Προς το περιεχόμενο

Asus Radeon HD 7870 2GB ή Sapphire Radeon HD7950 3GB Vapor-X OC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μαμακια είναι ότι πρόλαβα την χαμηλή τιμή. Ακυρώνω παραγγελία η κάνω αλλαγή της κάρτας; αν γίνεται βέβαια... Γιατί δεν νομίζω να δέχεται την Κάρτα. Παρόλο που μου τη δέχτηκε στην αγορά

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσέκαρε το mail σου και δες αν σου έστειλαν το voucher της αποστολής για να μπαίνεις στο site της UPS και να τσεκάρεις πού βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Δημοσ.

Το κοιτάω τώρα... Έχει email επιβεβαίωσης και έναν αριθμό. Μπαίνω και ups να δω

Μπήκα τώρα ups έκανα λογαριασμό και μου ήρθε email από αμαζον. Αλλά επειδή είμαι από κινητό στο ίντερνετ δεν μπορώ να κάνω μετάφραση να δω τι λέει....

Δημοσ.

Τώρα το κατάλαβα. Έκανα μετάφραση και μου λέει ότι τελικά θα έρθει 9απριλη απ ότι κατάλαβα... Και ότι δεν έχει σταλεί ακόμα... Λογικά αφού έστειλαν το voucher θα έχουν δεχτεί και την πληρωμή..

Δημοσ.

Προφανώς ναι.

Το θέμα είναι γιατί λένε ότι θα καθυστερήσει τόσο, εγώ την παρήγγειλα την Παρασκευή μεσημέρι και μου ήρθε χθες το μεσημέρι.

Μήπως δεν τη στέλνουν με UPS;

Δημοσ.

Λοιπόν εμένα στο mail με θέμα αυτό που έγραψα από πάνω, μου γράφει:

Παρακολούθηση του πακέτου σας στο UPS
Φαίνεται ότι ο αριθμός παρακολούθησης είναι μπλαμπλαμπλα.
Δημοσ.

μια ερωτηση οταν μου ερθει καρτα. ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος εγκαταστασης των καινουργιων drivers  και απεγκαταστασης των παλιων???

Δημοσ.

αν εχεις ηδη amd απλα τη βαζεις πανω και δουλευει 

πιστευω οτι επικρατει υπερβολη σχετικα με το "καθαρισμα" των drivers.. 

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα θεμα... εγω ειχα στην ιδια μητρικη ati 1950xtx, ati 4850, ati 6870 και ολα δουλευαν ρολοι.Και εντος του μηνα θα εχω gtx 670 σε αλλη μητρικη που ειχα την 6870.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...