Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτο ποστ και κατευθειαν να ζητησω βοηθεια πραγμα που συνηθως δεν κανω αλλα επειγομαι για μια αγορα και εχω καποιες αποριες

θελω να μου εξηγηση καποιος που εχει τις γνωσεις

post-261978-0-53466000-1364057272_thumb.jpg

στην παραπανω εικονα γραφει ταση εξοδου 12 βολτ και 4,2Α / 8,4Α

ποτε και με ποιες προυποθεσεις δινει 4,2 και ποτε 8,4

υπαρχει περιπτωση να εξαρταται απο το τι ζητανε οι συσκευες που θα ενωθουν επανω;

επισης στην εικονα που ακολουθει

post-261978-0-32612100-1364057639_thumb.png

εγω βλεπω ανα δυο επαφες μια αντισταση; αν τα λεω σωστα παντα

η ερωτηση σχηματικα παντα η συνδεση γινεται: ρευμα - κοινη γειωση - ρευμα οποτε 3 ενωσεις δινουν 2

< ας τους πουμε δρομους> ειναι σωστο αυτο ή οχι;

παιδια συγγνωμη αν ρωταω τα αυτονοητα για καποιους αλλα για μενα δεν ειναι ετσι

ευχαριστω για την οποια βοηθεια

αν το εχω βαλει σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει στη σωστη

Δημοσ.

eSATA ευχαριστω για την απαντηση το ειδα εχω κανει εγγραφη μεν εκει αλλα εκρεμει ακομα η ενεργοποιηση του οποτε οταν θα γινει αυτο θα ρωτησω και εκει μεχρι τοτε μπορει να ξερει και καποιος εδω και να με διαφωτισει

Δημοσ.

Καλησπέρα μιας και το είδα ας σου απαντήσω!

Το τροφοδοτικό σου προφανώς είναι φασόν και είναι αυτό εδώ

http://www.mitec.com.hk/test/Products/Power/PDF/MHP100-12-8.pdf

Η πρώτη σου εικόνα έχει τυπογραφικό κατά πάσα πιθανότητα. Δε μπορεί να είναι 50 εκτός αν είχε μόνο 4.2A. Επειδή όμως στη φωτογραφία ο κωδικός φαίνεται MHP-100 και τα A συμφωνούν με το 100 όπως και οι έξοδοι είναι 8 (ανά κλέμα -τριάδα- έχεις 2 εξόδους με κοινό πλην), συν ότι η ταμπελίτσα κάτω αριστερά συμφωνεί με αυτή του pdf που σου δίνω είναι το 100άρι.

ACUJfdP.png

Οπότε το τροφοδοτικό σου έχει κατά πάσα πιθανότητα μία γραμμή με 8 επιμέρους εξόδους των 8.4Α σύνολο επί 12V ~100W

Και για αυτό που ρώτησες για τη μία αντίσταση ανα δύο επαφές. Δεν είναι αντιστάσεις αλλά PPTC (f2 έως f9 στη φώτο).

Αυτά είναι ειδικής κατασκευής θερμίστορς τα οποία είναι θετικού συντελεστή, οπότε όταν το ρεύμα απο μέσα τους φτάσει στα 3Α όπως λέει το manual, αυξάνουν πολύ την αντίστασή τους και προκαλούν διακοπή. Όταν κρυώσουν μειώνεται η αντίσταση και ξαναλειτουργεί το κανάλι.

Αν θες να ισοφορτίσεις τα καναλια σου, τότε βάζεις από ~1A σε κάθε κανάλι.

Τα είπα οσο πιο απλά μπορούσα για να καταλάβεις.

• Like 3
Δημοσ.

Η πρώτη σου εικόνα έχει τυπογραφικό κατά πάσα πιθανότητα. Δε μπορεί να είναι 50 εκτός αν είχε μόνο 4.2A. Επειδή όμως στη φωτογραφία ο κωδικός φαίνεται MHP-100 και τα A συμφωνούν με το 100 όπως και οι έξοδοι είναι 8 (ανά κλέμα -τριάδα- έχεις 2 εξόδους με κοινό πλην), συν ότι η ταμπελίτσα κάτω αριστερά συμφωνεί με αυτή του pdf που σου δίνω είναι το 100άρι.

ACUJfdP.png

Οπότε το τροφοδοτικό σου έχει κατά πάσα πιθανότητα μία γραμμή με 8 επιμέρους εξόδους των 8.4Α σύνολο επί 12V ~100W

Και για αυτό που ρώτησες για τη μία αντίσταση ανα δύο επαφές. Δεν είναι αντιστάσεις αλλά PPTC (f2 έως f9 στη φώτο).

Αυτά είναι ειδικής κατασκευής θερμίστορς τα οποία είναι θετικού συντελεστή, οπότε όταν το ρεύμα απο μέσα τους φτάσει στα 3Α όπως λέει το manual, αυξάνουν πολύ την αντίστασή τους και προκαλούν διακοπή. Όταν κρυώσουν μειώνεται η αντίσταση και ξαναλειτουργεί το κανάλι.

Δηλαδή το αναλυτικά πως είναι?

Δημοσ.

Μη με προκαλείς :P

Δυναμικό come back, αλλα φτάνει τοσο.. δεν σε θέλουμε αλλο εδώ!! Να φύγετε κυρία μου να πάτε αλλού!   :P  

Δημοσ.

karmen 1983 υποκλινομαι

και οχι μονο γιατι εισαι γυναικα (και ειμαι παντα ευγενικος μαζι τους) αλλα και γιατι την ψιλιαστηκες οτι ειμαι ασχετος με το θεμα και με διαφωτισες πληρως και κατανοητα ακομα και για μενα

ευχαριστω παρα παρα πολυ για την απαντηση

και αν δεν κουραζω μια τελευταια λεπτομερεια το ρυθμιστικο adj τι ακριβως ρυθμιζει; ακυρο αυτο το βρηκα τα βολτ εξοδου σε ευρος απο 10,8 εως 13,2 σωστά;

να πω εδω οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο το θελω για να δωσει ζωη σε 8 διαφορετικες καμερες cctv 3 κανονικες 3 νυχτερινης χρησης (δηλαδη με υπερυθρες) και 2 ptz

οσο για το λαθος της πρωτης εικονας θα το κοιταξω με ερωτηση στο ιντερνετικο μαγαζι που το βρηκα να δω τι συμβαινει για την ακριβεια απο εκει εκανα κλοπυ πειστ τις εικονες για να μην βαλω ολο το λινκ και πιθανον θεωρηθει διαφημιση

Δημοσ.

Για το adj voltage ναι είναι αυτό που λες και αναφέρεται στο manual, το οποίο ρυθμίζει ταυτόχρονα την τάση σε όλα τα κανάλια του τροφοδοτικού σου.

Απλά έχω μία ερώτηση. Επειδή δεν αναφέρεις αναλυτικά τις κάμερες έχεις ελέγξει:

α) Αν το ρεύμα σε κάθε κανάλι δεν προκαλεί την υπερφόρτιση του θερμίστορ του καναλιού και

β) Αν το συνολικό ρεύμα όλων των καναλιών που θα ζητήσουν οι κάμερες, δεν ξεπερνάει το όριο των 8.4Α που μπορεί να προσφέρει το τροφοδοτικό σου.

Οσο για το τυπογραφικό το τροφοδοτικό που έχεις επάνω λέει 50 ή 100?

Γιατί στη φώτο είδα το 100 και 8 κανάλια σε σχέση με τα 5 κανάλια του 50 γι' αυτο προχώρησα στην υπόθεση την παραπάνω.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δεν το εχω στο χερι μου γιατι δεν εχω παραλαβει ακομα απο το μαγαζι για αυτο και εγραψα πριν

οσο για το λαθος της πρωτης εικονας θα το κοιταξω με ερωτηση στο ιντερνετικο μαγαζι που το βρηκα να δω τι συμβαινει

τωρα στο θεμα με το συνολικο ρευμα η καθε καμερα τραβαει περιπου 500 mA οποτε θεωρω οτι με φτανει στο συνολο

καθε καναλι θα εχει 12 βολτ 500 mA ή ανα ζευγος 12 βολτ 1Α το πολυ σε καποιο ζευγος να παει στο 1,2Α αν καποια απο τις καμερες εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απο οτι λεει στο μανιουαλ της

Δημοσ.

σε υπερ ευχαριστω γαι την βοηθεια σου και την υπομονη να γραφεις πραγματα που για σενα πιθανον να ειναι πολυ απλα αλλα για μενα

αστα να πανε οσα καταφερνω π.χ. στην εγκατασταση του ολου συστηματος τοσο σκραπα ειμαι σε κατι τετοια

• Like 1
Δημοσ.

ACUJfdP.png

Τέτοια posts χαίρομαι να βλέπω από μέλη.

Congrats ;)

Insomniaego, 2 απορίες.

Οι κάμερες είναι απλές αναλογικές; (έξοδος video) ή IP (έξοδος δικτύου);

Δικά τους τροφοδοτικά δεν έχουν; 

/sc

Δημοσ.

οι καμερες ειναι ολες αναλογικες και οι ptz ξερω σιγουρα επειδη ρωτησα οτι δεν εχουν δικο τους οποτε ασχετα με το αν εχουν οι αλλες ή οχι προτιμω να παρω ενα που να καλυπτει τα παντα ανετα και να ειναι και με προστασια απο το να παρω για καποιες και να εχω και των αλλων

θεωρω οτι ετσι ειναι πιο μαζεμενα στο θεμα εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...