user12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ειμαι και γω σε αναζητηση σ αυτην την γκαμα περιπου (150-200) μερικες αποριες αν ξερετε Το Alcatel OT-977D εχει κοσμο απο πισω developers? To xperia P το case του ειναι οντως aluminium καλο ή σαν να πιανεις αναψυκτικο? Και για το ace 2 o 800 Mhz επεξεργαστης παει καλει ή θα χουμε τιποτα κολληματα? Τελος πιο θα αγοραζετε?
michalisv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ειμαι και γω σε αναζητηση σ αυτην την γκαμα περιπου (150-200) μερικες αποριες αν ξερετε Το Alcatel OT-977D εχει κοσμο απο πισω developers? To xperia P το case του ειναι οντως aluminium καλο ή σαν να πιανεις αναψυκτικο? Και για το ace 2 o 800 Mhz επεξεργαστης παει καλει ή θα χουμε τιποτα κολληματα? Τελος πιο θα αγοραζετε? Το αλουμίνιο του Xperia p είναι καλό.Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το κάτω πλαστικό καπάκι που στο ασημί που το έχω ξεβαφει.Το ace 2 δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον επεξεργαστή.Το μόνο που θα με προβλημάτιζε είναι η ram.
val007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δες και Thl W100 εχει duo sim,4πυρηνο ,1gb ram και ips οθόνη τιμη 113 ευρω! http://www.androidauthority.com/review-thl-w100-211620/ review
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 <p>Με την εγγύηση τι γίνεται με το ThL;</p> Ένα χρόνο δίνουν τα κινέζικα καταστήματα και με ένα μικρό αντίτιμο ~20$ την επεκτείνεις στα 2 χρόνια. Ανάλογα το κατάστημα βέβαια. Sent from my iPhone 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα