Dr_73 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ήθελα να ξεφορτωθώ το utorrent (ή μtorrent) από τα windows 7 pro. Παρόλο που το έκανα uninstall , εμφανιζόταν και πάλι !!!! Όταν έκανα δεξί κλικ σε αρχεία .avi μου έβγαζε επιλογή να ανοίξουν και με το utorrent !!!!! Άνοιξα το regedit και έκανα search τη λέξη "utorrent" και όποιο σχετικό κλειδί μου έβγαζε το έκανα delete !!! Έτσι στο δεξόι κλικ στα .avi δεν μου βγάζει πλέον το utorrent. Μπορεί να δημιουργήθηκε πρόβλημα στην εγκατάσταση των windows ;;;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Θεωρητικα οχι, δεν εχεις προβλημα. Πρακτικα και για 99.9% σιγουρια, θα πρεπει να εχεις κρατησει backup ολων των κλειδιων που διεγραψες και να ελεγξεις ενα-ενα τι κανει. 1
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κι εγώ λέω ότι δεν έγινε τίποτα κακό, μάλλον είχες συσχετίσει κατά λάθος τα avi αρχεία με το utorrent. Άνοιξε μια φορά ένα avi και μάλλον θα σου ζητήσει να επιλέξεις προεπιλεγμένο πρόγραμμα. Μαρκάρισε αυτό που θέλεις και τσεκάρισε να ανοίγει πάντα με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα