veider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Γνωριζει κανεις ή έχει παρει πουθενα το μάτι του, αν γινεται να αντικαταστήσω το πλαινό καπάκι, με plexi glass? Εχω ψαξει στο net αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ολόκληρο το side panel όχι,μόνο να κόψεις το δικό σου στο σχέδιο-διαστάσεις που θες και να βάλεις πάνω σε αυτό plexiglass! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ολόκληρο το side panel όχι,μόνο να κόψεις το δικό σου στο σχέδιο-διαστάσεις που θες και να βάλεις πάνω σε αυτό plexiglass! το φαντάστηκα. Εστω και πω να το κανω ετσι, υπαρχει καποιο μαγαζι ή καποιος να το αναλαβει? Γιατι εγω δεν διαθετω τα αναλογα εργαλεια και εμπειρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μίλα με τον Γιώργο aka Κοπρίτης http://www.insomnia.gr/user/58876-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Η για να μην σου βγεί ο κούκος αιδόνι απλα βρες καποιον που κανει κοπή με λειζερ στην περιοχή σου και πανε το πλαινο και ένα κομάτι πλεξι εκει, πες πως θελεις να στα κοψουν και μετα το να βαλεις το πλεξι πανω στο πλαινο ειναι ευκολη υποθεση και υπαρχουν πολλοι τροποι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Σαν ετοιμο πλεξι, εχει το πλαισιο, αν και νομιζω οτι ειναι λιγο ακριβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγω επιμενω να μιλησεις πρωτα με τον Γιωργο απο το να ψαχνεις στον ενα κοψιμο,στον αλλο plexiglass στον αλλο βαψιμο κτλ..<br><br> Αν δεις οτι δεν σε ικανοποιει για καποιο λογο,τοτε το ψαχνεις αλλου το θεμα!<br><br> Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγω επιμενω να μιλησεις πρωτα με τον Γιωργο απο το να ψαχνεις στον ενα κοψιμο,στον αλλο plexiglass στον αλλο βαψιμο κτλ..<br><br> Αν δεις οτι δεν σε ικανοποιει για καποιο λογο,τοτε το ψαχνεις αλλου το θεμα!<br><br> Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App αυτο λεω να κανω!! αν ειναι αυτος που νομιζω εχω τι εχει φτιαξει σε γειτονικο site . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Aυτος ειναι! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα