sakis13sakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ωταν βαζω τους drivers για την hd 6870 δεν με αφινη να ολοκληροθη ολη η διαδικασια και κανη ρεσετ απο μονος του ο υπολογιστης η αναλιση μενη σε επιπεδα 640χ480 ηπαρχει καπια λυση? με το cpu -z διχνει οτι υπαρχει μεσα η καρτα δοκιμασα να τους περασω και σε windows 7 windows xp windows 8 και linux αλα δεν γινεται με τιποτα παντα το ιδιο αποτελεσμα αλαξα καλοδια μπριζες εκανα οτι ηταν δυνατον
3leven Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μολις αγορασες τη καρτα , η εκανες format και απο εκει και επειτα σταματησε να δουλευει η gpu?Το γεγονος οτι δεν σε αφηνει σε κανενα λειτουργικο μου κανει για hardware προβλημα..Tι τροφοδοτικο εχεις?
sakis13sakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 500βατ απο αγγελια το πηρα και με το που το παρελαβα δεν λειτουργουσαι το παιδι που το αγωρασα μου λεη οτι πριν μου το στιλη δουλευαι μια χαρα με αυτο το τροφοδοτικο ωταν αλαζω τη καρτα γραφικων και βαζο τη δικια μου τοτε παιζη μια χαρα εχω τη gt 430
3leven Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο ξερεις? Μαρκα κτλ.
sakis13sakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οχι δυστιχως δεν το εχω μπροστα μου αλλα απο τη στιγμη που πριν επεζαι αποκλιο να τη κανη το τροφοδοτικο
3leven Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ποια ειναι η αλλη καρτα που δοκιμασες?Βρες το τροφοδοτικο και πες μας.Κατσε γιατι μπερδευτηκα. Ειπες πηρες το τροφοδοτικο απο αγγελια αλλα δεν λειτουργουσε και μετα λες πριν επαιζε.Τελικα τι γινεται με το τροφοδοτικο?
sakis13sakis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Των υπολγιστη ολοκληρο πηρα απο αγγελια αλλα δεν μου δουλευη η καρτα γραφικων η καρτα η δικια μου που δοκιμαζω και παιζη μια χαρα ειναι η gt 430 το παιδι που μου το πουλισαι μου ειπε οτι με αφτο το τροφοδοτικο παιζη μια χαρα η 6870
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα