Προς το περιεχόμενο

BOOTMGR is missing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, έστησα 1 νέο σύστημα, όμως όταν βάζω στη μονάδα DVD τα Windows μου εμφανίζει το μήνυμα "BOOTMGR is missing press alt-ctrl-del to restart". Το DVD των Windows δουλεύει κανονικά, το δοκίμασα στο άλλο μου PC. Tί μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

απλά βγαίνεις σε cmd μέσα από το δισκάκι των Windows και δίνεις:
Bootrec.exe /FixMbr
Bootrec.exe /FixBoot
(δυο εντολές)

δεν μπαινει καθολου σε installation mode?

Δημοσ.

πώς βγαίνω στο command prompt απο το dvd των windows?

(μόνο το μήνυμα του αρχικού πόστ βγάζει, τίποτε άλλο)

Θα πρέπει να κάνεις boot από το dvd των windows και μετά να κάνεις repair εκεί αν δεν σου διορθώσει το δίσκο θα σου βγάλει κάποιες επιλογές όπως την γραμμή εντολών. Αναλόγως την μητρική μπορείς να μπεις στο boot menu πατώντας κάποιο f8 πχ(δες manual) και να διαλέξεις το dvdrom. Μπορεί να θέλει και ενεργοποίση από το bios το συγκεκριμένο μενού  Αλλιώς βάλε πρώτη συσκευή το dvdrom να μπει αναγκαστικά εκεί.

Δημοσ.

Ρε έστω και ένας απο εσας που απαντήσατε , εχετε καταλαβει οτι προσπαθει να κανει εγκατάσταση τα παρυθαρια και οτι ο σκληρος δεν εχει καν λειτουργικο πανω? 

Που κολάει η διορθωση του mbr οταν ετσι και αλλιώς δεν υπαρχει καν λειτουργικο στον σκληρο? 

Το παιδι απλα να ξεκινήσει απο το dvd την εγκατασταση προσπαθει!

Δημοσ.

ο σκληρός είναι καινούργιος; αν το πρόβλημά σου είναι να μπεις στο bios, προσπάθησε με del, f2, κλπ μάλλον το post αρχική οθόνη στην περνάει πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνεις, πάτα γρήγορα με το που κάνει εκκίνηση del πιο πιθανό να μπεις bios, πες μας λίγα στοιχεία για το μηχάνημα, τι μητρική φοράει;

Δημοσ.

δεν μπαίνει πουθενά. Μόνο αν αποσυνδέσω τον σκληρό, bootαρει απο το dvd αλλά τότε ό,τι και να κάνω δέν μου εμφανίζει διαθέσιμο δίσκο για την εγκατάσταση

"κατόρθωσα" να μπώ στα bios, και άλλαξα απο εκεί τν προτεραιότητα bootαρίσματος. Όλα καλά, εγκαθιστώ τα windows τώρα :)

Σας ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...