xpapias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Είδατε κάτι που να αξίζει; Σκεφτόμουν ίσως το Samsung (dual sim) στα 50Ε αν και με λίiγο υψηλό SAR (0.72) .
georsev Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169673&sid=1 αυτη παιδια αξιζει?δεν 8ελω να δωσω παραπανω λεφτα η θα παω σε 32αρα και ποιτικοτερη η 8α παρω αυτη τι λετε?
kostas123pao Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Tα ακουστικά αυτά αξίζουν? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571760&sid=1
fisto Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 o Mushkin scorpion ssd 120 GB αξιζει πιστευω... θα τον επαιρνα αμα υπηρχε σε 240. 120 ειναι πολυ λιγα για μενα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια το sub ονομαζεται προσφορες, δεν ονομαζεται ουτε "μπλα μπλα - πες μου ειναι καλη η τιμη;", ουτε διαφημισεις, ουτε αγγελιες. ΑΝ υπαρχει ενα προιον σε crazy που να ειναι προσφορα θα πρεπει να ανοιγει ΘΕΜΑ για εκεινο και μονο το προιον. Μακαρι να εχει πχ 10 προιοντα που να αξιζουν και να ανοιξουν 10 θεματα! Εχει καταντησει εδω και μηνες να ανοιγει θεμα "crazy sundays" και να παιζει (αθελητα πιστευω) το ρολο του διαφημιστη. Διαφημισεις βλεπουμε και στην τηλεοραση αλλα και στο mail μας οταν παιρνουμε τα διαφορα διαφημιστικα newsletters. My two cents. 24 1
kamui Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια το sub ονομαζεται προσφορες, δεν ονομαζεται ουτε "μπλα μπλα - πες μου ειναι καλη η τιμη;", ουτε διαφημισεις, ουτε αγγελιες. ΑΝ υπαρχει ενα προιον σε crazy που να ειναι προσφορα θα πρεπει να ανοιγει ΘΕΜΑ για εκεινο και μονο το προιον. Μακαρι να εχει πχ 10 προιοντα που να αξιζουν και να ανοιξουν 10 θεματα! Εχει καταντησει εδω και μηνες να ανοιγει θεμα "crazy sundays" και να παιζει (αθελητα πιστευω) το ρολο του διαφημιστη. Διαφημισεις βλεπουμε και στην τηλεοραση αλλα και στο mail μας οταν παιρνουμε τα διαφορα διαφημιστικα newsletters. My two cents. καιρός ήταν να το πει κάποιος. Το αν αξίζει κάτι υπάρχει το google με κάμποσα reviews και συγκριτικά. 1
xetasa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Και έβλεπα κι εγώ την ώρα να περνάει και να μην ανοίγει το συνηθισμένο κυριακάτικο θέμα και αναρωτιόμουν τι συμβαίνει... 9
sabpaxa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια το sub ονομαζεται προσφορες, δεν ονομαζεται ουτε "μπλα μπλα - πες μου ειναι καλη η τιμη;", ουτε διαφημισεις, ουτε αγγελιες. ΑΝ υπαρχει ενα προιον σε crazy που να ειναι προσφορα θα πρεπει να ανοιγει ΘΕΜΑ για εκεινο και μονο το προιον. Μακαρι να εχει πχ 10 προιοντα που να αξιζουν και να ανοιξουν 10 θεματα! Εχει καταντησει εδω και μηνες να ανοιγει θεμα "crazy sundays" και να παιζει (αθελητα πιστευω) το ρολο του διαφημιστη. Διαφημισεις βλεπουμε και στην τηλεοραση αλλα και στο mail μας οταν παιρνουμε τα διαφορα διαφημιστικα newsletters. My two cents. γιατι να μην υπαρχει επιλογη "δε μου αρεσει"... 1
timo63 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 o Mushkin scorpion ssd 120 GB αξιζει πιστευω... θα τον επαιρνα αμα υπηρχε σε 240. 120 ειναι πολυ λιγα για μενα... πρεπει να ναι φοβερος αν και ακριβουτσικος ..εγω παντος δεμ ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιου στυλ δισκος
harris78 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ΌΧΙ δεν αξίζει τίποτα... Κάθε Κυριακή η ίδια ιστορία. Φανταστείτε να βάζουμε το κάθε εβδομαδιαίο newsletter του κάθε καταστήματος εδώ τι έχει να γίνει... Κανονικά θα έπρεπε τέτοιες μ@λ@κίες να κλειδώνονται με την μία... 1
sabpaxa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 γιατι να κλειδωθει; μπορει καποιος να ενδιαφερεται για αγορα σε καποιο απο τα προϊοντα και να ρωτησει σε αυτο το θεμα αν αξιζει ή οχι η προσφορα του e-shop. κοινοτητα ημαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. το ιδιο δε γινετε και με το βλαξ φραντεη;
Nearly_God Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 <p>Και έβλεπα κι εγώ την ώρα να περνάει και να μην ανοίγει το συνηθισμένο κυριακάτικο θέμα και αναρωτιόμουν τι συμβαίνει...</p> Το ίδιο αναρωτιόμου κι εγώ, μάλιστα προς στιγμή ομολογώ ότι μπήκα στον πειρασμό να ανοίξω εγώ θέμα αλλά τελικά δεν υπέκυψα. Τελικά το πατροπαράδωτο, παραδοσιακό Crazy Sundays thread εμφανίστηκε και αυτή την Κυριακή. Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 γιατι να κλειδωθει; μπορει καποιος να ενδιαφερεται για αγορα σε καποιο απο τα προϊοντα και να ρωτησει σε αυτο το θεμα αν αξιζει ή οχι η προσφορα του e-shop. κοινοτητα ημαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Το μηνυμα μου που στεναχωρηθηκες που δεν ειχε κουμπι "δεν μου αρεσει" για να το πατησεις και να δειξεις την αντιθεση σου, το διαβασες πρωτα; Σου απαντα σε αυτο που δηθεν "λες" τωρα. Στο μπλα μπλα ανοιξτε, εδω οταν δεν υπαρχει προσφορα τα θεματα κλειδωνουν (δεν υπαρχει λογος να ανοιγουν λεμε)! Οι διαφημιστικοι λογοι δεν μετρανε αφου υποτιθεται οτι η διαφημιση εδω μεσα απαγορευεται! 2
moredread Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 γιατι να κλειδωθει; μπορει καποιος να ενδιαφερεται για αγορα σε καποιο απο τα προϊοντα και να ρωτησει σε αυτο το θεμα αν αξιζει ή οχι η προσφορα του e-shop. κοινοτητα ημαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. το ιδιο δε γινετε και με το βλαξ φραντεη; Γιατί η ενότητα αυτή λέει "Προσφορές" Βλέπεις εσύ καμία προσφορά, θα στο πω αλλιώς...υπάρχει περίπτωση να δεις προσφορά σε Crazy Sund? Τουλάχιστον στα black Fridays το 20% των προιόντων ήταν προσφορές και σοβαρές μάλιστα! (Crucial M4 250 100 λίρες..κτλ κτλ) Θεωρώ οτι πρέπει να αναρτωνται προσφορές και μόνο!! όχι δυνητικές προσφορές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις