Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα! Πανω στη μητρικη μου εχει sys fan 1 & sys fan 2 για τα ανεμιστηρακια! Απο χθες και στα 2 οταν τοποθετω καποιο, δεν λειτουργει καθολου! Δεν φταινε τα ανεμηστηρακια γιατι οταν τα βαζω με ρευμα (στο τροφοδοτικο) ειναι οκ! Βοηθεια ;/

Υ.Γ Οκ εστω οτι θα τα βαζω με ρευμα, υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα γενικα?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από C0uP_d3_GrAcE
Δημοσ.

Αν είναι στη σωστή τάση κλπ κλπ δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα... Αλλά δεν πρέπει να παραβλέψεις το γεγονός ότι ίσως η μητρική σου έχει πρόβλημα και που μπορεί αργότερα να γίνει ποιο σοβαρό...

Δημοσ.

Αν είναι στη σωστή τάση κλπ κλπ δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα... Αλλά δεν πρέπει να παραβλέψεις το γεγονός ότι ίσως η μητρική σου έχει πρόβλημα και που μπορεί αργότερα να γίνει ποιο σοβαρό...

πως μπορω να ξερω αν ειναι σωστη η ταση ? αυτο το επαθε χθες που πηρα ενα καινουργιο fan ;/

Παιδια κανεις καποια απαντηση, κατι? 

Δημοσ.

λεω αν εχει τελικα προβλημα η μητρικη δεν μπορεις να κανεις κατι οποτε περιμενε να χαλασει και να παρεις αλλη

Δημοσ.

λεω αν εχει τελικα προβλημα η μητρικη δεν μπορεις να κανεις κατι οποτε περιμενε να χαλασει και να παρεις αλλη

Ναι, αυτή θα ήταν η εύκολη λύση... αλλά ο φίλος προφανώς για να ρωτάει εδώ δεν έχει τη διάθεση ίσως και τα χρήματα για κάτι τέτοιο... 

Η εγγύησή της ισχύει ακόμα; Αν ναι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την πας στην αντιπροσωπεία της.

Δημοσ.

αλλιος οι μητρικες δεν φτιαχνοντε

σε περιπτοση που δεν εχει εγκηση να στην αλλαξουνε

Δημοσ.

αλλιος οι μητρικες δεν φτιαχνοντε

σε περιπτοση που δεν εχει εγκηση να στην αλλαξουνε

wtf???????? εντάξει, οι μητρικές φτιάχνονται σε πολλές περιπτώσεις... από καμμένους πυκνωτές μέχρι και δεν ξέρω εγώ τι...

φίλε μου ρώτα κατευθείαν στην κατηγορία για τις motherboard ή στείλε email στον κατασκευαστή... το να την αφήσεις να χαλάσει τελείως προφανώς και ΔΕΝ είναι λύση... δεν είμαι τεχνικός ώστε να σε βοηθήσω περαιτέρω...

Δημοσ.

Παιδια δηλαδη αποκλειεται απλα να το αφησω και να μην συμβει τιποτα ε?

Μπορεί και να μκη συμβεί τίποτα... αλλά είσαι διατεθημένος να το ρισκάρεις;

?

Σορυ λάθος ποστ... tongue.png

Δημοσ.

Μπορεί και να μκη συμβεί τίποτα... αλλά είσαι διατεθημένος να το ρισκάρεις;

Σορυ λάθος ποστ... tongue.png

Δεν πειραζει! Το θεμα μου ειναι, λες να επηρεασει και τιποτε αλλο πανω που εχω τωρα αν εχει θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...