Προς το περιεχόμενο

120 mm fans για Xigmatek Aegir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτασεις για να βαλω 2 ανεμιστηρες πανω στην ψυχτρα...Ιδιαιτερες προτιμησεις δεν εχω(θα ηθελα ενα χρωματακι βεβαια μπλε-κοκκινο-πρασινο) και να μην ξεπερνα η τιμη και των 2 τα 35e....

Δημοσ.

Κοιτα για αποδοση σε ψύκτρα-ψυγείο θέλεις ανεμηστήρες με high static pressure.

Εγώ ιδανικά θα πήγαινα στους noctua..

Ενναλακτικά εδω...

http://www.skroutz.gr/s/2272281/Scythe-GentleTyphoon-120mm-Silent-1850rpm.html

και θα έπαιζα με fan controller.

Αυτα τα δύο μοντέλα θεωρούνται ότι καλύτερο για αποδοση σε ψύκτρες-ψυγεία!

Δημοσ.

Αν η μητρική σου υποστηρίζει έλεγχο στροφών σε όλες τις εξοδους της για ανεμηστήρες τότε ναι γινεται σιγουρα μεσο bios. Για το speedfan δεν έχω ιδέα αν δουλεψει. Δεν το πήγα ποτε το συγκεκριμενο προγραματακι οποτε και δεν το χρησιμοποιησα και ποτέ!

Δημοσ.

Για ποση διαφορα θερμοκρασιας μιλαμε με εναν απο αυτους τους δυο ανεμιστηρες σε σχεση με τους απλους των 8-9e;

Δημοσ.

επεξεργαστη που εχεις φιλε μου?

ο ανεμιστηρaς της aegir  γιατι δεν σου κανει??

για μενα η πιο οικονομικη λυση αποδοσης τιμης ειναι να αγορασεις εναν artic f12pwm τον λευκο  o οποιος θα ειναι μια χαρα...

κακα τα ψεμματα το να πας στον noctua  ο οποιος ισως ειναι ο τοπ αυτη την στιγμη για στατικη πιεση δεν θα δεις τεραστιες διαφορες λογω της ψυκτρας σου .... οχι οτι δεν ειναι καλη  το αντιθετο...

πολλα λεφτα ο νοκτουα για 2-3 βαθμος διαφορα που θα δεις σε real life  απο εναν αλλο(παντα εχοντας ως βαση την ψυκτρα σου και το γεγονος οτι ειναι αεροψυκτρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...