Προς το περιεχόμενο

iphone 4 recovery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!προσφατα πηρα ena iphone 4 μεταχειρισμενο και ο πωλητης που μου το εδωσε μου ειπε πως ειναι factory unlock απο αμερικη καιοταν πηγε να το αναβαθμιση μεσω itunes του εβγαλε μνμ error 3194!καλην κακως το πηρα!και συναντησα και 2ο προβλημα!το κουμπι on-off δεν δουλευει!το κινητο αναβει οταν συνδεετε με το pc και βγαζει εικονιδιο itunes!ρωταω αν μπορω να κανω κατι απομονος μου μεσο υπολογιστη!σας εθχαριστω!

Δημοσ.

3194 ερρορ εχει σχεση με τα hosts file.ηταν jailbroken? γιατί εκει συμβαίνει συνήθως.

Βαλτο σε DFU και κάνε restore αλλά πρώτα θα επρεπε να σιγουρευτείς οτι ειναι οντως ξεκλείδωτο γιατι μια στις τόσες πιθανότητες αν δεν ειναι ξεκλείδωτο και το κλειδώσεις θα χεις ipod.

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Βεβαια αν δε δουλέψει το on/off κουμπί δύσκολο να κάνεις DFU.

Πηγαινε καθάρισε το hosts file πρώτα (C:/windows/system32/drivers/etc ειναι η διαδρομή του, το ανοιγεις με δεξι κλικ και notepad και σβήνεις τη γραμμή gs.apple.com).

Δημοσ.

sorry αλλα πως θα το βαλω σε dfu?οπως ειπα δεν δουλευει το on-off?

Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1       localhost
# ::1             localhost

απο εδω τωρα τι πρεπει να σβησω?
Δημοσ.

sorry αλλα πως θα το βαλω σε dfu?οπως ειπα δεν δουλευει το on-off?

Αυτό είπα πιο πάνω.

Κανε αυτό με το host file πρώτα και επανεκκινηση του υπολογιστή

Το DFU χωρις κουμπί γινεται μονο έτσι

http://www.iphonehacks.com/2012/07/put-iphone-ipad-ipod-touch-in-dfu-mode-with-broken-home-power-button.html#.UU8Ny_oazCQ

Δεν ξέρω βέβαια αν θα δουλέψει με την 6.1.3 αλλα νομίζω η τελευταία δουλευει.

Αποτι βλέπω δεν έχει γραμμή το hosts σου που χρειάζεται σβήσιμο οποτε το αφηνουμε αυτό.

Το κουμπί πάντως με κανα 15αρι ευρώ αλλάζει, ο τεχνικός του φορουμ μας άλλαξε μιας φίλης το power button πριν 2 βδομαδες

Δημοσ.

<p>το εκανα και τωρα μου εβγαλε error 1604!καλα παμε? :fear:</p>

Για άλλαξε θύρα USB και ξαναπροσπάθησε.

Εχεις την τελευταία έκδοση του ιτουνς;

Δημοσ.

<p>αλαξα και θυρα usb και ξαναεβγαλε το μνμ error 1604.μπορω να κανω κατι αλλο?</p>

Να πας πίνακα ελέγχου και απεγκατάσταση του itunes και όλων της apple (bonjour, apple update, apple usb driver κλπ), και καθάρισμα με cleaner και ξανακατέβασε το ιτουνς και επανεγκατάσταση.

Δημοσ.

γεια και παλι σε ολους.τελικα αλαξα κοθμπι on/off και μπαταρια αλλα παλι δεν μπορω να κανω τιποτα!ενω ειναι σε φαση dfu παει να φορτωση σβηνει ανοιγει και ξανα τα ιδια μενει στο itunes κολημενο!να πω οτι το τηλεφωνο παρολο που εβαλα καινουργια μπαταρια δεν αναβει αμα πατησω το on αλλα μονο οταν συνδεθει με το usb.μπορω να κανω κατι αλλο?υπαρχει καμια προταση?ευχαριστω

Δημοσ.

γεια και παλι σε ολους.τελικα αλαξα κοθμπι on/off και μπαταρια αλλα παλι δεν μπορω να κανω τιποτα!ενω ειναι σε φαση dfu παει να φορτωση σβηνει ανοιγει και ξανα τα ιδια μενει στο itunes κολημενο!να πω οτι το τηλεφωνο παρολο που εβαλα καινουργια μπαταρια δεν αναβει αμα πατησω το on αλλα μονο οταν συνδεθει με το usb.μπορω να κανω κατι αλλο?υπαρχει καμια προταση?ευχαριστω

Καλημέρα, στείλε μου πμ, είσαι Αθήνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...