Προς το περιεχόμενο

Asus Radeon HD 7870 2GB ή Sapphire Radeon HD7950 3GB Vapor-X OC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παντως λεω να τη τσιμπησω απο το msystems που το συμπαθω πολυ σα μαγαζι οσες φορες εχω ψωνισει απο κει (περιμενω ατομο να παρει τη δικη μου )

θελω να στηριξω ελληνικο καταστημα , απλα οχι μαγαζια τυπου πλαισιο

ειναι παραπανω τα λεφτα , αλλα οπως λεει και ο millenium "δικιο και αδικο" 

• Like 1
Δημοσ.

50-50 ειναι... το μονο που μας εχει μεινει για διασκεδαση ειναι αυτο.... τα games... σιγα σιγα τα εχουμε κοψει ολα

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνησω με τους απο πανω . Προσωπικα εχω βαλει οριο αν υπαρχει κατι στο εξωτερικο που το βρισκω και στην Ελλαδα με διαφορα 15€ ,το αγοραζω απο Ελλαδα. Αλλα σημασια εχει και εξυπηρετηση που θα εχεις οταν και αν σου χαλασει κατι,και τελευταια ακουω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παραπονα απο τη εξυπηρετηση μικρομαγαζων,και με ενοχλει κιαλλο αυτο... Πρεπει να μαθουν να μας σεβονται και λιγο,δεν λεω οτι δεν φταιμε και εμεις οι ιδιοι μερικες φορες αλλα μερικοι παιζουν με την νοημοσυνη μας...

Που στο αμαζον η τελευταια εξυπερητηση που μου κανανε ηταν περα απο καθε φαντασια... Ειχα αγορασει το Aliens για τον αδερφο μου preorder και οταν ειδαμε οτι ηταν καραμουφα του hornα απο τα reviews,τοτε ηθελα να το γυρισω πισω αλλα λογο δουλειας δεν εβρισκα το χρονο. Περναει το οριο που μπορουσα να το επιστρεψω και ξενερωνω τα λεφτα που εδωσα για αυτο το game. Ξαναρωταω το αμαζον αν γινεται παρολο που εχει ληξει το χρονικο διαστημα επιστροφης,και μου απανταει επι λεξη " Sure there is no problem with that,i will refund that for you and you can keep the game or give it to the charity" !!! O_O Και οντως μου στειλανε email οτι μολις στειλανε στην πιστωτικη μου καρτα 31€ !!! Respect is Respect!!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα παραγγειλα την sapphire vapor-x  απο αμαζον. μου βγηκε 275... βεβαια για τροπο πληρωμης εβαλα καρτα αναληψης της εθνικης! μου το προχωρησε κανονικα. αν δεν τη δεχοταν δεν θα μου το εγραφε? μου εστειλαν και mail  επιβεβαιωσης

Δημοσ.

Ε μια χαρά είσαι.

Με τι αρχική τιμή την πρόλαβες;

την προλαβα στα 254+ μεταφορικα πηγε 275... το μονο που με αγχωνει ειναι η καρτα πληρωμης! τα χρηματα στα παιρνει αμεσως απο τον λογαριασμο? και μου γραφει επισης οτι θα ερθει σε κανενα μηνα  :wacko:

Δημοσ.

Δε νομίζω να καθυστερήσει τόσο, λογικά σε λίγες μέρες θα την έχεις.

Αν τη στέλνουν με UPS, μπες στο site της και δες για πότε έχει προγραμματιστεί η παράδοση.

Δημοσ.

Βασικά δεν κατάλαβα και πολλά.... Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παραγγελία από αμαζον. Και παρόλο που έκανα μετάφραση από γαλλικά δεν κατάλαβα και πολλά... Πιθανή ημερομηνία παραλαβής 5 Μαΐου....

Αν δεν δέχεται την Κάρτα κάνουν ακύρωση της παραγγελίας;

Δημοσ.

Βασικά δεν κατάλαβα και πολλά.... Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παραγγελία από αμαζον. Και παρόλο που έκανα μετάφραση από γαλλικά δεν κατάλαβα και πολλά... Πιθανή ημερομηνία παραλαβής 5 Μαΐου....

Αν δεν δέχεται την Κάρτα κάνουν ακύρωση της παραγγελίας;

Ναι η χρέωση γίνεται λίγο πριν φύγει το προϊόν, εγώ στην μετάφραση πάντα επιλέγω στα αγγλικά γιατί τα ελληνικά δεν τα καταλαβαίνω όπως τα μεταφράζουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...