Προς το περιεχόμενο

crypro Redi 215

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη αλλα οταν παω να επεξεργαστω την λιστα καναλιων και να βαλω την ΕΤ1 στο 0001 απο το 0901 που μου το εχει δεν το αλλαζει....Το μονο που κανει ειναι να του αλλαζει θεση..πχ 0001 Alpha- 0901 Et1 το κανει 0901 Et1-0001 Αlpha

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποια βήματα ακολούθησες, αλλά τον συγκεκριμένο οδηγό τον βρήκα σε άλλο φόρουμ για τον crypto redi 200. Αν υπάρχουν οι ίδιες επιλογές στο μενού και το τηλεκοντρόλ σου, δοκίμασε το.

1) Πας στην λίστα των καναλιών
2) Πατάς το κίτρινο κουμπί του τηλεκοντρόλ
3) Θα δεις ότι στο μενού, το "move" (αν δεν κάνω λάθος) που είναι σε κίτρινο πλαισιάκι, ανασηκώνεται
4) Μετακινείσαι με τα πάνω κάτω βελάκια στο κανάλι που θες να μετακινήσεις. Πχ στο Νο 18 που είναι η ΕΤ1. Μόλις το Νο 18 είναι σκιασμένο (μαρκαρισμένο), πατάς ΟΚ. Πατάς πάνω-κάτω βελάκια για να το μετακινήσεις όπου εσύ θες, πχ. στην θέση 01
5) Μόλις πάει στην 01 πατας εντερ (ΟΚ).
6) Κάνεις τα βήματα 4. και 5. και για όλα τα υπόλοιπα κανάλια που θέλεις να μετακινήσεις
7) Μόλις τελειώσεις, πατάς exit 2 φορές. Μετά το πρώτο exit θα δεις το κίτρινο πλαισιάκι να ξανακάθεται στην θέση του και στο 2ο exit σε ρωτάει να αποθηκεύσεις τις αλλαγές και πατάς ΟΚ.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

αυτο κανω αλλα αντι να αλλαξει θεση οπως λες στο βημα 4 παιρνει μαζι και τον αριθμο

Θα ανεβασω και δυο pic να καταλαβεις τι εννοω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...