Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι βεβαια.... δεν τιθεται τετοιο θεμα . 

Δεν μου έχεις πει ακομη ποιο τροφοδοτικο έχετε και αν δοκίμασες αλλες μνήμες!

αν έχει 8 pin η μητρική για cpu και συνδεθεθεί το 4 pin σε αυτό ,σίγουρα δεν είναι πρόβλημα????

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

coolerman

άκυρο

Δημοσ.

αν έχει 8 pin η μητρική για cpu και συνδεθεθεί το 4 pin σε αυτό ,σίγουρα δεν είναι πρόβλημα????

Ναι...

Αρκει το τροφοδοτικο να ειναι σωστό.

Δημοσ.

οχι βεβαια.... δεν τιθεται τετοιο θεμα . 

Δεν μου έχεις πει ακομη ποιο τροφοδοτικο έχετε και αν δοκίμασες αλλες μνήμες!

sorry για την καθυστέρηση μου αλλά είχα ένα προβληματάκι. λοιπόν άλλαξα μνήμες, δοκίμασα και τα δυο slot αλλά δυστυχώς τίποτα! δοκίμασα μόνο ddr2 μνήμες. 

Link.png Site: http://www.thermaltake.co.nz/product/Power/TR2power/w008990/w008990.html"> τροφοδοτικό 

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554789">ram

Δημοσ.

ότι δίνει ρεύμα στην ψήκτρα η μητρική δεν σημαίνει ότι είναι και λειτουργική έτσι?

Δημοσ.

Φιλε μου,πριν ξεκινησεις το συστημα σου,εκανες ενα bios reset,μπας και εχει κρατησει τιποτα ρυθμισεις που σε κολανε?

Δημοσ.

Φιλε μου,πριν ξεκινησεις το συστημα σου,εκανες ενα bios reset,μπας και εχει κρατησει τιποτα ρυθμισεις που σε κολανε?

εννοείς να βγάλω την μπαταρία της μητρικής? κάτι σε clear mos? Η μητρική μάλλον και λέω μάλλον διότι δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι έχει χρησιμοποιηθεί. είναι καινούργια και μου την έδωσε ένα φιλαράκι! 

Δημοσ.

Συνδεεις,σκληρο,καρτα γραφικων,καλωδια τροφοδοτικου και ολ`αυτα εξω απο το κουτι,σε κανα τραπεζι.

Δεν βαζεις καθολου μνημες και εχεις βγαλει και την μπαταρια απο την μητρικη.

Με ενα μεταλικο αντικειμενο (κατσαβιδακι,μυτη απο στυλο,συρματακι) ακουμπας στιγμιαια τα δυο pin της μητρικης σου που ειναι για το power swich,ωστε να δωσει ρευμα στην μητρικη (ενοειται οτι εχεις βαλει και το φις στην πριζα).

Αφηνεις για καμια 10αρια δευτερα να δουλεψει η μητρικη σου και βγαζεις το καλωδιο απο την πριζα(αφου το βγαλεις,βγαλτο και απο το τροφοδοτικο σου).

Ξαναπερνεις το μεταλικο αντικειμενο, το ακουμπας παλι στα ιδια pin του power swich και το κρατας για καμια 10αρια δευτερα,για να αποφορτιστουν οι πυκνωτες της μητρικης.

Βαζεις μπαταρια και μνημες και αν υπαρχει καποιο προβλημα απο το bios που σε εκοβε,θα επανελθει σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ο Θεος βοηθος...

Δημοσ.

Συνδεεις,σκληρο,καρτα γραφικων,καλωδια τροφοδοτικου και ολ`αυτα εξω απο το κουτι,σε κανα τραπεζι.

Δεν βαζεις καθολου μνημες και εχεις βγαλει και την μπαταρια απο την μητρικη.

Με ενα μεταλικο αντικειμενο (κατσαβιδακι,μυτη απο στυλο,συρματακι) ακουμπας στιγμιαια τα δυο pin της μητρικης σου που ειναι για το power swich,ωστε να δωσει ρευμα στην μητρικη (ενοειται οτι εχεις βαλει και το φις στην πριζα).

Αφηνεις για καμια 10αρια δευτερα να δουλεψει η μητρικη σου και βγαζεις το καλωδιο απο την πριζα(αφου το βγαλεις,βγαλτο και απο το τροφοδοτικο σου).

Ξαναπερνεις το μεταλικο αντικειμενο, το ακουμπας παλι στα ιδια pin του power swich και το κρατας για καμια 10αρια δευτερα,για να αποφορτιστουν οι πυκνωτες της μητρικης.

Βαζεις μπαταρια και μνημες και αν υπαρχει καποιο προβλημα απο το bios που σε εκοβε,θα επανελθει σε εργοστασιακες ρυθμισεις και ο Θεος βοηθος...

Έκανα ακριβώς ότι μου είπες αλλά δυστυχώς πάλι τίποτα! θα ήθελα να σε ρωτήσω μια λεπτομέρεια  πάνω η μητρική γραφεί μνήμη ddr2 1066 και ddr3 1333 ενώ εγώ έχω Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554789"> αυτή . πιστεύεις ότι παίζει κάποιο ρόλο που είναι 800 αυτή που έχω και για αυτό δεν ανοίγει; αύριο θα δοκιμάσω και μια ddr3!

Δημοσ.

Έκανα ακριβώς ότι μου είπες αλλά δυστυχώς πάλι τίποτα! θα ήθελα να σε ρωτήσω μια λεπτομέρεια  πάνω η μητρική γραφεί μνήμη ddr2 1066 και ddr3 1333 ενώ εγώ έχω Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554789"> αυτή . πιστεύεις ότι παίζει κάποιο ρόλο που είναι 800 αυτή που έχω και για αυτό δεν ανοίγει; αύριο θα δοκιμάσω και μια ddr3!

Οτι ειπε ο απο πανω.Μπορεις να βαλεις DDR2 εως 1066Mhz.

Δοκιμασε και αυτο που λες με την DDR3

Συγνωμη που δεν μπορω να σου απαντησω αμεσα,αλλα ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδι.

Δημοσ.

Οτι ειπε ο απο πανω.Μπορεις να βαλεις DDR2 εως 1066Mhz.

Δοκιμασε και αυτο που λες με την DDR3

Συγνωμη που δεν μπορω να σου απαντησω αμεσα,αλλα ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδι.

τελικά δοκίμασα και σε ddr3 αλλά τίποτα! με έπιασε απελπισία  και την έδωσα σε ένα κατάστημα για να την κοιτάξουν εκεί!!! εάν χρειαστεί να πάρω κάποια καινούργια μητρική τι προτείνεις για αυτόν τον επεξεργαστή? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...