Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους, τώρα πρόσφατα εκανα μια αναβαθμιση από 775 σε AM3+ και τα βαζω ολα πάνω έκανα φορματ αλλά εχώ προβλημα με την ταχύτητα του HDD δηλαδή ειναι πιο αργος τωρα που τον εχω σε θυρα σατα3 και οταν τον ειχα σε σατα 2 ηταν πιο γρηγορος (εχω αυτον WD caviar black sata 3) και τα παιχνιδια οταν φορτονουν κολάνε, τωρα μπορει να φτεει και η καρτα γραικών ή ο cpu αλλα δεν νομιζο πιο πολυ ρηχνω το φτεξιμο στο HDD γιατί και οταν φορτονω προγραματα κολανε περισσοτερο τωρα πάνω σε σατα 3 και λιγοτερο οταν τον ειχα πανο σε σατα 2 και ο σκληρος ειναι σατα 3, τι μπορει να φτεει;

gpu-asus hd7770 2gb gddr5.

cpu-amd fx-6100.

Δημοσ.

Αν εχεις αλλο καλωδιο (σιγουρεψου οτι ειναι Sata3) αλλαξε το και δοκιμασε.Επισης αν μπορεις αλλαξε και την τροφοδοσια του δισκου. Αν και παλι δεν δουλευει σωστα ξεκινα τα τεστ

Δημοσ.

Αν εχεις αλλο καλωδιο (σιγουρεψου οτι ειναι Sata3) αλλαξε το και δοκιμασε.Επισης αν μπορεις αλλαξε και την τροφοδοσια του δισκου. Αν και παλι δεν δουλευει σωστα ξεκινα τα τεστ

γιατι υπαρχει περιπτοση να ειναι αργος αμα δεν τροφοδοτητε σωστα με ρευμα?

θα το δοκιμασω, κατι αλλο εχω αυτην την μητρικη Asus m5a99fx pro r2.0 και εχει 7 σατα 5 ασπρα και 2 μπλε που θα ηταν καλυτερο να τον συνδεσω?

Δημοσ.

AMD SB950 controller :
5 x SATA 6Gb/s port(s), gray    

1 x eSATA port(s), red
ASMedia® PCIe SATA controller :
2 x SATA 6Gb/s port(s), navy blue

Εδω λεει οτι εχεις μονο SATA 3. Ριξε μια ματια στο manual του MB μηπως λεει κατι.

Δημοσ.

AMD SB950 controller :

5 x SATA 6Gb/s port(s), gray    

1 x eSATA port(s), red

ASMedia® PCIe SATA controller :

2 x SATA 6Gb/s port(s), navy blue

Εδω λεει οτι εχεις μονο SATA 3. Ριξε μια ματια στο manual του MB μηπως λεει κατι.

φιλε ευχαριστω για την βοηθεια κοιταξα το καλοδιο και οντως ηταν σατα2 το αλλακσα και τωρα μαλιστα την σωστη ταχυτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...