InTheEnd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εδω και καποιο καιρο,πχ οταν παιζω ενα παιχνιδι η και οταν δεν κανω τιποτα απλα ακουο μουσικη,στην αρχη αρχιζει και κολαει η μουσικη και μετα και το ποντικι μαζι και μετα φτιαχνεται,αλλες φορες δεν μπαινουν καποιες σελιδες,και σημερα μου εκανε και αποσυνδεση Χρηστη,εκανε αναζητηση για ιο και δεν βρηκα τιποτα τι να κανω? Δεν θελω να κανω φορματ γιατι εχω πολυ σημαντικα αρχεια μεσα και δεν μου αρεσει ολο αυτο το μπερδεμα...
stelios_2809 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τι σύστημα και περιφερειακά έχεις ; Sent from my iPhone using Insomnia
mikegad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 κανε ένα memtest ,να δεις αν είναι εντάξει οι μνήμες σου.
InTheEnd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τι σύστημα και περιφερειακά έχεις ; Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο στην υπογραφη μου αδερφε. κανε ένα memtest ,να δεις αν είναι εντάξει οι μνήμες σου. Πως κανω "memtest" ?
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλα μου λιγο ασχετο με το θέμα σου αλλα τα ''πολυ σημαντικα μας'' τα κρατάμε τουλαχιστον σε αλλα δύο διαφορετικα back up (αλλους δισκους, dvd κτλ) . Στο λέω διοτι ένας σκληρός μπορει να σε αφήσει ανα πασα ώρα και στιγμή και μετα να τα κλαίς τα αρχεία σου.
InTheEnd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλα μου λιγο ασχετο με το θέμα σου αλλα τα ''πολυ σημαντικα μας'' τα κρατάμε τουλαχιστον σε αλλα δύο διαφορετικα back up (αλλους δισκους, dvd κτλ) . Στο λέω διοτι ένας σκληρός μπορει να σε αφήσει ανα πασα ώρα και στιγμή και μετα να τα κλαίς τα αρχεία σου. Το ξέρω... Απλά βαριέμαι να μπω σε αυτήν την διαδικασία...
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το ξέρω... Απλά βαριέμαι να μπω σε αυτήν την διαδικασία... Ok επιλογη σου.... Αλλα αν δω καμια μερα κανενα θεμα στα μεσα αποθηκευσης "τα έχασα ολα και ειμαι σε απογνωση'' να ξέρεις ότι θα στην πω!
coolerman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πως κανω "memtest" ? κατεβάζεις το memtest Site: http://www.memtest86.com/download.htm">MemTest διαλέγεις με τί θα το τρέξεις,τό "καίς" μέ cd/dvd η μέ usb flash. τό αφηνείς αρκετή ώρα να τεστάρει μνήμες. από ύγεια σκληρού δίσκου πώς είσαι; θερμοκρασίες gpu/cpu;; **θα συμφωνήσω με τόν walkersw..αυτά τά πράγματα δέν τά αφήνουμε "ξεκρέμαστα",μία θά σού κάνει καί θά κλαίς τά αρχεία σου.
InTheEnd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εχω 3 σκληρους δισκους,θα κατσω αν ειναι να τα βαλω. τελος παντων, τωρα που επαιζα League of Legends ξαφνικα αρχισε να δουλευει αργα ακουγοταν ενας ηχος απο τα ηχεια "bip bip bip" και μου εκλεισε οτι ειχα ανοιχτο ,browser Lol ktlp
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Θερμοκρασίες μου βρωμάνε.... τσεκαρε τες με το hwinfo και ποσταρε screenshot εδώ.
mikegad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 βάλε και το hd sentinel να δεις τι λέει απο health
InTheEnd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 HWInfo:http://prntscr.com/xmby7http://prntscr.com/xmbw6Επειδη ημουν στο League Of Legends πατησα Alt+Tab ξερετε.. για να βγω,και ξαφνικα αρχισε να μου ανοιγοκλεινει το παραθυρο του Chrome σαν τρελο....
mikegad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Και οι δίσκοι αστέρια φαίνονται...δες τις μνήμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα