c0prse_grinder Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω ενα Thinkpad L520 και σκεφτομαι να παρω το HDD Caddy με το οποιο βγαινει το dvd-rw και μπαινεις 2ος σκληρος δισκος πανω στο Laptop. Κατι πηρε το αυτι μου ομως οτι πρεπει να επιλεξω απ'τους "λεπτους" ssd για το Thinkpad.. Αυτος που εχω στο ματι ειναι ο Samsung 840 120GB. Μηπως θα ηταν προτιμοτερος ο Sandisk Extreme 120GB ( Site: http://www.amazon.co.uk/SanDisk-SDSSDX-120G-G25-Extreme-7200rpm-Internal/dp/B006EKJCWM/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1364110601&sr=1-4">link ) ? To budget ειναι ως εκει στα 100 ευρω, αλλα οσο φθηνοτερο, τοσο το καλυτερο
george kesoglu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εγω θα σου προτεινα εαν ειναι απο τα τελευταια μοντελα L520 εαν στην θυρα Νο 5 εχει υποδοχη για msata ssd οποτε κρατας τον μαμα δισκο για αποθηκη βαζεις το λειτουργικο στον msata ssd και σου μενει και το DVD για ψαξτο λιγο,, μπορει ο msata ssd να ειναι λιγο πιο ακριβος αλλα τα γλυτωνεις απο αλλου [/url] Uploaded with ImageShack.us" />
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα