εκανες ηταν οτι για να κανεις φορματ τον δευτερο σκληρο τον εβαλες στην θεση του δισκου που ειχε το λειτουργικο ενω επρεπε να τον βαλεις σε νεα δικη του θεση χωρις να βγαλεις τον αλλο

τωρα αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να διορθωσεις ενα αρχειο που υπαρχει μεσα στα windows και λεγεται boot.ini ειναι αρχειο που ανοιγη με σημειωματαριο.

υπαρχουν δυο τροποι να το βρεις:

1) βαζοντας αυτο το δισκο σε αλλο υπολογιστη σαν δευτερο ομως ετσι; μην χαλασουμε και αλλον και κανοντας εμφανη τα κρυφα αρχεια του δισκου. τρεχεις μια αναζητηση με το ονομα του αρχειου και το βρισκεις

θα πρεπει να ειναι ετσι:

[boot loader]
timeout=5
default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect

αυτο που σου εγραψα ειναι το κλασσικο κειμενο που εχουν συνηθως με ενα δισκο

προσεχε μονο να βρεις το σωστο αρχειο στο σωστο δισκο γιατι θα εχουν και τα windows του αλλου υπολογιστη ενα ιδιο

2) αν αυτο σου φαινεται καπως τοτε απο το δισκακι εγκαστασης των windows μπορεις χρησιμοποιωντας την κονσολα επιδιορθωσης να διορθωσεις το αρχειο boot.ini μεσω της εντολης 

bootcfg /rebuild
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος για να γράψεις μια παράγραφο της προκοπής, χωρίς να χρειάζεται να αποκτήσει μυωπία ο αναγνώστης.

Δημοσ.

αν προτιμησεις αυτη την λυση

προσεχε μονο να βρεις το σωστο αρχειο στο σωστο δισκο γιατι θα εχουν και τα windows του αλλου υπολογιστη ενα ιδιο

το ξαναποσταρω γιατι δεν ξερω αν το ειδες μια που εκανα διορθωση μετα απο λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...