Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

αντιμετοπιζω το εξεις προβλημα... στο σαιτ μου χθες βραδυ εκανα καποιες αναβαθμισεις του joomla , και καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις και απο εκεινη την ωρα χαλασε το frontpage slider....

οτι και αν εκανα δεν διορθονονταν , ετσι εστειλα αιτημα στην εταιρια φιλοξενιας να μου επαναφερει το σαιτ σε προηγουμενο backup.

ετσι και εγινε αλλα παρολα αυτα το προβλημα παραμενει. πως ειναι δυνατον ενω το σαιτ γυρισε σε ημερομηνια που το slider λειτουργουσε , τωρα να ειναι ακομα με προβλημα αφου εχουν επαναφερθει ολες οι αλλαγες που εκανα χτες?

Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω, το μονο που ειδα και μου φαινεται υποπτο ειναι αυτο που λεει στο  Διαχείριση Επεκτάσεων:

Έλεγχος Βάσης Δεδομένων

Προειδοποίηση: Η βάση δεδομένων δεν είναι ενημερωμένη!

Η έκδοση συσχέτισης της βάσης δεδομένων (2.5.9) δεν ταυτίζεται με την έκδοση του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου [CMS] (2.5.7).
Η έκδοση ενημέρωσης της βάσης δεδομένων (2.5.9) δεν συμφωνεί με την έκδοση του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου [CMS] (2.5.7).

Αλλα δεν μου βγαζει καμια διαθεσιμη ενημερωση για να κανω...

Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για το τι μπορει να φταιει?

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Από το Διαχείριση Επεκτάσεων: Έλεγχος Βάσης Δεδομένων αν πατήσεις στο κουμπί Διόρθωση που είναι δεξιά δεν διορθώνεται το πρόβλημα;

Δημοσ.

ναι αυτο  το προβλημα διορθωθηκε αλλα το slider ακομα δεν λειτουργει. 

Τι αλλο μπορω να κανω?

Δημοσ.

Το backup που σου επαναφέρανε, περιελάμβανε και την επαναφορά της βάσης; Μήπως τώρα έχεις τη παλιά έκδοση του plugin αλλά με καινούριες ρυθμίσεις; Καθαρισμό του cache στον browser έκανες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...