LIVE7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Το cd των ΧΡ δεν είναι bootable. Ως τώρα είχα FAT32 και dual OS (win98SE και XP), οπότε εγκαθηστούσα τα ΧΡ από τα 98. Τώρα όμως θέλω να καταργήσω τα 98 και να πάω και σε ΝTFS.Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω τα ΧΡ τότε; Μάλλον όχι,ε; :?:
madsc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Υπάρχουν τρόποι. α. Boot disk 98, setup από το cd των Winxp β. Γράφεις το cd των xp ανοιχτό σε ένα cd για να κάνεις boot από αυτό, (εκτός αν λείπουν αρχεία πια). γ. Boot με Hiren's Boot cd, βάζεις μέσα το cd των xp και συνεχίζεις από εκεί. p.s. Μην ξεχάσεις να δηλώσεις στο bios σου 1st boot device το cd-rom σου (master σε όποιον eide controller θες πρέπει να είναι) p.s.2 Το β είναι το πιο απλό. sc
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Υπάρχουν τρόποι. [...] p.s.2 Το β είναι το πιο απλό. Όχι, το α. είναι πιο απλό. Γιατί λείπουν αρχεία (στο β) τι κάνουμε κύριε παρανοϊκέ επιστήμονα; Μμμμ; Εεεε;
Pitsi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Υπάρχουν τρόποι. β. Γράφεις το cd των xp ανοιχτό σε ένα cd για να κάνεις boot από αυτό' date=' (εκτός αν λείπουν αρχεία πια). sc[/quote'] Ti shmainei anoikto cd?
LIVE7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 To α. γίνεται από NTFS;Δεν νομίζω. Το β. μου το εξηγείτε;
georgeadams Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Η Microsoft έχει προβλέψει την περίπτωση να μην μπορείς να κάνεις boot από το CD. Αν έχεις τα WinXP Home Edition πήγαινε εδώ: Windows XP Home Edition Utility: Setup Disks for Floppy Boot Install ενώ αν έχεις τα WinXP Proffessional πήγαινε εδώ: Windows XP Professional Utility: Setup Disks for Floppy Boot Install Το αρχείο που θα κατεβάσεις θα σου φτιάξει μερικές διασκέτες από τις οποίες μπορείς να κάνεις boot και μετά να συνεχίσεις την εγκατάσταση των XP από το CD σου...
madsc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Lol ... (ένας ένας με τη σειρά) Όλα γίνονται ... live 7 (δεν ειναι ανάγκη να ειναι ntfs από πριν το fs) Paredwse όπως προτιμάς, (για μένα το β είναι όντως) Παίρνεις ένα άλλο cd winxp (sp1 κατά προτίμηση) paredwse Pitsi όλα τα αρχεία στο root. sc
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 katebase tis disketes opws leei o georgeadams,h microsoft exei problepsei gia xrhstes sa kai mas pou mporei na exoume brei to leitourgiko ths kakogrameno kai mas bohthaei dinontas mas tis disketes ekinhshs.etsi den einai?
LIVE7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Το είχα υπ'όψιν μου με τις δισκέτες αλλά α.είναι μπελάς και β΄.είναι αναξιόπιστες (είναι και πολλές).Θα πάω να πάρω κανά bootable να τελειώνω. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.