Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ε άμα έχει το gizmodo τι να λέμε τώρα... Από την πηγή κρίνουμε κάτι ή από το ίδιο το περιεχόμενο; Αν εσυ πετάς το κινητό σου όπου βρεις και μετά γράψεις άρθρο για τα σημάδια του, αυτό είναι αξιόπιστο συμπέρασμα; 1
gnsX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον billdanos. Δηλαδή αν το πατήσει ταξί ενώ έχει θήκη θα βάλουμε άρθρο ότι η θήκη δεν προστατεύει,κοίτα πως έγινε
Noctis90 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν διαβασεις το αρθρο θα δεις τι λεει για τη χρηση που του εκαναν Επισης αυτο ειναι γνωστο προβλημα στο iphone 5 Just google it
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αν διαβασεις το αρθρο θα δεις τι λεει για τη χρηση που του εκαναν Επισης αυτο ειναι γνωστο προβλημα στο iphone 5 Just google it Δεν χρειάζεται να μου το πει το google. Έχω το iphone 5 χωρίς θήκη και δεν ...αυτοκαταστρέφεται!
Noctis90 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Thumps up :* Εμεβα παντως μου χει πεσει αρκετες φορες Δε φοραω ποτε θηκη και ειναι σαν καινουργιο Οποτε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Και αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σημαδευεται εύκολα. Απλά λέω πως όλα έχουν να κάνουν με τη χρήση που κάνει ο καθένας.
Noctis90 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Και αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σημαδευεται εύκολα. Απλά λέω πως όλα έχουν να κάνουν με τη χρήση που κάνει ο καθένας.Ναι οκ στον ηλιο φαινονται οι γρατσουνιες πισωΑλλα πιστεψε με...εχω φιλο με iphone 5 και με προσοχη του χει κανει εμφανη σημαδακια Εσυ βεβαια αν εχεις το λευκο δε τα βλεπεις Αλλα στο μαυρο ειναι γεγονοςhttp://appleinsider.com/articles/12/09/21/some_users_find_scuffs_nicks_on_newly_purchased_iphone_5s
kirileman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Το λευκό έχω και γω και νομίζω ότι δε φαίνεται τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα