original911 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον ξεκιναω...Πριν κανα μηνα αλλαξα μοντεμ επειδη εσπασα το αρχικο που δινει η HOL .Η αιτια ξαφνικα συνεχεις αποσυνδεσεις κ αργη ταχυτητα.Ως αντικαταστατη εβαλα ενα thomson tg585v7.Αρχικα το προβλημα εδειχνε να εχει φτιαχτει μεχρι που ξυπναω ενα πρωι κ βλεπω οτι δεν εχω ιντερνετ.Αναβοσβηναν το λαμπακι του broadband κ το λαμπακι του ιντερνετ παρεμεινε κλειστο.Στην αρχη μιλησα με τους τεχνικους νομιζοντας πως φταιει οτι δεν ειχα κανει το setup στο μοντεμ.Εβαλα τους κωδικους αλλα τιποτα.Οι τεχνικοι της ΧΟΛ μου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικο σπιτι γιατι μαλλον θα φταιει η εγκατασταση του σπιτιου.Κ ξαφνικα μετα απο μια μερα το ιντερνετ επανερχεται αλλα η συνδεση ειναι υπερβολικα αργη.Μεχρι που σε μερικα βιντεο του youtube δεν μπορει να τα φορτωσει σε αναλυση 360p!!Δοκιμασα κ το thomson tg585v8 αλλα τζιφος.Καποια βοηθεια μαγκες απο καποιον γνωστη?Ευχαριστω προκαταβολικα! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2013 από original911
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Κάνε print screen τη σελίδα του ρούτερ,για να δούμε τα στοιχεία που δίνει.
original911 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν ξερω που να το δω ξερεις εσυ να μου πεις ακριβως που ειναι? Αν δεν κανω λαθος αυτο ζητας
original911 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Παιδια αλλαξα το καλωδιο που συνδεει το μοντεμ με το σπλιτερ κ ειδα διαφορα στην ταχυτητα.Οριστε κ ενα sceenshot απο το ρουτερ.
argirisparxas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Με το attenuation που έχεις θα έπρεπε να κλειδώνεις παραπάνω πάντως.
original911 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Με το attenuation που έχεις θα έπρεπε να κλειδώνεις παραπάνω πάντως. Εχεις καμια συμβουλη μηπως το καταφερω αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα