leriban Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; άσε που μου έχουν στείλει την κάρτα από αμαζον Γαλλίας και μου λέει ότι το δέμα βρίσκεται Γερμανία.... :-\
leriban Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 <p>Atiman uninstaller.</p> <p> </p> <p>Driver sweeper.</p> Ευχαριστώ!!!
leriban Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 σημερα μου ηρθε η καρτουλα!!!! αλλα εχω ενα προβλημα!!!! παω να ανοιξω το catalyst και μου γραφει οτι λειπει το CLI.Implementation. τι ειναι αυτο?
Prospector8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Για πες εντυπωσεις απο την καρτουλα... Πως παει απο θερμοκρασιες και θορυβο while gaming?? Μεγιες
sarakinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πόσες μέρες σου έκανε να έρθει; εγώ ακόμα περιμένω '
leriban Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ!!!! Αθόρυβη μπορώ να πω στο παιχνίδι.... Βασικά ακόμα ψάχνω τις ρυθμίσεις για καλύτερα. Μου ήρθε σε μια εβδομάδα. Και μένω Λέρο. Αρκετά γρήγορα μπορώ να πω
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Atiman uninstaller. Driver sweeper. Driver Fusion είναι πλέον.
Millennium Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το ξέρω αλλά προτιμώ το παλιό προς το παρόν που'ναι και δωρεάν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δωρεάν είναι και το Fusion, απλά άλλαξαν το όνομα. Σε άλλο Forum που διάβασα, ένας που τα τέσταρε και τα 2 λέει ότι και το Sweeper και το Fusion σβήνουν ακριβώς τα ίδια Entries.
Millennium Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ναι έχουν και premium έκδοση επί πληρωμής.Δε ξέρω δε μ'αρεσε όσο το δα.
leriban Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μου εστειλαν mail για τα παιχνιδια που κανουν δωρο με την καρτα...ξερει κανενας που να ενεργοποιουμε για download?
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Το Crysis 3 είναι μέσω Origin. Το BioShock Infinite είναι μέσω Steam. Άρα κατεβάζεις Origin και Steam, και περνάς τους κωδικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα