geodark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ετσι οπως έχω τους ανεμιστήρες στημμένους και αυτά τα φίλτρα να έπαιρνα πάλι τανζανιές θα έπρεπε να κάνω για να τα βάλω Btw πέρασα τα φίλτρα του απορροφητήρα. GG. Τα συνιστώ για οποιον το χει στο μυαλό του. Ο φόβος μου μήπως μπουκώνουν εξαφανίστηκε. Το πήγα ένα βήμα παραπέρα και κούμπωσα με αυτό και τις πλαινές που δεν μου χρησίμευαν. 1
george kesoglu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το πήγα ένα βήμα παραπέρα και κούμπωσα με αυτό και τις πλαινές που δεν μου χρησίμευαν. σωστος ξεχασα να στο πω αλλα ευτυχος το σκεφτικες 1
geodark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Για κάποιον που δεν τον νοιάζει η εμφάνιση είναι ο,τι πρέπει Και από θερμοκρασίες σε ήρεμη φάση: Και σε full: Καμία διαφορά ουσιαστικά se σχέση με τα παλιά. Xαροπαλεύει να πάει πάνω απο 70 CPU: q9550 quad core o/c @ 3.8
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλα οτι θα σου κόβει ένα 50 - 60% της ροής είναι το μονο σιγουρο όμως!
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αστο καμια ωρα σε full να προλαβει να ζεσταεθει ο αέρας μεσα στο κουτι και ξεναπόσταρε!! Η ενναλακτικα ζορισε και την καρτα!!
geodark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αυτά είναι μετά από 45 λεπτά φαντάσου. Η gpu δεν πρόκειται να ζοριστεί και ποτέ της αλλα θα το κάνω μόνο και μόνο γιατί με έβαλες και εμένα στην περιέργια Update: 50 λεπτά μετά. Με Furmark @1600x900 test (εχω την nvidia 9600GT) και Q9550 τσίτα. Άρα από εμένα πέρασε το test! Και μέσα σε κάτι δευτερόλεπτα αφ'ότου τα κλεισα πέσανε στα φυσιολογικά
geodark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ε 75 μαξ δεν είναι και λιγο! Με ψύκτρα 3ετίας? Μάλλον οχι. Όχι ότι είναι καμιά χάλια. 65αρι είχα σκάσει τότε αλλά...
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 η 3ετια δεν παιζει ρολο. το ποια είναι παιζει!
geodark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Scythe Ninja δεν θυμαμαι μοντελο ακριβως.
geodark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 H ιντελ θετει ως max τα 71.4 σιγά τα ωά! Kαλά ξεφεύγουμε πάντως το θέμα είναι αν είχα τις ίδιες επιδόσεις με τα άλλα φίλτρα που υπήρχαν. Τις έχω. Αν κάποιου του τύχει κάτι άλλο ας μας πει να ξέρουμε αν και δεν το νομίζω
george kesoglu Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 εαν μπουν με σειρα 1) πλεγμα - σιτα κουτιου 2) φιλτρο 3) ανεμηστιρακι δεν εχει καμια επιπτωση στην θερμοκρασια και στο airfloow του κουτιου στο μαξ επι 50 λεπτα και χωρις φιλτρο παλι αυτες τις θερμοκρασιες θα ειχε ο επεξεργαστης στο συγκεκριμενο hardware τωρα εαν ειναι υψηλες η λυση πρεπει να βρεθει αλλου και οχι στο ξιλωμα του φιλτρου ισως νεα παστα η΄πιο μεγαλα φουρφουρια κτλ δωστε βαση στην μητρικη και στους σκληρους εκει φαινεται το airfloow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα