Προς το περιεχόμενο

Shazam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς αν το shazam που είναι για κινητά λειτουργεί σε υπολογιστή ( είναι το πρόγραμμα που αναγνωρίζει ποιο τραγούδι ακούς και σου λέει τον τίτλο του.)

Δημοσ.

Λειτουργεί, αλλά μόνο σε Windows 8 με το Modern IU (ναι, επίτηδες το 'γραψα ανάποδα. :P) Θα το βρεις στο Windows Store.

• Like 1
Δημοσ.

μας αναγκαζει να βαζουμε παντα το κινητο για αναγνωριση... :(

ή αλλιως να βαλεις αυτο:

Tunatic

ή να χρησιμοποιήσεις αυτο:

midomi

(απλα πρεπει να ρυθμισεις την καρτα ηχου να κανει εγραφη απο το stereomix και οχι απο το μικροφωνο)

εγω εχω ενα αλλο προβληματακι...αν ξερει κανεις να βοηθησει...:

-----------------------------------------------------------------------------------

Εχω κανει αρκετα tags στο κινητο, με την δωρεαν εκδοση του Shazam, τα οποια θελω να μεταφερω σαν λιστα στον υπολογιστη.
εχω δημιουργησει και ενα λογαρισμο στο My Shazam μεσω υπολογιστη, αλλα εκει μου λεει οτι δεν εχω κανει κανενα tag ακομα.

Στο κινητο δεν βρισκω καποια επιλογη να συνδεσω την εφαρμογη με το λογαριασμο που εχω φτιαξει, ωστε να συγχρονισω το λογαριασμο.. παντως το e-mail που χρησιμοποιησα στο My Shazam, ειναι το ιδιο που εχω γενικα συνδεμενο το κινητο στη Google, μηπως και ετσι το εβλεπε αυτοματα το Shazam app, αλλα τζιφος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...