Kostas360 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Παιδιά έχω ένα Laptop HP Pavilion G6 (i7 ,6GB ,RADEON HD 7670M (2GB) ,HDD)... Και θέλω να ρωτήσω αν με την συγκεκριμένη κάρτα μπορώ να παίξω παιχνίδια όπως το Βattlefield 3 ,Assassin's Creed 3 ή Revelations ,Crysis 2 και στην καλύτερη περίπτωση Far Cry 3 ?? Τα παιχνίδια αυτά θέλω να τα παίζω σε medium προς high settings δηλαδή σε ανάλυση 1366 Χ 768 και θα ρυθμίσω και τα in-game settings μέχρι να βρω τη χρυσή τομή στη συνάρτηση απόδοσης - ποιότητας!!! Γίνεται??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από την συγκεκριμένη κάρτα?
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Απο την στγμή που έχεις ήδη το laptop γιατι δεν δοκιμάζεις! Λογικά ναι θα μπορείς να τα τρέχεις σε medium προς low ρυθμίσεις σε αυτή την ανάλυση. Αναλόγως βέβαια και το παιχνιδι. http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html 1
Kostas360 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Απο την στγμή που έχεις ήδη το laptop γιατι δεν δοκιμάζεις! Λογικά ναι θα μπορείς να τα τρέχεις σε medium προς low ρυθμίσεις σε αυτή την ανάλυση. Αναλόγως βέβαια και το παιχνιδι. http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html Κοίτα επειδή τα παιχνίδια μου αρέσει να τα αγοράζω και όχι να τα κατεβάζω ,αν τελικά κάποιο από αυτά δεν παίζει στις ρυθμίσεις που θέλω τότε θα έχω δώσει πεταμένα λεφτά... Παρόλα αυτά το notebookcheck δεν το εμπιστεύομαι και πολύ... Βλέπω πάντως κάποια βίντεο στο youtube στα οποία παίζονται παιχνίδια όπως το AC3 και το Battlefield 3 σε υψηλά settings!!!
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κοίτα επειδή τα παιχνίδια μου αρέσει να τα αγοράζω και όχι να τα κατεβάζω ,αν τελικά κάποιο από αυτά δεν παίζει στις ρυθμίσεις που θέλω τότε θα έχω δώσει πεταμένα λεφτά... Παρόλα αυτά το notebookcheck δεν το εμπιστεύομαι και πολύ... Βλέπω πάντως κάποια βίντεο στο youtube στα οποία παίζονται παιχνίδια όπως το AC3 και το Battlefield 3 σε υψηλά settings!!! Δικαιωμα σου να μην το εμπιστεύεσαι αλλα αυτό δεν παυει να το κανει ενα απο τα πιο αξιοπιστα site για laptop hardware! Απο εκει και πέρα μπορείς να κατεβάσεις το παιχνιδι απο τον θείο .. να δοκιμάζεις αν παιζει ανεκτά για τα γουστα σου και μετα να το αγοράσεις!
Kostas360 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό crack για Battlefield 3 ή AC3?
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του φορουμ. Ψαξε στα γνωστά τορενταδικα και κατι θα βρεις σιγουρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα