badvariemai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Parathetw kai egw mia lista apo tragoudia pou exw se mp3 apo ta 80s. Einai epiloges apo ta cd pou eixe kikloforisei i kathimerini ana etos (Istoriko kai mousiko leukoma). Einai ola sigoura dekaetias 80 polla omws exoun anaferthei kai pio panw. Isw vreis kai kanena apo edw... Αλεξίου Χ - Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια.mp3 Αλεξίου Χ - Φεύγω.mp3 Αλεξίου Χ. - Αγαπητέ μου θείε Τάκη.mp3 Αλεξίου Χ. - Ξημερώνει.mp3 Αλεξίου Χ. - Όποια και να είσαι.mp3 Αλεξίου Χ.- Βήμα-Βήμα.mp3 Αλεξίου Χ.- Ερωτικό.mp3 Αλεξίου Χ.- Η νύχτα θέλει έρωτα.mp3 Αλεξίου Χ.- Μη μου λές πως δεν πονάω.mp3 Αλεξίου Χ.- Μία είναι η ουσία.mp3 Αντύπας - Και μόνο που με κοιτάς λιώνω.mp3 Βελής Λ.- Με το στόμα γεμάτο φιλιά.mp3 Βιτάλη Ε. - Παράλογα αγαπάς.mp3 Βόσσου Σ. - Το φιλαράκι.mp3 Γαλάνη Δ. - Της Ελενίτσας της κολυμβήτριας.mp3 Δάκης - Αλαλούμ.mp3 Δήμου Ε. - Δεν πιστεύω.mp3 Δήμου Ε. - Ετοιμάζω ταξίδι.mp3 Δήμου Ε. - Κυκλοφορώ και οπλοφορώ.mp3 Δήμου Ε.-Λ.Παπαδόπουλος - Πάρε πασά μου.mp3 Διαμάντη Λ. - Πάμε πακέτο.mp3 Διαμάντη Λ.- Δεν παντρεύομαι.mp3 Διαμάντη Λ.- Πυρετός.mp3 Διονυσίου Σ. - Τα πήρες όλα.mp3 Διονυσίου Σ. - Της γυναίκας η καρδιά.mp3 Διονυσίου Σ.- Ο Σαλονικιός.mp3 Θεοδόσης Δ. - Έτσι σ'αγάπησα.mp3 Θεοδόσης Δ. - Κι όλο εγώ περίμενα.mp3 Κανελίδου Α. - Αν ξαναγεννιόμουνα .mp3 Κανελίδου Α. - Πόσο γλυκά με σκωτώνεις.mp3 Κανελλιδου Α. - Μια περιπέτεια.mp3 Κανελλίδου Α. - Μονά ζυγά.mp3 Κατσιμίχας Π. - Μια βραδυά στο λούκι.mp3 Κηλαηδόνης Λ.- Έλα απόψε να χορέψουμε μαζί.mp3 Κόκοτας - Μη κλαις.mp3 Λοίζος Μ. - Σ'ακολουθώ.mp3 Μαντώ - Αγκαλίτσες και φιλάκια.mp3 Μαρινέλλα - Τολμώ.mp3 Μηλιώκας Γ. - Ποιμενικό ροκ .mp3 Μηλιώκας- Μάνου - Ροζ.mp3 Μητσιάς Μ. - Επειδή σ'αγαπώ.mp3 Μπίνης Τ.- Στου θωμά.mp3 Πάριος - Για πάντα μαζί.mp3 Πάριος - Εγώ και εσύ.mp3 Πάριος - Είμαι τρελός που σ'αγάπησα.mp3 Πάριος - Έλα αν θες της τρελής να γίνει.mp3 Πάριος - Έλα κρυφά έλα λαθραία.mp3 Πάριος - Νάμουνα θεός.mp3 Πάριος - Όλα για τον έρωτα.mp3 Πάριος Γ. - Αν δεν είχα και σένα.mp3 Πάριος Γ. - Ντάρι ντάρι.mp3 Πάριος Γ. - Το τραγούδι του Χάρη (Πιο καλή η μοναξιά).mp3 Πάριος&Αλεξίου - Κόκκινο γαρύφαλλο.mp3 Πάριος-Μαρινέλλα - Και να που γύρισες.mp3 Πουλόπουλος - Για αυτό σου λέω σβήσε το φως.mp3 Πουλόπουλος Γ. - Φίλε μου.mp3 Ρακιντζής Μ. - Κάνε μια ευχή.mp3 Ρακιντζής Μ.- Μωρό μου φάλτσο.mp3 Σαρής Γ - Με τα φώτα νυσταγμένα.mp3
Reginald Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 sto mpanaki-manaki einai o mpoulas E mono aytos tha borouse na itan!!!
iignatios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 paidia poli endiaferon thema.....tou xaritodiplomenou pou eixe kanei epitixia kai ekso pos legotan?sunfox kapos elege.den ksero an itan se group i ox
Cristina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 paidia poli endiaferon thema.....tou xaritodiplomenou pou eixe kanei epitixia kai ekso pos legotan?sunfox kapos elege.den ksero an itan se group i ox "Lost In The Night" Δεν ήταν σε group.
Bspus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Termites - poso se thelo Kazoulis - Anna, An isoun aggelos, Fani, kati na gyalizei Nomizo oti einai 80's ola auta
Cristina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Του Καζούλη, εκτός από το "Φανή" που δεν θυμάμαι, αλλά νομίζω πως είναι 80ς, τα υπόλοιπα είναι του 1993.
dim_b Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Τα τρία απ'αυτά ("Αν ήσουν Άγγελος", "Κάτι να γυαλίζει" και "Αεροπλάνα") είναι από το άλμπουμ "Κάτι να γυαλίζει" του 1992. Γιά κάποιους λόγους, θυμάμαι πάρα πολύ καλά την περίοδο που είχε κυκλοφορήσει. Η "Φανή" είναι το πρώτο τραγούδι του που είχα ακούσει (δεν ξέρω όμως αν ήταν και ο πρώτος του δίσκος) και πρέπει να είχε κυκλοφορήσει στα τέλη της δεκαετίας του '80 ή το αργότερο το 1990.
BalDwin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδιά,το "σφηνάκι",αρχές 90's ποιος το έλεγε?Πολύ μου άρεσε τότε,αλλά πού να βρεθεί τώρα...
Cristina Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδιά,το "σφηνάκι",αρχές 90's ποιος το έλεγε?Πολύ μου άρεσε τότε,αλλά πού να βρεθεί τώρα... "Κήπος" λέγεται. Τραγουδούσε η Μαρίνα Σκιαδαρέση.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 ^^ Kai moutoxe steilei kapoios insomniac alla to exasa
ekkli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 μία σημείωση: ο γιοκαρίνης θεωρείτο πολύ σοβαρός συνθέτης με σπουδές κλασσικής μουσικής -αυτοβιογραφικά στοιχεία περιέχει το "νοσταλγός του r'n'r". ήταν στον κύκλο του παύλου, παρέα με πουλικάκο κ τον ζωζ πιλλαλή. θυμάμαι σίγουρα, ότι συμμετείχε στο "ζορμπα δε φρικ" που είχε κάνει παραγωγή ο πουλικάκος. από όλη αυτή την παρέα όμως ήταν ο πιο χαβαλές -κάτι που φαίνεται στα κομμάτια του κ στην γενική πορεία του (όχι ότι κ οι άλλοι πήγαν μπροστά, ένιγουέι....).
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 ^^ Kai moutoxe steilei kapoios insomniac alla to exasa Μη στεναχωριέσαι μωλέ! :| Τώρα μπορεί να στο στείλει άλλος Insomniac! Μάλλον άλλη...
iignatios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 den einai to lost in the night.......elege sunfox.....k aarxisan ola ksafnika
Cristina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 iignatios, άμα σου πω πως τώρα πρόσεξα το "sunfox" που είπες...; Μήπως ήταν κάποια ελληνική version του "Some Folks" των Street Boys;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.