Finn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει τιτλους απο ελληνικα 80s οπως το Καλοκαιρακι,καλοκαιρινες διακοπες,αποψε λεω να μη κοιμηθουμε..2002 GR ...ο μπαμπης ο φλου ..κτλ κτλ κτλ.. ευχαριστω
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Μου ερχονται ολα τα καρακιτς τωρα, δεν ξερω γιατι... Γιαννης Γιοκαρινης - Αχ Ευλαμπια Πωλινα - Παμε για τρελες στις Σευχέλλες Αλέξια - Το ξερω (Μου διαφευγει ο... καλλιτεχνης!) - Μπανακι μανακι (το θυμαται κανεις???) Κώστας Μπίγαλης - Μου λείπεις Κώστας Χαριτοδιπλωμένος - Lost in the night Πασχαλης - Παραδώσου λοιπόν (ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ) Καίτη Γαρμπη - Πρόβα Ελενη Δημου - Ανησυχω Νικος Πορτοκαλογλου - Ειμαστε πια πρωταθλητες Μαργαριτα Ζορμπαλα - Κατι γινεται Γιαννης Μηλιωκας - Για το καλο μου Και για την ιστορια, ο Μπάμπης ο Φλου βγηκε το 1978 :wink:
Jheremias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Καθώς και όλα του Μηλιώκα, και από τους 2 δίσκους που έβγαλε... Σκύλα, Greco Mascara κλπ κλπ κλπ
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 (Μου διαφευγει ο... καλλιτεχνης!) - Μπανακι μανακι (το θυμαται κανεις???) Νομίζω ήταν ο Σάκης Μπουλάς.
AbreLosOjos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Κάποια από τα παρακάτω είναι 80s άλλα είναι 90s: Ελένη Δήμου, Παπαδόπουλος - Πάρε πασά μου Δάκης - Μαρίνα, Μαρίνα Ζιγκ Ζάγκ - Δεν είμαι τρομοκράτης Πωλίνα - Ροζ μπικίνι Κελαιδόνης - Το μάτς Μπονάτσος, Αλέξια - Είσαι παιδί μου πειρασμός Μαντώ - Ρούχο δανεικό Αλέξια - Άσπρο μαύρο Αντύπας - Μ'αγαπάς; ...πιο δυνατά Αλέξια - Νύχτες στη Μύκονο Γιαννούλης - Θέλεις να τα φτιάξουμε; Αντύπας - Καμπριολέ Μπέζος - Θωρακισμένη μερσεντές Πασχάλης, Μπέσσυ Αργυράκη - Μάθημα σολφέζ Μπίγαλης - Βαρκάδα Βόσσου - Η άνοιξη Μαντώ - Επικίνδυνες αποστολές Ρακιντζής - Κουνέλι Γιοκαρίνης - Ευλαμπία Ρουβάς - 1992 Πωλίνα, Δάντης - Push ups Πανταζής - Ταραχή Αρβανίτη - Μη μου μιλάς για καλοκαίρια Μπίγαλης - Η κόρη του περιπτερά Πωλίνα - Πάμε για τρέλες Αλέξια - Ορκίσου Μπίγαλης - Τούλα υποκριτούλα Βαρδής Αντώνης - Θα εκραγώ Μιλιώκας - Κάπου θα συναντηθούμε Καρβέλας - Ασπιρίνη Μυλωνάς - Είχα πάει λαική Μπίγαλης - Μελισσούλα μελισσάκι Καρράς, Κωνσταντίνα - Δηλητήριο Τουρνάς - Δεν το ξανακάνω σε autobianchi Μικρούτσικος, Βόσσου - Κουτσουράκι Δάκης - Τσάι με λεμόνι Κακά κορίτσια - Ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο Μαντώ - Όλες οι αισθήσεις Νοστράδαμος - Τα παραμύθια της γιαγιάς Καρβέλας - Διαβολάκι Μπίγαλης - Του Αιγαίου τα blues Ριφιφί - Φίλα με Μαντώ - Όλα τα ρολόγια Κωνσταντίνα - Μια Ελλάδα φώς Καρβέλας - Μούρη Ρακιντζής - Βασανισμένα κορμάκια Αλέξια - Τα κορίτσια ξενυχτάνε Κορκολής - Με το σημάδι του σκορπιού Ρουβάς - Μην αντιστέκεσαι Χαριτοδιπλωμένος - Καίγομαι
Reginald Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Αντύπας - ΚαμπριολέΜπέζος - Θωρακισμένη μερσεντές Nomizo to Kabriole to leei o Giannis Vassiliou kai to Thorakismeni Mercentes o Dakis. Kapoia alla 80s kai 90s einai ta: Tasos - Anithikes Protaseis Pasxalis,Zina - Katapliktiki Bigalis - Geitonisa Polina - Stin polithrona tin Baboo Kaiti Garbi - Fantasmataki Bigalis - Stis monemvasias ta kastra Ena poly poitiko apo plevras stoixou tragoudi - Platsa platsa ploutsa me'xeis kanei loutsa pios to elege????? Kostas Tournas - Kato apo tin Akropoli Bigalis - To kapelaki Pantazis - M'agapas Rakintzis - Ego kai o Poof Mikroutsikos - Trelenomai V.I.P.S - Xoris Esena nai eimai ena tipota!!!! Arvaniti,Bonnie Tyler - Petheno stin erimia Xristos Kiriazis - Epimeno Xristos Kiriazis - Ta tsigara ta pota kai ta xenixtia Tasos - Aderfi kai nosokoma Adam kai Maria - Floges Xaritodiplomenos - Psiles xontres Rakintzis - I Mikri mou i Nana Vissi,Karvelas - O Teleytaios Xoros,Metra,Ftaio,Sta 79,Axize Pos ta akougame tote re?merika apo ayta ta exo sto pc mou,kala apo kassetes den to sizito...
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Nomizo to Kabriole to leei o Giannis Vassiliou kai to Thorakismeni Mercentes o Dakis. Ναι έτσι είναι. Το "Ανήθικες Προτάσεις" Το έλεγε ο Τάσος μαζί με την Ελένη Πέτα. Τους V.I.P.s που τους θυμήθικες; Με συγκίνησες... Είχαν ένα πολύ όμορφο τραγουδάκι στον ίδιο δίσκο αλλά δεν θυμαμαι τίτλο. Αλλά ρε παιδιά, 80ς ζήτησε το παιδί
Reginald Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Ontos ta perisotera pou exoun anaferthei einai arxes 90 alla ligoi thimomaste tragoudia apo mesa dekaetias tou 80 giati den ypirxan ta megala onomata kai ta souxe,tote itan i epoxi tis Disco kai oloi akougane xena pio poly,to elliniko tragoudi xekinise na pernei ta pano tou apo arxes 90 kai meta,etsi pistevo toulaxiston Tous V.I.P.S tous thimithika giati exo 2-3 tragoudakia,thimame episis: "Ta xeili mou kaine" kai "Ti eixa pes mou ti",mipos itan ena apo ayta pou sou aresan?
cookie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 to nixtes sti mikono de to lei i aleksia alla de thimame pia to lei afti ti stigmi .... ton vips to xoris esena to xi kanis????? de mporo na to vro....
Reginald Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 to nixtes sti mikono de to lei i aleksia alla de thimame pia to lei afti ti stigmi ....xmmm san na exeis dikio,mipos to leei i Viki Xaritou????Opios endiaferete gia V.I.P.S as paei http://www.musicosmos.com exei 3-4 tragoudakia.
cookie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 mpravo re!!! oreo gomenaki!!! thimame pantos afto pou thelo ton vips den iparxi eki.... opote an kapios to exi i kserei to titlo as voithisi
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Το "Ανήθικες Προτάσεις" Το έλεγε ο Τάσος μαζί με την Ελένη Πέτα. apo kapou prepei na xekinisei kaneis....
Reginald Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Ithela na xera i Eleni Peta to thimate ayto? Kati asxeto alla mias kai anaferthikame se ayton anarotiomoun ti ginete o Tasos.Se merika tragoudia pou erminevoun alloi tragoudistes anaferete os stoixourgos kapoios Tasos Vougiatzis,mipos tixenei na einai aytos?Xerei kanenas?
Cristina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 ΠΩΠΩ!!! Στο http://www.musicosmos.com/ βρήκα και 2-3 ακόμα τραγούδια που έψαχνα και εκεί είναι σχεδόν όλος ο δίσκος των V.I.P's! Επίσης είχε και 2 albums του Paul Mauriat! Άσχετα μεν, αλλά δεν με χάλασαν καθόλου! Μια χαρά το βρίσκω το τραγουδάκι της Πέτα, πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.