leriban Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Η μαμακια είναι ότι πρόλαβα την χαμηλή τιμή. Ακυρώνω παραγγελία η κάνω αλλαγή της κάρτας; αν γίνεται βέβαια... Γιατί δεν νομίζω να δέχεται την Κάρτα. Παρόλο που μου τη δέχτηκε στην αγορά
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τσέκαρε το mail σου και δες αν σου έστειλαν το voucher της αποστολής για να μπαίνεις στο site της UPS και να τσεκάρεις πού βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή.
leriban Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το κοιτάω τώρα... Έχει email επιβεβαίωσης και έναν αριθμό. Μπαίνω και ups να δω Μπήκα τώρα ups έκανα λογαριασμό και μου ήρθε email από αμαζον. Αλλά επειδή είμαι από κινητό στο ίντερνετ δεν μπορώ να κάνω μετάφραση να δω τι λέει....
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Όχι ρε, τι λογαριασμό, μπες εδώ: http://www.ups.com/WebTracking/track?loc=el_GR&WT.svl=PriNav και βάλε τον 18ψήφιο λογικά που βλέπεις στο mail "Amazon.fr your order for "Sapphire 11196-09-40G ..." was shipped."
leriban Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τώρα το κατάλαβα. Έκανα μετάφραση και μου λέει ότι τελικά θα έρθει 9απριλη απ ότι κατάλαβα... Και ότι δεν έχει σταλεί ακόμα... Λογικά αφού έστειλαν το voucher θα έχουν δεχτεί και την πληρωμή..
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Προφανώς ναι. Το θέμα είναι γιατί λένε ότι θα καθυστερήσει τόσο, εγώ την παρήγγειλα την Παρασκευή μεσημέρι και μου ήρθε χθες το μεσημέρι. Μήπως δεν τη στέλνουν με UPS;
leriban Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τι να πω δεν ξέρω.... Και δεν μπορώ να καταλάβω που γράφει αν είναι ups η κάποια άλλη εταιρία...
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Λοιπόν εμένα στο mail με θέμα αυτό που έγραψα από πάνω, μου γράφει: Παρακολούθηση του πακέτου σας στο UPS Φαίνεται ότι ο αριθμός παρακολούθησης είναι μπλαμπλαμπλα.
leriban Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Σου έστειλα μήνυμα με τον email που μου έστειλαν.
leriban Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μια ερωτηση οταν μου ερθει καρτα. ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος εγκαταστασης των καινουργιων drivers και απεγκαταστασης των παλιων???
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αν εχεις ηδη amd απλα τη βαζεις πανω και δουλευει πιστευω οτι επικρατει υπερβολη σχετικα με το "καθαρισμα" των drivers..
Grey Warden Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν εχει κανενα θεμα... εγω ειχα στην ιδια μητρικη ati 1950xtx, ati 4850, ati 6870 και ολα δουλευαν ρολοι.Και εντος του μηνα θα εχω gtx 670 σε αλλη μητρικη που ειχα την 6870.
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αν βάλεις καινούριους καλύτερα καθάρισε τους προηγούμενους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα